Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
е ее е кажи и бе фантом! океј ја само ги споредив според тоа колку гола имаат дадено и двајцата. а и + оваа год. кол беше најдобар играч у челзи, а и секогаш трча по најмалку 10 км. а и гледам кварезма не се баш изнаигра и на светско првенство, ама затоа ке се изнаигра у интер.:smir:

е ее е кажи и бе фантом! океј ја само ги споредив според тоа колку гола имаат дадено и двајцата. а и + оваа год. кол беше најдобар играч у челзи, а и секогаш трча по најмалку 10 км. а и гледам кварезма не се баш изнаигра и на светско првенство, ама затоа ке се изнаигра у интер.:smir:

:pos: Мислиш на европско ама и џо кол не се изнаигра баш нели овој барем даде гол. иначе да џо кол се има повеќе покажано од кварезма џабе да спориме околу тоа.+ џо кол е поубав (шала:smir:) И УШТЕ НЕ Е ДОЈДЕН ВО ИНТЕР.

ej уште да потпише рики за интер и фантом ќе се расправам со тебе колку сакаш за тоа кој е бољи :pos2::pos2: вака може на фан клуб порто да збориме

На погорните мислења реагирав де... А реално да зборуваме, Кол е докажан во најсилната европска лига (па и светска), а Кварезма има една катастрофална година во Шпанија и честири доста добри во Португалија. (макар шо различен стил имаат)
Сеа засеа доволно. Здрави и живи да сме, понатаму че зборуваме, во зависност од настапите на Кварезма и Кол... (можеби на друга тема):helou:

Само да ве корегирам за тоа со настапите за репрезентациите.
Мексес треба да игра или Турам?
Занети треба да игра или Бурдисо?
Макелеле треба да игра или Фламини?

Примери има еден тон. Не е се во тоа, многу играчи се стандардни во репрезентацијата а греат клупа по клубовите. Само ради искуството стојат во стартните 11 на континенталните натпреварувања. Така да не ви држи вода тој муабет. :)

И Мунтари сакам да го видам во дресот на Интер, бидејќи има голема перспектива, може да стане добар како Виеира. Добро ја чита играта, физички е одлично спремен, знае да се уфрли во напад, пука проектили од 30тина метри... комплетен играч. :) Секако, како по обичај goal.com излезе со цифра и валута која не е нити блиску до реалната, какви 15 м фунти? Интер ќе понуди некаде околу 16 м евра за услугите на нигеров.

Само да ве корегирам за тоа со настапите за репрезентациите.
Мексес треба да игра или Турам?
Занети треба да игра или Бурдисо?
Макелеле треба да игра или Фламини?

Примери има еден тон. Не е се во тоа, многу играчи се стандардни во репрезентацијата а греат клупа по клубовите. Само ради искуството стојат во стартните 11 на континенталните натпреварувања. Така да не ви држи вода тој муабет. :)

И Мунтари сакам да го видам во дресот на Интер, бидејќи има голема перспектива, може да стане добар како Виеира. Добро ја чита играта, физички е одлично спремен, знае да се уфрли во напад, пука проектили од 30тина метри... комплетен играч. :) Секако, како по обичај goal.com излезе со цифра и валута која не е нити блиску до реалната, какви 15 м фунти? Интер ќе понуди некаде околу 16 м евра за услугите на нигеров.

и поголем психопат од виеира е ...... не се заборава кога му го фрли дресот на судијата во лице кога доби црвен (не ми текнува баш на кој судија и на кој натпревар беше)

иако скорз сте ја утнале темата :)
...само да се надоврзам дека Кварезма игра во Порто, а Џо Кол игра во Челзи со фантастични соиграчи, и целосно се согласувам со Луцифер :wink:
нема што да се разговата понатаму :smir:

Тоа дека Кварезма треба да потпише со Интер денес не е за денес туку а-бола го беа тоа напишале во вторникот тие касно го превеле.Во денешниот број пишува дека Интер понудиле 25 мил евра и тоа крајна понуда ако прифати Порто добро ако не зделката пропаѓа.Според мене Кварезма треба да ни биде главна цел.
http://www.abola.pt/nnh/ver.aspx?id=145243
А за Мунтари ми изгледа дека веке имаме такви играчи како него би требало Интер да покуша да го земе Диего или таков некој играч како него.

Инаку за Кутињо навивачите на Васко де Гама се бесни на раководсвото што го продале а го проадало старото раководство на денот на нивната смена 17 Јуни пак сме направиле некоја далавера.Само ме плаши дали ќе му дадат на Кутињо да се развива да не го отфрлат оти е веќе продаден.

Џо Кол со Кварезма нема никаква допирна точка. По карактеристиките.
Ама ај кажете ми шо е поарен Кварезма од Џо Кол?
Дали ја знајте неговата катастрофална (ова е поблаг збор) епизода во Барса?
Дали знајте како игра во Порто?
Дали го имате гледано како игра во Порто?
Дали знајте против колку квалитетни екипи игра во Португалија?
:toe: :toe: :toe: :toe: :toe:
1.Што е поарен Кварезма од Џо Кол па самите си знаете,ја осетивте неговата моќ на ваш грб.
2.Колку години имаше кога играше за Барса?Џо кол на тие години незнаел уште да оди!
3.Знаеме како игра во Порто,растур прави.
3.Го имам гледано како игра во Порто не само во Португалска лига,туку и Лига на Шампиони баш ми текнува против Челзи и не беше воопшто лош.

Абе ајде каква споредба леле леле...Кварезма со Џо Кол абе Џо Кол 5% да беше од кварезма ке цветаше!

Ти ова сериозно? Џо Кол не бил 5% од Кварезма.????:tapp:

Ако си го глеал Кварезма поише од 7-8 натпревари ја еф.
И да би можел да ги рамнам двајцата играчи

Добро тука не е место да се расправаме за Џо Кол и за Кварезма,али братче тоа што го поседува Кварезма е далеку над тоа што го има Џо Кол,а како што гледам кај Џо Кол играта си останува на исто ниво.Кај Кварезма се надградува и тоа се приметува

Да беше било кој друг тренер во Интер , т.е. да останеше Манчио , би се противел на трасферот на Мунтари , али сепак со оглед дека е желба на Мурињо , сигурен сум дека Интер би имале голема корист од овој играч , плус веќе е докажан во Италија , играше стандардно добро во Удинезе .

Што се однесува на Кварезма , што толку сте запнале дека бил лош во Барса . Ај кажете ми играч на Барса што беше феноменален тој период ( освен Ривалдо ) , во времето на смена на 100 тренери ( Рексач , Ван Гал , Антич , Ферер ) .
Еве ви уште еден пример , Симао , и тој играше за Барса , не беше нешто посебен али денес е стандарден во Атлетико Мадрид и стандарден играч во Португалската Репрезентација . Плус ги памтам настапите на Кварезма во Барса , и не беше толку лош колку што на форумов се дискутира , искрено , и бев разочаран кога го продадоа , со оглед дека важеше за доста голем талент а истото и го манифестираше на теренот . Eм на 21 година беше продаден за 6 милиони евра , плус Деко во пакет за Барса , така да истово говори дека сепак се работело за добар играч .

Што се однесува за денешниот меч против Al Hilal , започнува во 18 часот , еве ги составите :

First half : Julio Cesar; Santon, Burdisso, Pelè, Bolzoni; Cambiasso, Vieira, Zanetti; Figo, Adriano, Balotelli

Second half : Toldo; Maicon, Mei, Materazzi, Maxwell; Dacourt, Stankovic, Jimenez; Mancini, Cruz, Crespo.

извор : Inter.it

п.с. Доста со офтопици за споредбите на Кварезма и Џо Кол

Воопшто не ми се допаѓа тоа што Мунтари ќе пристигне, пред се поради тоа што веќе имаме тројца играчи на таа позиција, Камбијасо кој можеби со Занети беше најконстантен и најдобар играч во последните зезони, пота Виеира која е одличен играч и Дакур како резерва. Покрај тоа и Занети често играше на таа позиција.

Но знаем дека Мурињо посакува во својот тим такви цврсти деструктивци, нека ви текнат пред неколку месеци шпекулациите за негово пристигање во Интер и кому најпрво му се обрати: Есиен. Кога стана јасно дека нема да го добиеме знаев дека ќе побара некој друг ама имав надеж дека ќе го ангажираме Лампрад и ќе заборави на тоа. Сепак тој е глваен и останува да видиме што наумил и што испланирал.

Иначе мене лично многу ми се допаѓа играта на Мунтари,и + тој ми се чини пред да дојде во Англија играше во Удинезе,така да лесно ќе се уклопи!!!Позз

да стварно Мунтари е одличен играч за таа позиција и јас мислам дека ако го земат во иднина ке биде топ замена за сегашните Виеира и Камбиасо

позЗ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom