Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Maлце измешано , изротирај ги Маикон и Киву , иначе НЕ , Киву лево крило никако , кажав јас , природната негова позиција и во Ајакс и во Рома и во Романија е централен играч во одбраната , лоши кросеви прави , тешко ја влече топката и незнае да дрибла и не се снаоѓа у покривањето на крилните противнички играчи што е и очекувано , плус погледни го Максвел цела оваа сезона , типот израсна во феноменален лев бек ( ми стануе омилен играч у Интер ) ми се свиѓа што има константност во играта и пред Се огромен напредок од минатата сезона ( доказ нека ти е тоа што решија и Гросо да го дадат , значи Манчини има огромна доверба во Максвел ) , иначе ок е составот освен ова со Киву - Максвел , Киву нека игра у тандем со Матераци .
Затоа и не го сваќав трансферот на Киву во Интер а и одма по одењето на Гросо во Лион укапирав кој е планот на Манчини , Киву лев бек што нормален човек не би го направил , фрлаш 30 милиони на човек што цел живот игра DC a го играш на позиција на која не се снаоѓа .
Еј, ако ја сонеше кажи да си ја пуштам точен резултат по совреме. Да не ја блокира па утреliverpul-inter 0:0 tocen rezultat