Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве една изјава на Михајловиќ: Интер е јак поради мене и Манчини, а не поради мурињо.

Отсекогаш ме нервирале самобендисани Срби, ама овој ја претера. Освен што така зборува за да се направи леле јас кој сум и колку сум добар очајно пробува да си се популаризира со некои глупави изјави :tapp:. Си знаеме ние кој е тој, а кој е Мурињо.

Каде се крие тајната од тренинзите на Мурињо , иако истово е со неговиот претходен тим , некаде еволуцијата стагнирала :

Овие пред да вежбаат од на Абрамович вотката се имаат напиено!:pos2:

Само Мурињо нека БАТАЛИ 4-3-3...не иде за ИНТЕР таа формација...АЛООО!!!!
Се ќе биде подобро тогаш.

Само Мурињо нека БАТАЛИ 4-3-3...не иде за ИНТЕР таа формација...АЛООО!!!!
Се ќе биде подобро тогаш.

Ќе видиме. А што е со тренинзиве ЛЕЛЕ :pos2: се прашувам кој ли им е маскота у Интер? И ако има некој некое клипче од тренинг на Интер у овој стил нека го прати.

Манчини најдобар тренер во Италија за 2008.
Роберто Манчини, нашот екс тренер вчера ја доби наградата за најдобар тренер во Итаија за 2008 година. Наградата ја добива тренерот кој најмногу се истакнал таа година, а Манчини е 29-от добитник од основањето на ова награда.Наградата го носи името Trofeo Maestrelli во чест на поранешниот репрезентативец на Италја Томас Маестрели, кој почина во1976 година.
Изјава на Манчини: „Ова награда ми причинува големо задоволство, затоа што го носи името на голмиот тренер Маестрали. Интер веќе имаше јака екипа кога јас ја презедов, а сега има уште појака и без сомнеж е прв фаворит за Скудетето и ова сезна, пред Милан и Јувентус„.
Што се однесува до неговата иднина некажал ништо , бидејќи се уште ја чека разврската од целокупниот раскин на договорот поврзан со Интер.

interanim756.gif

Повелете. :)

Момци,еве ви нешто за Кварежма

Video Meet Ricardo Quaresma, relaxed at home, see him explain his tatoos, show you his tennis shoe collection, the trivela, cars, "Os incriveis" show

Video 1: Hear from the man himself speak in Portuguese in a relaxed environment, his home.

Quaresma shows you his astonishing collection of tennis shoes, yes, tennis shoes, in different colors. Most are Adidas. Then in his backyard, wearing jeans, he'll show some dribbling tricks. Since he's fascinated with jewelry, also shows some of his earrings, R7.

ги најдов на една страна ,читав за сериа а вести нешто

А златооо :) ке ти го зеам и ја ова. Многу е добро ;) и бај д веј кажете линк од гифчето, кај сте го закачиле, да не треба да го закачувам и ја. Тенк Ју:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom