Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
со или без навивачи ПОБЕДА над парма и освојување на СЕРИА А, и гитлаааа за манчини (тоа ке ми биде најсреќен ден)позз

Епа фановите на Рома беа казнети за нешо и не треба да присуствуваат на мечот со катанија!
И сега плачковците се жалеле и нас ке ни ја укинат публиката!
п.с.стави си аватар не за џабе ти ставив слики од Киву:helou:

pa ne znam kako se stava.:helou:
inace ja si najdov i poubavi!

aaaaaaaaaaaaaaaa!!!! fala bogu ja najdov i ja staiv!!!
gledas adriano tuka e poubav!!!

Смирете страсти.
Нино, само навивачите на Интер нема да можат да влезат во стадионот. Но Curva Nord го најави своето присуство пред Енио Тардини, без оглед на забраната.

Еве можност да го видиме тандемот Ибра - Балотели! :vozbud:

Javier Zanetti was back in full training with his team-mates after two days of individual sessions. Zlatan Ibrahimovic worked with the squad again today, while Esteban Cambiasso (therapy, physiotherapy), Ivan Cordoba (strength building), Cristian Chivu (therapy, physiotherapy), Luis Figo (strength building, technique drills on pitch) and Walter Samuel (circuit training) worked separately.

Значи Ибра се опорави, додека поради повреда во недела нема да бидат повикани: Киву, Кордоба, Самуел, Фиго, Камби а Дакур очигледно не се споменува ни меѓу живите :)

сите фанови на интер се поздравени од syn и навистина си поминал топ има ѕверски фотки од сан сиро
btw се надевам на кикс на парма или победа на катанија

сите фанови на интер се поздравени од syn и навистина си поминал топ има ѕверски фотки од сан сиро
btw се надевам на кикс на парма или победа на катанија
Си дојде Сан?

Ако да, нека влегува и постира фотки... ако не си е дојден, прати ти некоја негова фотка :)

дојден е сан ама нема нет кај другарка му е а незнам как се постираат слики

многу лошо чувство имам за оваа утакмица :nesum: не можам да спијам 3 дена у пм

Мора да тепате! Има да убијам све живо ако не ја освоите титулата! Не смее да се дозволи Рома да ја земе!

Човек мене не ме фаќа таква мачнина,ама 5 минути пред да почне утакмицата ми се тресат раците од нервоза!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom