Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па сега истото го прави за Интер, ја шо зборуам читаш ли??? Или само пишуеш колку да се пише. Пак ке го мразам иако е ТРЕЊЕР НА ИНТЕР.
Добар трењер е,уште подобар мотиватор, ама циганскиве финти ме нервираат.
Кој нормален човек би се нарекол THE SPECIAL ONE???

Викаш цигански финти, а изјавите на Фергусон дека Скоалри нема шанси да го постигне она што го маправи Мурињо и дека тимот на Челзи неможе да напредне. Тоа што е ????? Па Ферги, Венгер и Бенитез се најголеми психолози во фудбалскиот свет.

Викаш дека додека бил Мурињо во Англија, др екипи се задоволувале со ФА и Карлинг куп. Епа таа сезона Мурињо се задоволи со ФА Куп.
Едно нешто ке ти кажам и тебе и на сите шо го сакате Мурињо.
Замислете си сите негови "mind games" да бидат насочени кон вашиот тим. Да беше он трењер на Јуве и да јадеше гомна за Интер. Само пример давам. Да беше трењер на Манчестер и да јадеше гомна за Челзи.
Сакам да кажам дека го поштувате човекот СЕГА оти е трењер на Интер. Ништо повеќе.
Еве јас ке си признаам дека ако Роналдо не играше за Манчестер, ке имав презир и омраза кон него. :salut:

Имам претходен пост дека одсекогаш го обожавав Мурињо и сега желбата ми се оствари одкако дојде во Интер.Провокациите си се нивна работа, нема тренер на светов кој што нема испратено некоја провокација до противникот.Како што знаеш Фергусон го провоцираше Сколари неодамна,Анчелоти го провоцираше Мурињо итн итн.Ти очигледно многу сериозно ги сваќаш провокацииве...

Викаш дека додека бил Мурињо во Англија, др екипи се задоволувале со ФА и Карлинг куп. Епа таа сезона Мурињо се задоволи со ФА Куп.
Едно нешто ке ти кажам и тебе и на сите шо го сакате Мурињо.
Замислете си сите негови "mind games" да бидат насочени кон вашиот тим. Да беше он трењер на Јуве и да јадеше гомна за Интер. Само пример давам. Да беше трењер на Манчестер и да јадеше гомна за Челзи.
Сакам да кажам дека го поштувате човекот СЕГА оти е трењер на Интер. Ништо повеќе.
Еве јас ке си признаам дека ако Роналдо не играше за Манчестер, ке имав презир и омраза кон него. :salut:

не пишувај на памет,види што сме пишеле кога го имавме манчини тренер

Викаш цигански финти, а изјавите на Фергусон дека Скоалри нема шанси да го постигне она што го маправи Мурињо и дека тимот на Челзи неможе да напредне. Тоа што е ????? Па Ферги, Венгер и Бенитез се најголеми психолози во фудбалскиот свет.
Мурињо навредува,нема поштовање кон ривалот. Ги имал и некои одлични дуели со Фергусон, но каде е сето тоа шо го наброав погоре.
Кој нормален човек може да се нарече THE SPECIAL ONE?
Кој нормален човек со своите постапки би натерал одличен судија да се пензионира? Мн се негови сраша шо ги напраил. Ме мрзи да ги барам цитатите негови, многу се. :salut:

линискот или главниот ... изјасни се :tapp:

А зашто не си го прашаш тој дрвото Бурдисо кој му ја намести на Трезеге и ви ја отцепи мрежата
И не спомнувај судии за минатата сезона зошто добите 10 пенали на гага ... реално Рома требаше да си биде шампион

Во право е Рома требаше да биде шампион следете го линков од ""ПОРАЗОТ"" на Интер и ке видите зошто рома требаше да биде шампион!

Мурињо навредува,нема поштовање кон ривалот. Ги имал и некои одлични дуели со Фергусон, но каде е сето тоа шо го наброав погоре.
Кој нормален човек со своите постапки би натерал одличен судија да се пензионира? Мн се негови сраша шо ги напраил. Ме мрзи да ги барам цитатите негови, многу се. :salut:

Веројатно во клубот му имаат извршено медицински тестови за да утврадт дали е нормален или не:tapp:
Тој се нарече The Special One со право, и затоа е уникатен.Човек не е ненормален или нездрав ако си дава надимаци...

Веројатно во клубот му имаат извршено медицински тестови за да утврадт дали е нормален или не:tapp:
Тој се нарече The Special One со право, и затоа е уникатен.Човек не е ненормален или нездрав ако си дава надимаци...
Иде во непозната земја и се нарекува специјалниот. Кое право е тоа според тебе??? На која основа се нарекува СПЕЦИЈАЛНИОТ кога е никој и ништо во Англија? Во Португалија може да се нарекува така оти нели со Порто лом правеше.
Второ не ми одговори за Фриск? Сите го одбегнувате одговорот за тоа каков монструм имате за трењер.
Од кај да знам ја дека нема да му се причини на полувреме(ПОВТОРНО) дека Месина влегува во соблекувалната на Милан или Јувентус, и он да му биде причина за поразот на Интер во тоа дерби? Мурињо е лош лузер а уште полош победник. Грев.
:salut:

Мене ми личи овоа дека на некој му се плаче оти две години челзи ве пердашеја признај си!А Мурињо да останеше тренер во Челзи сега Манчестер ке беше 2 во Англиско и лузер во финалето а не челзи!
а за Фриск ке ти кажам само дека е идиот шо си дал самиот отказ оти неможел да издржи едно провоцирање и да ти напоменам на сите во Интер ни е чест што Мурињо ни е тренер а уште повеќе тоа што сите му се плашите и го нарекувате монструм!

Иде во непозната земја и се нарекува специјалниот. Кое право е тоа според тебе??? На која основа се нарекува СПЕЦИЈАЛНИОТ кога е никој и ништо во Англија? Во Португалија може да се нарекува така оти нели со Порто лом правеше.
Второ не ми одговори за Фриск? Сите го одбегнувате одговорот за тоа каков монструм имате за трењер.
Од кај да знам ја дека нема да му се причини на полувреме(ПОВТОРНО) дека Месина влегува во соблекувалната на Милан или Јувентус, и он да му биде причина за поразот на Интер во тоа дерби? Мурињо е лош лузер а уште полош победник. Грев.

Абе човек што си исфрустриран толку?Со право се нарекува така зашто со околу 41 година старост сензационално освои титула со слаб тим во ЛШ и беше најдобар(многу клубови се интересираа за него), отиде во Англија и беше несопирлив - тоа е Special One.А за ова со Фриск незнаев за што точно зборуваш ама сеа ме потсети.Сигурно Мурињо го нема гледано натпреварот од тв па едноставно тоа било претпоставка.

Аеее, лом ја нпрај темава...:tapp:
Прво ако не знајш, со кого најмногу Мурињо да речам, „живееше“ од тренерите на Ливерпул, Манчестер и Арсенал?
Видеото со вината го имаш глеано? (го барав ама не можам да го најдам)
Кој нормален човек...?
Малку поинаку би рекол, Мурињо е дволичен. ФУДБАЛСКИОТ Мурињо е немилосрден и е пекол за конкурентите (од психолошка, до тактичка смисла). Противниците треба да знаат, или да ја играат неговата психолошка игра, или вешто да ја избегнуваат.
ОБИЧНИОТ Мурињо е друга прикаска. (пак че се навратам на видеото)

И сеа општо...
Ако една негова изјава пред еден глуп пријателски „турнир“ организиран само од еден спонзор, шо значи појче комерцијален него натпреварувачки, ги запали толку навивачите можам само да замислам шо че биди во дуелите во првенството, или пак во ЛШ!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Аеее, лом ја нпрај темава...:tapp:
Прво ако не знајш, со кого најмногу Мурињо да речам, „живееше“ од тренерите на Ливерпул, Манчестер и Арсенал?
Видеото со вината го имаш глеано? (го барав ама не можам да го најдам)
Кој нормален човек...?
Малку поинаку би рекол, Мурињо е дволичен. ФУДБАЛСКИОТ Мурињо е немилосрден и е пекол за конкурентите (од психолошка, до тактичка смисла). Противниците треба да знаат, или да ја играат неговата психолошка игра, или вешто да ја избегнуваат.

И сеа општо...
Ако една негова изјава пред еден глуп пријателски „турнир“ организиран само од еден спонзор, шо значи појче комерцијален него натпреварувачки, ги запали толку навивачите можам само да замислам шо че биди во дуелите во првенството, или пак во ЛШ!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Е ова сакам да им го кажам цело време :toe:

Демократија бе. Му се можи.

Ај за фриск препрочитај:
Малку поинаку би рекол, Мурињо е дволичен. ФУДБАЛСКИОТ Мурињо е немилосрден и е пекол за конкурентите (од психолошка, до тактичка смисла). Противниците треба да знаат, или да ја играат неговата психолошка игра, или вешто да ја избегнуваат. Само би додал и дека на секој можен начин шо тој го гледа, пробува да ја добие битката со конкуренто.

Лош лузер, а уште полош победник?! :pos2:

Сфати вејче еднаш, не туркај ѕид со глата. (или можиш...?)

Ова е фан клуб на Интер, почнавте да претерувате со тоа што е и кој е Мурињо, мислам дека веќе има ваква тема и кој сака да дебатира за тоа слободно може да оди таму. Мурињо има одлична историја како тренер и тој што не сака да го признаее тоа, не е прав фудбалски фан, туку збори само од инаает. Мурињо во Челзи потроши многу помалку од Раниери а донесе титула, трошеше исто колку Манчестер Јунјтед и Ливерпул ако не верувате оидете на википедија одберете го тимот на Челзи и видете кои засилувања пристигнале во ерата на Мурињо и колку е платено за тоа.

Ама мене не ми е јасно што толку се попаливте по Мурињо?Веројатно вреди нешто чоекот штом кревате толку голема прашина околу него.Ја не веруам дека некој фан на Интер отишол во фан клубот на Јуве за да пишува за нивниот дефектен тренер...
Ако ако, вака ни правите услуга, не терате да го засакаме уште повеќе Мурињо + сигурно сте исфрустрирани затоа што вашиот тренер беше шутнат за да дојде Мурињо

Honours for 5 years

* 2 Portuguese Championships (FC Porto, 2002/03, 2003/04)
* 1 Cup of Portugal (FC Porto): 2002/03
* 1 UEFA Cup (FC Porto): 2002/03 <-----:helou:
* 1 Portuguese Super Cup (FC Porto, 2002/03)
* 1 UEFA Champions League (FC Porto): 2003/04 <-----:helou:
* 2 FA Premier Leagues (Chelsea FC): 2004/05; 2005/06 <-----:helou:
* 2 Carling Cups (Chelsea FC): 2004/05, 2006/07
* 1 FA Community Shield (Chelsea FC): 2005
* 1 FA Cup (Chelsea FC): 2007

And you were saying . . . ?!

Вака сега... Во финалето со кој играше Порто?? Со некој сензацијонален тим... Со Интер,Манчестер,Челзи,Јуве,Реал?? Туку играше со Мнако!! И Дешамп да победеше во тоа финале ке беше баран од големи клубови... Тука и едниот и другиот се исто, само што среќата беше на страна на Порто... А како што гледам и тогаш Порто имаше далеку појака екипа од Монако... Кога отиде во Англија т.е во Челзи, имаше на располагање некаде околку 200 милиони евра за засилување... А другите екипи имаа по 60-70 милиони...Тогаш почна да купува ѕвезди во фудбалот... Го купи Дрогба, Балак,Шевченко, Есиен, Ешли Кол... Значи тој купуваше играчи што ке изиграа еден натпревар феноменално, и ајде во Челзи...А каде е сега ... Па малку ме беа овие ке правеше тим за 100години никој да не можи да го победи, па ги зеде не знам Пизаро, не знам тој од Ридинг напаѓачот, КалуШон Рајт Филипс... Тој ја оформи екипата за 1 месец, а Манчестер и Арсенал, и Ливерпул ги оформуваа 1 година... Зошто кога Манчестер, Арсенал,Ливерпул направиа јаки екипи, зошто тогаш не освои титула?? Зошто ако беше толку голем стратег не го однесе Челзи во финале на Лига на Шампиони?? Треба да се теши со Карлинг куп??:nenene::nenene::nenene:Не го фалете и возвишувајте толку Мурињо зошто има далеку поголеми експерти за фудбал од него...:helou:

1. Во финалето Порто играше со Монако , али Монако претходно ги елиминираа Реал Мадрид , Порто стигна во финалето по претходна елиминација на Депортиво кој ако не се лажам ги елиминираа Милан , а пред Депортиво Порто го победи и Манчестер Јунајтед .

2. Како можеш да постираш нешто за кое БЛАГЕ ВЕЗЕ си немаш . Лупаш глупости , Со Балак и Шева сватив всушност дека се што говори Мурињо е за доброто на клубот . Па Мурињо најмногу се противеше на носењето на овие двајца играчи и ако малце бар си ги следел настаните ке сватиш дека истата сезона поради овие две непотребни '' засилувања '' Челзи и ја изгуби титулата , не заборавај дека имаа преголеми проблеми со повредите , Есиен пола сезона беше приморан да игра централно во одбраната .

3. Манчестер , Арсенал , Ливерпул , тоа се беа константни екипи , Манчестер веќе имаше оформено тим , истото важеше и за Арсенал , Мурињо дојде , за месец дена донесе неколку нови играчи , тотално нов тим , па ти свесен си колку е тешко во еден толку краток период ти да создадеш непобедлива екипа , Челзи првата сезона имаа само еден единствен пораз , и тоа од Манчестер Сити на гости , не изгубија нит на Олд Трафорд , нит на Емирати а и на Енфилд . Да донесеш нови играчи , да ги уиграш истите во рок од 2 месеца е претешко , а камоли да создадеш екипа која ке биде непопедлива .

4 .За последното ,зошто Челзи не стигнаа во финалето на ЛШ , кажи ми , без оглед на големината на клубовите , свесен си колку е тешко ти секоја година да стигнеш помеѓу 4те најдобри во Европа , а камоли во ЛШ . Тука парите , засилувањата , тимот не се релевантни , прашање е на среќа , на моментална форма , на крај краева , во последните неколку години , Ферги кога стигна до финалето , само минатата , нели ? ЛШ е претешка мисија , за тоа сите сме свесни , незнам зашто сите го ругаат Мурињо со тоа дека не стигнал до самото финале , кога тоа е процес за кој се потребни години и години .

5 . Сети се на Дрогба , каков играч беше тој , дојде од Марсеј , сеуште не беше во рангот на оние од светска класа , што направи Мурињо од него , сети се само како плачеше кога Мурињо беше отпуштен , како мало дете , и ти најде да збориш кој бил Мурињо .

Јас ке ти го поставам ова прашање , КОЈ Е РАНИЕРИ ????

Нека ти текне дека кога дојде Абрамович во Челзи , Раниери беше тренер на клубот , ги имаше милионите на Абрамович , што освои . . . . . ау да НИШТО !!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom