Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ima vrska brat i taka e! 100 % sum siguren!! inaku mozis da si proveris deka nema razlika vo bukvite vo imeto kaj dvajcata, a ne postoi vo niedna azbuka vo svetot edna bukva da se cita na razlicen nacin dokolku e isto napishana! :toe:

Ова ти е целосно неточно. Прочитај погоре веќе ги објаснивме правилата за читање :wink:. Едниот на португалски си е Мансини, а другиот на италијански си е Манчини. Едноставно е!

Ова ти е целосно неточно. Прочитај погоре веќе ги објаснивме правилата за читање :wink:. Едниот на португалски си е Мансини, а другиот на италијански си е Манчини. Едноставно е!

Ti mozis kolku sakas da si objasnuvas bratce ama ke te razberev ako go vikaa vo Portugalija mancini , a vo italija manchini... rabotava e sto i dvajcata se vo italija.. edniot e brazilec, drugiot italijanec... toa ti e isto kako da mi kazes deka eden go vikaat Cristiano Zanetti, a nashiov go vikaat Javier Zanjeti... na portugalski vo portugalija... ovde se vo italija.. a nash komentator .. odamna.. mislam deka beshe Zoran Mishevski od TERA koga prenesuvaa tie Calcio go kaza toa... italijanite si gi vikale taka za da gi razlikuvaat!

Ај, забегавме... Да се вратиме на фудбал.

Не приметив на минатата утакмица... Дали беше Креспо на клупата за резерви?

Ocekuvam sreda so Lecce Mourinho da im dade shansa na site onie koi dosega ne igraa ili malku igraa za Inter... Vo napadot da izleze so Crespo i Cruz (a ne isklucuvam da mu go dodade i Baloteli ), potoa vo sredinata Figo, Dacourt, Zanetti, i vo odbranata da igraat Santon, Burdisso, Chivu (za da dobie nekoja minutaza bidejki vo Torino se vide deka nema mn igrano odamna) i Maxwell :) Sakav da ja igram 1/1 , ama so vaka kombiniran tim, najsigurno e samo 1 :)

Фиго,Круз и Креспо(омилен играч ми е) им помина времето иако Креспо мислам дека може уште да даде.Јас сакам да му даде шанса на Обина да видите што играч е.Но Морати ги форсира Круз и Фиго кој сака функција да му даде следната година во клубот за поголем углед.Требаше да си оди и Дакур но како што вели Морати земаат голема плата и тешко им е да си тргнат.

abe koj tesko da sum jas ko ke gi fatam na kloca :pos2: ke mi sedat uste tuka Dacourt, Cruz ... ova ona... odvaj se dvizat po terenot... tocno e deka Cruz dade dosta golovi koi bea vazni.. no fakt koj ne moze da se pobie e deka 70 % od niv bea namesteni od Ibrahimovic... a nekolku klucni golovi koga trebashe ne gi dade... kako vo osmina finale so Valencia pri rez 0-0 koga vleze vo vtoroto i izleze sam pred golot na Canizares.. mu ja odbrani.. i lani revanshot so Liverpool koga imashe prvoto poluvreme eden pass od Ibrahimovic do Cruz i ovaj namesto da mu ja dade na Stankovic koj beshe sam na 5 metra.. pucashe od mrtov agol... kakov Cruz kakvi bakraci... Ibra i Adriano... barem koga pucaat.. znam deka pucaat...

Надвор од фудбалските збиднувања, отворена е истрага за компанијата на Морати, Saras, за наводни дубари и неправилности во сметководствените извештаии (или нешто слично). Видоа дека сме премногу силни на стартот од сезоната и сега нема друг начин како да не деконцертрираат па пак почињаат со работи надвор од фудбалот

Possible formation (4-3-3): Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Materazzi, Chivu; Zanetti, Cambiasso, Stankovic; Quaresma, Adriano, Balotelli. (goal.com)

И на раи дуе мислам дека е истиот состав. Ибра нема да биде ни повикан, ќе одмара за дербито.

Надвор од фудбалските збиднувања, отворена е истрага за компанијата на Морати, Saras, за наводни дубари и неправилности во сметководствените извештаии (или нешто слично). Видоа дека сме премногу силни на стартот од сезоната и сега нема друг начин како да не деконцертрираат па пак почињаат со работи надвор од фудбалот

Тоа го пишува некој Римски весник пишувале они и 100 други работи за Морати но на крај нема ништо вистина.
Инаку за натпреварот утре нема да игра фиго што ме радува изел некој удар на тренинг.Ибра немало да биде во првите 11 најверојатно и Адри во нападаот би требало да почнат Кварезма,Балотели и Круз а повикан е и Обина што ме радува.Ова го кажа Барези на пресот.
Инаку Занети ќе го има 600 настап за Интер а Мурињо ако победи ќе му биде 100 натпревар дома без пораз низата му трае од Порто преку Челзи и сега Интер.

Decki samo da vi kazam deka Adriano vecerva dava barem eden gol!!!
FORZA INTER!!!!

p.s. se izvinuvam za latinicata, samo privremeno e.

Decki samo da vi kazam deka Adriano vecerva dava barem eden gol!!!
FORZA INTER!!!!

p.s. se izvinuvam za latinicata, samo privremeno e.

Утре играме со Лече, не денес :wink:.

A da ne znaete na koja kanal vecer ke davat prenos?

Утрешниот натпревар на Интер ќе можеш да го гледаш само на Sky Italia и Интер channel. Сите телевизии што имаат откупено права за пренос ќе даваат Лацио-Фиорентина.

Btw добредојде во Фан клуб Интер :smir:!

Утре играме со Лече, не денес :wink:.

Утрешниот натпревар на Интер ќе можеш да го гледаш само на Sky Italia и Интер channel. Сите телевизии што имаат откупено права за пренос ќе даваат Лацио-Фиорентина.

Btw добредојде во Фан клуб Интер :smir:!

Фала на брзиот одговор, а како и да е, утре ке даде Адриано гол или два!

Ке го има натпреварот и на http://www3.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=19233&part=sports Утре отворетеја странава и ке имате и линкови за гледање. Ако ви треба и некое програмче за да може да гледате, го имате на форумот за даунлоад. Искрено очекувам победа и голче на Кварезма :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom