Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Alcides: "PSV Eindhoven wanted me to stay, but I have learned that Chelsea want me back. It seems that Ricardo Carvalho is leaving and I am going to replace him," Alcides said."

Алсидес ако заигра прва постава во Челзи, ја во истио момент излегувам на тараса и викам: „Ја сум магаре, со ушите нагоре...“:toe:

Алсидес ако заигра прва постава во Челзи, ја во истио момент излегувам на тараса и викам: „Ја сум магаре, со ушите нагоре...“:toe:
Можи ќе се покажи во Челзи :)
Не знам како игра не сум го гледал до сега..

За против Рода и Вилем II е супер, но не и за Премиер Лига.

За против Рода и Вилем II е супер, но не и за Премиер Лига.
Е па 2 сезони понина на позајмица.. треба да му се даде шанса. Ако се покажи ок, ако не ќе лета.
Ако заминува Карваљо мора да се најди замена.. Не знам колку е достоен да го замени но кога веќе го бараат сигурно имаат надеж во него..

Е па 2 сезони понина на позајмица.. треба да му се даде шанса. Ако се покажи ок, ако не ќе лета.
Ако заминува Карваљо мора да се најди замена.. Не знам колку е достоен да го замени но кога веќе го бараат сигурно имаат надеж во него..

Малку че забегаме од темева, ама ако...:):):)
Замена? Алекс. Слободно земајте го Карваљо. ВО ПСВ е и Слободан Рајкович. Не знам шо е финтата. Сите тројца на позиција стопери. Туку со Ламбе шо не заебавте...:) Уставри сами си се заебавме, не сте вие криви.:toe:

Малку че забегаме од темева, ама ако...:):):)
Замена? Алекс. Слободно земајте го Карваљо. ВО ПСВ е и Слободан Рајкович. Не знам шо е финтата. Сите тројца на позиција стопери. Туку со Ламбе шо не заебавте...:) Уставри сами си се заебавме, не сте вие криви.:toe:
Да да.. Лампард не смеевте да го пуштите. И тоа за сума од 9 милиони евра. Па што е подобар Жерард што го проценуваат на 30-40 милиони..
Е сега колку ќе се снајди Лампард во Италија не знам, се надевам дека лесно ќе се прилагоди. Веќе има работено со Мурињо па би требало да се прилагоди во тимот.
Сега да ви го земиме уште Карваљо и доста е.. :)

Цената на Лампард е толку мала зошто има само уште една година од договорот со Челзи, да беше некоај друга ситуација испод 50 милиони нема шанси, италијаниве викаат дека Челзи не се откажува лесно и можно е да го натераат уште една сезона да остане на Стемфорд и после како слободен играч да си замине

Цената на Лампард е толку мала зошто има само уште една година од договорот со Челзи, да беше некоај друга ситуација испод 50 милиони нема шанси, италијаниве викаат дека Челзи не се откажува лесно и можно е да го натераат уште една сезона да остане на Стемфорд и после како слободен играч да си замине

нема што да го тераат има уште една година од договорот ако сака ке си го откупи за 6 мил. и слободен е

Интересно ќе биде да се види Англичанец во Италија!Ова е реткост,ако добро паметам Пол Инс беше исто Англичанец кој играше за Интер!Иначе друг фудбалер од Англоја не памтам да играл во Италија!Браво за Интер ако ги земе Лам,Квар и Манс.Со ваков потег на Интер и доаѓањето на Мурињо,плус засилување на другите тимови(Рома,Јуве и Фиорентина) Серија А станува се појака и се враќа на тронот!До сега Јуве и Фио добро пазарат,Рома кај да е и они ќе се засилат,ама МИлан некако кочи!Ама се надевам дека ќе биде екстремно квалитетно догодина!Плус и тимовите како Наполи,Палермо,Самп....работат на засилувања!Серија А ќе блешти:helou:

Гаскоњ играше во Лацио на времето...
И во Интер имаше еден друг англичанец.. Порано гледав на википедиа, ме мрзи сега да барам но скоро сигурен сум дека беа 2ца.

И во Интер имаше еден друг англичанец.. Порано гледав на википедиа, ме мрзи сега да барам но скоро сигурен сум дека беа 2ца.

пол инс во интер и дејвид плат мислам дека играше во сампдорија олд скул играчишта

Црномурестиот West. =)
Ако мислиш на Тарибо Вест тој е Нигериец

За Интер имал играно некој си :) Гери Хиченс

villa5dl9.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom