Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако ова се случи... Ке има пукање, и така Косово ке сум цел ден денеска.

Него, Шорти ако уште еднаш ми го спомнеш тој ферари...:bip:

Според гоал и Лампи и Кварезма се Интеристи.

А шо се секирате вие толку за колку пари се дале ко од вас да земаат:pos2:

Aко не успее трансферот на Кварезма, Мурињо како замена го гледа Бруно Алвес

64413vv0.jpg

френки гоус то милано :je::party3:

Диего: Интер и Јувентус ме посакуваа

Бразилскиот интернационалец е следен од екипата на Јувентус подолго време и имаше најави уште во јануари дека тие ќе го ангажираат плејмејкерот. “Јувентус и Интер разговараа со мојот клуб но ништо не се случи, немеше никакви разговори за пари.” – рече Диего за Corriere Dello Sport.
“Ми се допаѓаат и двете екипи. Јувентус е голем клуб со богата традиција и милиони фанови.”
“Интер исто така можат да бидат да бидат интересна опција бидејќи се многу силна екипа со играчи од светска класа кои се желни за освојување на трофеи.”
“Што се однесува до мојата иднина, ќе видиме наскоро што ќе се случи. Во моментов сум играч на Вердер Бремен и задоволен сум од тоа како се одвиват работите.“
Во моментов двете екипи имаат свои трансфер цели, Јуве го посакува Алонсо а Интер, Лампард и Деко.
Но во светот на фудбалот работите се менуваат преку ноќ и лесно може да се случи Диего да се пресели во Италија.

хајјјј!
сакав да ве прашам колку ке зема сега лампи кај вас годишно, зашо гледам негде пишуваше дека потпишал 4-годишен договор за 9 мил. евра, а на сезона ке зема 7.5 милиони фунти.

хајјјј!
сакав да ве прашам колку ке зема сега лампи кај вас годишно, зашо гледам негде пишуваше дека потпишал 4-годишен договор за 9 мил. евра, а на сезона ке зема 7.5 милиони фунти.

Eвра , не фунти .

Знам... сепак тоа го пишува во А бола...

Гугл транслаторот колку работи незнам :)
Е да.. буквално преведува :)

Лампард денес требаше да пристигне во Милано. Да ги мине медицинските прегледи и за некој ден и официално ќе потпише за Интер! :)

mini_632.jpg

ќе му личи:love1:
Полека брат уште недојден почнавте да го :drk: на него :)
Alcides: "PSV Eindhoven wanted me to stay, but I have learned that Chelsea want me back. It seems that Ricardo Carvalho is leaving and I am going to replace him," Alcides said."

Сепак треба малку да бидат предпазливи со тошењето.. Добро би било да се купи Карваљо но ако бараат поголема сума не е најпотребно. Имаме доволно силна одбрана.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom