Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чекај... јас одам да го купам утрешното издание на Газета. Слушам имало рандом фотки од вонземјани. Што се не ќе направи досадното првенство со познат освојувач на круната и намалената продажба на весници...

брб

ноу комент. очекував поинтелегентен пост. :salut:

1. Бате, газета е весник кој навива за ИНТЕР. Газета е весникот кој беше најактивен во калчополи. Никој не бара од газета да додели титула. Како стојат работите на табелата сите знајме само добро е шо се наоѓанекој кој обично е на страната на Интер да признај дека табелата смрди.
2. Нормалное дека ќе ја поминиме рома ко таму се гледа дека судиите ни имаат скратено 7 поени (Парма2,Наполи1или2,катанија2,...). овие се сигурни шо сега во моментот ми текнуваат. А разликата со Рома е само 4 поени.

Ме интересира како ќе го искоментира Јове_бт ова нешто. Обично фрла со тенџериња и филџани по гол.ком Еве му некој поавторитетен весник кој го тврди истото. Чекам ...
Газета весник кој навива за Интер? Газета, како и повеќет други весници нормално е да пишат за она што тогаш е најактуелно, и ако треба и да извртат или да дадат сосема нова приказна за ситуацијата за да добијат поголема читаност.. Тоа беше и во Калчополи а Газета се обидува да биде најинтересна и сега..
И судиските грешки постоеле ид секогаш, а ќе ги има и сега па и во иднина.. И ајде ако сакате помалку употребувајте го вашето историско "АКО" (не се однесува ова само на јас).. Така можи само да предпоставуваме.. Ако не беше вака ќе беше поинаку.. значи можи да биди подобро а мижи и полошо..

Од табелава јасно гледаме за кого навива “Газета“
Mилан :)

Смешно е што, само Интер, Јувентус и Милан се наградени/украдени со поени. Останатите се со 2-3 бода макс разлика...

Со други зборови... табелава sucks!

таман е табелата само се прашувам дали и на Јувентус му се доделени поени и од онаа утакмица кај што Дедо перо даде гол во 92 мин или не.
и Друго ме мачи не се сеќавам на резултатов
Јувентус Наполи - 1-3 беше или 3-1:nesum:

Да реплицирам.

Постот баш убаво си кажува, твое е како ќе го прочиташ.
Благодарам.

http://inter.it/aas/news/reader?N=28577&L=en
шо му кажа никој не знае најверојатно овака одеше разговорот.
Виеира:Шо е бе пиз*ати ма*ер шо сакаш да те еб*м тука сред терен а тоа ли сакаш.
Судијата:Не провоцирај 2.2 беше вчера!
Виеира:ајде бе педер еден ајде ако си маж дај ми црвен.
судијата:шо да не неможам?
Виеира:неможеш!
Судијата>покажува 2 жолт и црвен картон.
Виеира:да знаеш сеа женати е сама дома а ја имам кутија кутони у кола и не се плашам да ги употребам.:vozbud:
иначе линкот кажува дека интер нема да се жали на одлуката на ФИГЦ!

A be sto se slucuva so Adriano vo Sao Paolo znaj nekoj,od ko dade 2 gola na debito nemam nisto procitano navamu.....kako e,kako se snajduva,dava goloj,ne dava,ce go bidi.....?
Aj ako znajte pisete!

A be sto se slucuva so Adriano vo Sao Paolo znaj nekoj,od ko dade 2 gola na debito nemam nisto procitano navamu.....kako e,kako se snajduva,dava goloj,ne dava,ce go bidi.....?
Aj ako znajte pisete!

Па на 5 натпревари до сеа има постигнато 4 гола .

Леале Балотели е ЅВЕР невиден Пато може само вода да му носи и тоа во решето.
3 гола денеска против Циско Рома(тим од Романија) од кој 1 маказа и еден од слободен удар едноставно ми надоаѓа прашањето
ИМА ЛИ НЕШТО ШТО НЕ ЗНАЕ???
а има само 17 год. ц ц ц ц
мислам дека Касано треба да си остане таму кај што е.

Love is in the air.... :pos2:

ansa104301402105162839_big.jpg

ansa104301422105162849_big.jpg

ansa104301892105162910_big.jpg

ansa104301872105162915_big.jpg

ansa104301922105162928_big.jpg

ansa104301962105162932_big.jpg

ansa104301992105162936_big.jpg

ansa104302062105162940_big.jpg

ansa104301752105162901_big.jpg

ansa104301792105162906_big.jpg

хехе...Кој е тој стариот со црната маица?со Италијанско знаме и трофеј?

на првата слика Цезар нешто многу насмеан ми е..

[media]http://www.youtube.com/watch?v=OUFClcYKftM[/media]
Паметен Папагал...
вели: Forza Inter, juve juve vaffanculo !!!!
или во превод: Напред Интер, Јуве, Јуве е*и се!!!

Од толку омраза почнавте и папагалите да ги учите...ц ц ц пропагандата што прави...Ама нејсе..:)

Лелеј, полудев од смеење на сликиве :pos:
Бај д веј, ако знае што се дешава, т.е кој ке доага за 100 годишнина на Интер - нели се спомињаше Диего, Кварезма, Роналдињо...??? Ако знае некој нека пише, мада мислам дека само Морати знае ама ај :icon_bigg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom