Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
супер е составов доколку би те послушал мурињо и би настапил вака не би требало да имаме проблеми совладувајки ги Милан и Јуве али сепак мислам дека мурињо ке го игра занети како лев бек.

--------------------Цезар--------------------
Маикон------Бурдисо-----Матераци-------Занети
-------Виеира-----Мунтари-----Камбијасо----

Балотели-----------Адриано----------Мансини

ова би бил најдобриот состав според мене.

Ај ме изпобунивте сеа :) Хименез останува или си иде? Утре со кого е утакмицата и ке има ли нешто пренос на MYP2P?

Ај ме изпобунивте сеа :) Хименез останува или си иде? Утре со кого е утакмицата и ке има ли нешто пренос на MYP2P?
Трофео тим е утре.. Интер, Милан и Јувентус шо играат.
Мора да има на myp2p..

супер е составов доколку би те послушал мурињо и би настапил вака не би требало да имаме проблеми совладувајки ги Милан и Јуве али сепак мислам дека мурињо ке го игра занети како лев бек.

--------------------Цезар--------------------
Маикон------Бурдисо-----Матераци-------Занети
-------Виеира-----Камбијасо-----Мунтари----

Балотели-----------Адриано----------Мансини

ова би бил најдобриот состав според мене.

само со една мала измена пошто Мунтари и не е некој класичен плеј мејкер за разлика до Камбијасо повеќе дејствува по страничните позиции ама не е битно важно е да се победува па ако сакал и голаман нека биде

страв му е дека ќе изгуби затоа,пошо знае кој се у напад Амаури,Јакинта ,и другите двајца кои беа?:vozbud::vozbud:

А што формација вие игравте ко ве торивме во Милано??

А што формација вие игравте ко ве торивме во Милано??

А вие што формација игравте коа 17 годишно дете ви ги обеси 2 гола во куп на Италија ? И ова е Интер Фан Клуб, се надевам дека сваќате што сака името на темата да каже.Затоа или постирајте како што треба или стеј аут ју серие Б чемпионс :pos:

Значи воа Мурињово истите цигански финти ги користи за Челзи што ги користеше. Не е возможен. Исто правеше и во дуелите против Ливерпул. Одвај чекам да почне Серие А да видам кога ке изгуби Интер дали судиите ке му бидат криви, гугутката шо прелетала на теренот или недоволната подготовка на неговиот тим. Прав морон.
Веројатно ке го сакате бидејки е трењер на Интер, ама фановите на др клубови нема логика да го сакаат. :smir:

Што е битно,најбитното е во секој момент,само Ибрахимович да ви го пуштиме,ќе ве победи сам.

1 на 11.
Зашто многу јаки сте нели,лански шампиони на сериа Б против шампионите во А.

И да имате 200 титули,тоа се тешат така сегашните лузерски тимови,еее брат,колку титули иаме ние демек.
Сега сте лузери,факт.

Исто ко пензионерине,еее ние во 62 година што све не праевме :kesa:

Мислам и Мурињо да ви го пуштиме да игра,пак ќе изгубите :helou:

Ма и младинскиот тим е прејак за вас,баш сега видов на PES 2008 :vozbud:

И читај наслов,Интер Фан Клуб,бан од тема ќе добиеш со провокации овде :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom