Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
IT IS OFFICIAL !!!! :vozbud::vozbud::vozbud:

http://www.fcporto.pt/Info/Futebol/Noticias/infofut_futcomunicadoquaresma_310808_37346.asp

31-08-2008 FOOTBALL
Announcement of F. C. Porto - Football, SAD

The FC Porto - Football, DSS announced Sunday that it reached an agreement in principle for the transfer of Lent for Inter Milan and the entrance of Pele at FC Porto. The business may reach 30.6 million.

RELEASE

The Futebol Clube do Porto - Football, SAD, under Article 248 paragraph 1 of the Securities Code, is informing the market has reached an agreement in principle with Inter Milan for the transfer, permanently, the rights of membership sport of professional footballer Ricardo Quaresma.

The agreement was set at 24.6 million and provides for the receipt of 18.6 million, of which plus the value of 6 million, resulting from the acquisition of rights of subscription sports player Pelé. This athlete will celebrate a contract with FCPorto sports - football, SAD which will be valid for a period yet to be defined.

The overall value to be received by the transfer could reach 30.6 million, depending on the performance of sport athlete Ricardo Quaresma and the very club that will represent, Inter Milan, during the next 3 seasons sports.

More information is that the formal end of this arrangement is dependent on the conclusion of contracts of employment of athletes above with their clubs and the completion of clinical to which they will submit.

извор: момците од forzainter :je:

Дечки сега на Раи дуе даваа како Кварезма пристигнува во Милано на аеродромот

Mислам дека Јове е зачленет таму и DEE_JAY , у принцип слични дискусии водиме и овде така да само би се повтарале , така да нема потреба . Јас сум за одење на Џузепе Меаца , да направиме некој интересен транспарент , да се поставиме на источната трибина ( спротивно од камерите ) со македонсо знаме и ете не нас , фановите на Интер од Македонија .

Еднаш се мислев што би стаил на транспарент како презентирање на фановите на Интер од Македонија , и ми текна на делот од Nothing Else Matters од Мetallica и делот '' So Close no matter how Far '' - Inter Fans , Macedonia , убаво би изгледало тоа да се постави на Меаца :smir: .

Добра идеа, само тешко се зема виза за во Италија, нема да ни се исплати само за една утакмица.Ако одиме на некоја утакмица да одиме на некое дерби.Инаку добра идеа ти е ова со Металика хеххе. Би било супер Inter Fans Falang - Macedonia :smir:

. . . . Talking about
Хехе , и тоа ке го гледаме од овој олраунд играч ,

31-07-08, 03:57 Тогаш не го зедовте моето мислење здраво за готово...
Имајте малку почит...
знам јас што пишам...па сега ти види..
еве еден мој предлог за стартните 11
--------------Цезар --------------

Маисон------ Кордоба--- Самуел--- Киву
(Х.Занети)

Кварезма --Виеира ---Камбиасо --Мансини

-------Ибрахимовиќ ---Адриано

Резерви:
Толдо
Бурдисо
Максвел
Хименез
Мунтари
Занети
Балотели

П.С Кварезма моментално 90% е во Интер извор скај спорт 1 (МЕРКАТО)

31-07-08, 03:57 Тогаш не го зедовте моето мислење здраво за готово...
Имајте малку почит...
знам јас што пишам...па сега ти види..

4-3-3 игра Мурињо , така да , тешко од 4-4-2 формација , ја гледавме истата со Манчио , лош и деструктивен фудбал играа .

Иначе ме изнасмеа коментаров на forzainter форумот
If Pele refuses Porto he will be murdered!
lol

Ако го зедовте честитки од мене, се најдобро:smir:

Фала за честитките, сигурен сум дека и ти си за ИНТЕР во Италија...
Први ми се Лацио, а и Интер ги симпатизирам заради Панчев, имам и дрес од тогаш, ама мал ми е сега:helou:

Први ми се Лацио, а и Интер ги симпатизирам заради Панчев, имам и дрес од тогаш, ама мал ми е сега:helou:
Немораш да го облекуваш дресот ако ти бил мал, ставиго за аватар убаво ќе ти стои:nesum:

Немораш да го облекуваш дресот ако ти бил мал, ставиго за аватар убаво ќе ти стои:nesum:
Ти барем знаеш дека тоа нема шанса да се случи.

THERE IS ONLY ONE UNITED

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom