Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не си ја читал темава , за Манчини и неговиот начин на водење на клубов ние говоревме и во оние моменти кога Интер имаа и 12 бода предност пред Рома , и самиот на крајот на постот спомнуваш '' единствена грешка му беше '' , сеа ке кажеш и претходниот натпревар единствената грешка беше Пеле во стартен состав , ете го моментот , ГРЕШКА , па тоа е недозволиво од тренер во вакви моменти , не кога се бориш за титулата , не кога го играш '' Дербито на Италија '' , не кога играш 1/8 финален натпревар во Лигата на Шампионите ( стартните 11 во Ливерпул кога Максвел играше крило во средниот ред ) и тн и тн , има многу вакви грешки на Манчини сезонава . . . ама најголмата беше кога во најтешките моменти за клубов сезонава рече , без оглед на се Јас си одам . . . wtf :kesa:
Точно е воа што го викаш до негде, ама од кај да знаеме ја и ти обични навивачи кој колку од фудбалерите е спремен за утакмица? Дали Пеле или Маниче е поспремен за 90 мин игра!!! Секој трењер има грешки. Венгер праи грешки, Фергусон праи грешки. Само некогаш се извлекуваш од тие грешки на среќа некогаш не. И признајте дека Манчини ич нема среќа годинава и со повреди и со се!!!

И Фергусон го играше Евра крило во средниот ред во Комјунити Шилд со Челзи па му се исплатеше. Баш Евра асистираше за голот на Гигс! Ја мислам дека трењерот е врвен само ако има мадиња да ризикува! И мора да признаам Манчини има!!! Или па глуп е! Нешто мора да е! :)

И Фергусон го играше Евра крило во средниот ред во Комјунити Шилд со Челзи па му се исплатеше. Баш Евра асистираше за голот на Гигс! Ја мислам дека трењерот е врвен само ако има мадиња да ризикува! И мора да признаам Манчини има!!! Или па глуп е! Нешто мора да е! :)

најверојатно мислам дека ова болдираново ќе да е.

Да ја посетеше оваа тема Манчини, и да прочиташе што се` не сме го пцуеле, ќе се убиеше досега...

Here's an idea; Ај да го натераме да чита!

Edit:
32.5 милиони фунти?

Фората ми е со ваков стратег да освоиме и Итаљанско,пак нема нас скроз мило да ни биде.
Какви играчишта имаме наспроти Јувентус,и да се тепаме да дадеме гол.

дај нека си иде,преку глава од тренери кои само го упропастуваат тимот.

Mancini e najglup trener inter so go imal nekogas so ovoj sostav se moze da se osvoi

Точно е воа што го викаш до негде, ама од кај да знаеме ја и ти обични навивачи кој колку од фудбалерите е спремен за утакмица? Дали Пеле или Маниче е поспремен за 90 мин игра!!! Секој трењер има грешки. Венгер праи грешки, Фергусон праи грешки. Само некогаш се извлекуваш од тие грешки на среќа некогаш не. И признајте дека Манчини ич нема среќа годинава и со повреди и со се!!!

Се гледа дека ти го немаш гледано Интер оваа сезона. Интер игра очајно, нема игра се префрла средината а успесите ги носат индивидуалците.. Па кај си видел тим кој во прва постава има дури по 7-8 дефанзифци и тоа во најдолем дел од натпреварите. Почнува со Церар, Маикон, Матераци, Бурдисо, Максвел, Киву, Занети, Хименез, Станкович, Ибра и Круз. Кај е тука средниот ред на Интер? Истото беше и кога немаше повреди.. Самуел, Кордоба, Виера, Камби.. сите се дефанзивни играчи или деструктивци..
Вистина е дека сите стратези прават грешки, но Манчини за разлика од нив е тоа дека НИКОГАШ не направил се како што треба.
Па на овој натпревар ти викаш дека единстврна грешка е Маниче што не играл од старт.. Па како можи Киву да игра среден ред, како деструктивец заедно со Занети кога на клупа ги има Виера и Камбиасо.. Експериментира во еден од најважните натпревари за клубот во сезонава.. Не мораше да игра Станкович, Занети како крило, Киву се враќа назад на местото на Бурдисо кој не знам како можи да добива шанса во прв тим после она што го има прикажано сезонава.
И Фергусон го играше Евра како крило но тоа не му беше грешка, Евра се покажа корисен на таа позиција. Значи сепак не е тоа грешка.. Сега е вистински момент Морати да се освести кој е Манчини, и да види каква алтернатива може да најди за него..
Морати не смее да ја пропушти можноста да го доведе Мурињо во тимот.

луѓе нели сезонава ве потсетува на 2002 ? лоша форма при крај , последно коло против екипа која е традиционално незгоден противник за нас ( парма ) ?

луѓе нели сезонава ве потсетува на 2002 ? лоша форма при крај , последно коло против екипа која е традиционално незгоден противник за нас ( парма ) ?

parma iako se nezgoden protivnik ke gi pomineme a so ke praime do togas so milan i dr

ке мора на победа да одиме , тука се решава сезоната , против милан , лацио , аталанта и фиорентина. тешко нас ако чекам против парма да заверуваме титула. искрено највеке се плашам од аталанта и од лацио. тие 2 утакмици ако ги добиеме се ке биде полесно

Па ви текнува Морати кога рече дека ке има изненадување за 100 годишнината . . . . . еве го бе , али се сјебал , пола од нас уште од Јануари го предвидовме овој епилог на форумов , зборевме за елиминација од Лигата на Шампионите , се отствари , зборевме колку малце е потребно Рома да се доближи , се отствари , не дека сме некои фудбалски аналитичари , али не треба да си многу паметен за да ја предвидиш иднината на клубов со ваков тренер .

Единствен спас на Интер сезонава е Лигата на Шампионите т.е. Манчестер Јунајтер , сериозен сум , они ако не го дестабилизираат моралот на Рома , тешко нас . Баталете кондиции , напори и тн и тн , Рома го помина и Реал Мадрид па разараат во Италија , моралот е тоа што треба да се наруши во тој тим , зашто во моментов тимот им има огромна самодоверба што им овозможува сигурност во натпреварите во Калчото .

fiorentina i lazio ke gi pobedime ama so milan i atalanta se nadevam na sto podobro.

Vcera ne posetiv nitu eden fudba;ski sajt so zelba sabajle koga ke se razbudam da procitam deka MNCINI ke si odi. nisto od toa pa sea ke pocnam da se molam deka ke uspeeme barem vo periodot koga ROma ke igra so Junajted da se odlepime povtorno.

ps Koga posleden pat IBRA se pokaza na golem natprevar?

Ја незнам шо се секирате?
единствени што можат да ни ја земат титулата се Рома!
Рома игра италијанско,Лига на шампиони,Куп на Италија ке ги фане и нив криза шо они да не се богови па да не се уморат?
Пак ке избегаме на табелата!

Парма на Купер. Баш истиот кој последно коло ја изгуби титулата во 2002, и не направи навивачите на Интер да плачиме :(

Се надевам дека нема да е сега така... и Купер ќе се искупи за таа сезона

Vcera ne posetiv nitu eden fudba;ski sajt so zelba sabajle koga ke se razbudam da procitam deka MNCINI ke si odi. nisto od toa pa sea ke pocnam da se molam deka ke uspeeme barem vo periodot koga ROma ke igra so Junajted da se odlepime povtorno.

ps Koga posleden pat IBRA se pokaza na golem natprevar?

Пред 3 години , Јувентус - Реал :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom