Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај, забегавме... Да се вратиме на фудбал.

Не приметив на минатата утакмица... Дали беше Креспо на клупата за резерви?

Колку што се сеќавам не го видов. Можеби сепак бил :toe:...

Опа па јас сум имал имењаче на форумов а:pos2:
Еве ги повиканите за утре!
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 33 Amantino Mancini, 77 Ricardo Quaresma.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli, 21 Victor Obinna.

цел тим го повикал коа божем финале Лш е наместо да му даде на ибра шанса да се одмори!
Деки се враќа од повредата и можно е да го видиме при крајот на утакмицата,а болдираново типче баш сакам да го пуштат да видиме што има во него!

Опа па јас сум имал имењаче на форумов а:pos2:
Еве ги повиканите за утре!
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 33 Amantino Mancini, 77 Ricardo Quaresma.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli, 21 Victor Obinna.

цел тим го повикал коа божем финале Лш е наместо да му даде на ибра шанса да се одмори!
Деки се враќа од повредата и можно е да го видиме при крајот на утакмицата,а болдираново типче баш сакам да го пуштат да видиме што има во него!

Ibra e povikan ama ke sedi na klupa nema da zaigra samo vo slucaj da ne dremi utakmicava 0-0 togas ke go stavi... znaesh kako velat... podobro da go imas koga ti treba otkolku ich da go nemash :)

Ibra e povikan ama ke sedi na klupa nema da zaigra samo vo slucaj da ne dremi utakmicava 0-0 togas ke go stavi... Znaesh kako velat... Podobro da go imas koga ti treba otkolku ich da go nemash :)
Треба да знаете дека тренерот повикува 21 фудбалер но од нив ќе отпаднат уште 3 бидејки на клупа треба да има 7+11 во игра значи 3 ќе отпаднат утре од 21 повикан.Ибра и Орландони отпаѓат и уште еден можно е Обина но белким нема да е он.

Односите Адриано-Манчини
Прегледај го приврзокот 8033
Односите Адриано-Мурињо
Прегледај го приврзокот 8034

Кратко и јасно. Убаво викаат дека една слика заменува 1000 зборови, а и нема потреба сега да го коментираме ова бидејќи едниот е во минатото а другиот ќе биде дел од поскората иднина на Интер!!!

Поздрав до сите Интераши и се надевам да го повториме сезонава успехот на Еленио Ерера и таа стара златна генерација на Интер!!

Sreka nasha sto zamina Mancini inaku ni Adriano ke se videshe, ni ovaj Mancini od Roma niti pak Quaresma... a sega veke site ni se plashat i vo Liga na Sampioni.. imashe izjava na fudbaler na Celzi na pocetokot na sezonata, koj rece znam deka ke se sretnime so timot na Mourinho.. i nie i tie ke odime do kraj...

da ja go cenam murinjo sto pati poise od manchini megjutoa ima mnogu golema razlika. Toa sto mu dade Manchini odmor na Adriano toj go naprai samo kolku radi reda zasto mu tekna deka Adri ima najvise napraeno za inter koga bese vo top forma. A mozes li da se setis na edna izjava na Murinjo pred pocetokot na sezonata koa se igraa onie podgotvitelni natprevari koa kaza deka nema da go tolerira "detskoto" odnesuvanje na Adriano i deka planira da go prodade ili da go menja za nekoj drug igrac

Кратко и јасно. Убаво викаат дека една слика заменува 1000 зборови, а и нема потреба сега да го коментираме ова бидејќи едниот е во минатото а другиот ќе биде дел од поскората иднина на Интер!!!

Поздрав до сите Интераши и се надевам да го повториме сезонава успехот на Еленио Ерера и таа стара златна генерација на Интер!!

Jaс се надевам дека минимум 10 години Мурињо ке го води Интер :D, подобар тренер од него Морати не би можел да донесе ,доволно е оваа година само да ја освои Серија А за да ги освои сите Интераши во Италија , скромно од моја страна . За ЛШ јас неколку пати реков дека во ерата на Мурињо ( наредни 3 години )титула ке биде освоена .

Па не ни го сакаме Тери!
покрај Самуел,Киву,Кордоба,Ривас,Бурдисо,Матераци што ке ни е тери?
Дури и Камбиасо е добар на таа позиција:vozbud:

da ja go cenam murinjo sto pati poise od manchini megjutoa ima mnogu golema razlika. Toa sto mu dade Manchini odmor na Adriano toj go naprai samo kolku radi reda zasto mu tekna deka Adri ima najvise napraeno za inter koga bese vo top forma. A mozes li da se setis na edna izjava na Murinjo pred pocetokot na sezonata koa se igraa onie podgotvitelni natprevari koa kaza deka nema da go tolerira "detskoto" odnesuvanje na Adriano i deka planira da go prodade ili da go menja za nekoj drug igrac

Таа изјава му покажа на Адриано дека ако остане ќе мора да се оправи. Тогаш се освести го фати страв да не го дадат во некој беден тим па виде невиде си се среди човекот психички а сега еве го гледам ќе се враќа во форма. Против Торино изигра супер натпревар го имаше не цел терен. А Ибра најверојатно нема да игра утре мислам дека Мурињо ќе го чува за против Милан.

Па не ни го сакаме Тери!
покрај Самуел,Киву,Кордоба,Ривас,Бурдисо,Матераци што ке ни е тери?
Дури и Камбиасо е добар на таа позиција:vozbud:

Имаш право не ни треба имаме доста добри играчи во одбраната али мора да се признае дека кога Тери ти е во тим исто како да си покрил пола гол со даски. Памтите ли што спаси лани на финалето во ЛШ?

Jaс се надевам дека минимум 10 години Мурињо ке го води Интер :D, подобар тренер од него Морати не би можел да донесе ,доволно е оваа година само да ја освои Серија А за да ги освои сите Интераши во Италија , скромно од моја страна . За ЛШ јас неколку пати реков дека во ерата на Мурињо ( наредни 3 години )титула ке биде освоена .

Јас уште сега би му понудил договор до крајот на кариерата во Интер ама штета што Морати не мисли како мене. На човекот му треба 5 натпревари да го уигра тимот добро а замисли си што би било за еве да речам 2 сезони со трансфер буџет од по 30 милиони евра? Морати дава всушност и повеќе али ај да не претеруваме. Човекот си ја знае работата и веќе преку глава ми е да слушам и да читам како го критикуваат зашто бил арогантен а уствари им е криво. Па нека пукнат!!!

INTER & MOURINHO FOREVER!!!

Да му ибам ушите ме изнасмеа!!!
109701.jpg

фацава глеајте ја бе не е токму човеков!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Таа изјава му покажа на Адриано дека ако остане ќе мора да се оправи. Тогаш се освести го фати страв да не го дадат во некој беден тим па виде невиде си се среди човекот психички а сега еве го гледам ќе се враќа во форма. Против Торино изигра супер натпревар го имаше не цел терен. А Ибра најверојатно нема да игра утре мислам дека Мурињо ќе го чува за против Милан.

Da, Adri se uplasi od taa izjava i zatoa se popravi i so toa dokaza deka stvarno mnogu mu e vazen ovoj tim. Spored mene Murinjo i Ferguson se najdobri treneri. Moze Murinjo e najdobar i mnogu sum zadovolen so e vo inter, ama fakt e deka od prv pat ne mu se svigjase Adriano, no koga vide so se bi dal za inter mu stana eden od najomilenite, a moze i najomilen igrac koj ne bi go dal na nikogo
P.S pozdrav do The Great

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom