Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
леле бе манчини абе ке го игра киву се само не во одбрана. знае дека бурдисо е склон кон грешки мора ли киве средина да игра иако морам да признаам еден од подобрите беше. маниче на клупа станкович во игра , многу е слаб дејо многу најголемо разочарување до сега во вториот дел од сезоната.

Пеер Киву беше најлош денеска , катастрофа , и жут има од прво полувреме , грешеше , немаше идеи што е и нормално типот е играч од одбраната , секоја одлука на Манчини тимот го кошта губење на бодови , претходната утакмица беше Пеле оваа играч мање у средина у Киву . . . . МАНЧИНИ МОРА ДА ЛЕТА .

Викав јас , Маниче да почне на местото на Киву , ах Манчио Манчио , оди си те молам .

syn мислиш дека ке престанат да јадет бурек после ова или уште судиите и морати ке им бидат криви ?

Jas ocekuvam ostavka od MAncini i nisto poveke, ako ja izgubime titulata ke znam deka deka poslednite devet kola sme gi igrale bez trener, a ne ovaka so debilov Mancini, neznae da postavi taktika ej site golemi natprevari gi izgubivme zaradi nego, se da mu ebam,

Vtor sto ocekuvam da zamine e Burdiso takvi igraci ne ni trebaat ne preebe so Liverpul a eve i sega, ne treba da gi krivime sudiite vinovnikot e eden i edinstven MANCINI.

Интер 1 - 2 Помошниците на Фарина.

Привилегиран е Интер од судииве!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Значи колку привилегиран е !!!!!
со гол од офсајд им подарија победа!

Како и да е заслужено тепаа Јувентус не згазија во второ полувреме
Речете фала на Цезар што не заврши 4-1!

најдобро би било да го избркаат тренерот нема више вакви натпревари да имате.

Голот од Каморанези т.е. од линискиот судија доведе до таква игра што Интер мораше да се отвори и нормално тука имаше повеќе простор за Јубе и така да имаше шанси....
Не верувам дека ќе не згазеа како шо мислиш...
Ама тоа е тоа...подарена победа од страна на линискиот судија

syn мислиш дека ке престанат да јадт гомна после ова или уште судиите ке им бидат криви ?

Бар ке добие првенствово смисла , би требало да сватат дека судиите се катастрофа оваа година во Италија , и дека тие се оние кои го упропастуваат целото првенство , не Морати , не Сенси , не Секо , да да Судиите и цела нивна ебана организација која наместо да се поправи , денес на двата меча што ги гледавме направија грешки кои директно влијаеа врз конечните исходи ( зборам плус за мечот Фиорентина - Лацио ) , значи 2 од 2 утакмици кои ги следевме , кузнае што се случувало на останатите средби и тоа Се во едно коло .

За денешниов меч да бидеме реални , Киву кој цела своја кариера игра во одбраната , денес беше поставен во средниот ред , кој тренер би ризикувал во едно вакво дерби и во еден ваков клучен момент .
Типот денес никаде го немаше , беше слободно кажано играч мање , го жалев буквално , греота , ова беше толку аматерски од страна на Манчини пред Се поради фактот што го имаше Маниче на клупата ( го виде ли што праеше типот по влегувањето во игра ) .

Место да зборите за судиската грешка , малце подотворети ги очите и погледнете ги тие очајни потези на Манчини , Бурдисо требаше да седи на клупа , Киву на неговото место во одбраната а во средината со Маниче . Таа негова грешка во првото полувреме не ни донесе некаква игра , имаа шанса од прекин а останатото беше она типично Интеровско , кој ја ебе средината , денес нема да ја експлоатираме , и во право бев пред почетокот на мечот кога реков дека доколку игра со 4-4-2 поседот ке биде на страната на Јуве што е суицидно кога е у прашање тимот на Интер , нека ви текне како играа со 4-3-1-2 против Палермо , со јак пресинг и со целосно користење на средината . А и веќе кога играат во одбраната со тандемот Бурдисо , Матераци , кој кур Бурдисо цело време беше до Трезеге а Матераци до Делпиеро , статичар до брз играч и креатицец , низок играч до играч кој е предобар во игрите со глава , марвелосно Манчини , без зборови денес ме(не)остави .

Честито победа за Јуве , сметам дека ке извлечеа најмалце реми и да не беше оној гол од офсејд зашто премногу очајно денес беше тактички поставен Интер за да очекувам јас од нив победа а уште повеќе некаква игра добра за око .

се ви се криви судиите а кога тепате вие со судии никомѕ ништо. Позз..! Гостинската победа е најслатка

Каморанези беше најмалку метар во офсајд...така да или навистина не виде (што не верувам) или некој од Јубе му титна на телефон да не крева. Така да не гледам некоја помош со оглед на тоа дека Интер само со играч помалку игра (што очекував и вечерва)

Не видел судијата му влегло бубаче во око :)

Vo mojot post pred natprevarot na sala rekov deka Kivu i Zaneti ke ni ja organiziraat igrata, a ovoj Mancini nenormalniot stvarno taka napravi. Ako moze nekoj neka mi objasni sto taktika dnese igravme, i koj bea zadacite na sredniot red, bidejki jas dva saati razmisluvam i nemozam da svatam

се ви се криви судиите а кога тепате вие со судии никомѕ ништо. Позз..! Гостинската победа е најслатка
Не, не ни пречи тоа што линискиот судија згреши, туку ни пречи фактот што секоја наша победа ја преиспитуваат фудбалската јавност, поради тоа што судиитекако и секогаш, грешат. Ама друга е работата кога некој судија ќе згреши во утакмица каде што Интер игра, и сосема поинаку е кога Јуве/Рома/Милан играат. Можеби поради тоа што сме први? I think so.

Каморанези беше најмалку метар во офсајд...така да или навистина не виде (што не верувам) или некој од Јубе му титна на телефон да не крева. Така да не гледам некоја помош со оглед на тоа дека Интер само со играч помалку игра (што очекував и вечерва)

NE bese Kamoranezi toj so metro vnatre tuku Kielini. KAmoranezi bese vo linija (malku povnatre - Ofsajd) taka da nebese tolku lesno za procenka. plus neli inter togas trgnaja vo napad a ovde se odbi topkata, znaci mozno e sudijata da ne videl.

@ TonInter. Se preispituvaat zatoa sto se konstantni. Skoro Sekoj mec.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom