Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
koj penal be gnidi edni!ccc vie ste sea ko juventus na vremeto!

Aj помалку бурек и нека научат еднаш дефанзивците кога скокаат на топка да не ги креваат рацете над глава. Две минути не чекате да искоментирате спорна ситуација. Ај сега бидете паметни па искоментирајте го и црвениот картон. Зошто по ѓаволите судија кој решил да му помогне на Интер веднаш се фаќа за џебот? Преку Гатузо ми е од вакви глупости.

Инаку многу ме израдува тоа што судијата реши да му помогне на Интер со еден црвен картон за Виеира. Така и му требаше. Да не знаеле кога да заќутат. Гледам нешто објаснуваше дека прв старт му бил (за првиот жолт). Тоа не значи дека треба да јаде бурек и да добие уште еден. Манчини мора да воведе малку ред.

Ај, има уште едно полувреме белки ќе ни помогне судијата уште малку...

остај ги бе оваа сезона се радуат слушам лига на шампиони гратис ке им ја дадат поради невиност во местење утакмици.
наградата ке им ја презентира Лучиано Моџи со песната вино пијам ем ракија
Почнуе 2ро полувреме мрш сите пред телевизор:pos2:

Вооооооув , измена Максвел - Хименез , Манчини е грешка до грешка на утакмицава . Ај што праи измена на лев бек , со играч од средината , место да го вади Станкович кој сеа се врати од повреда го вади Хименез кој игра веќе месец ипол , сеа влага и Ривас , и еве дел од составот . . . . . . Ривас , Матераци , Бурдисо , Киву ( четири централни дефанзивци у еден тим ) , сеа Киву игра во средината , ваљда таму ке биде прекомандуван и Занети , Ривас централно а Бурдисо ко десен бек и би изглеало нешто вака

--------------Цезар----------------
Бурдисо - Ривас - Матераци - Максвел
Занети - Камбиа - Киву - Круз ( једина паметна и очигледна измена , Суазо )
--------------Ибра-----------------

Ова е смешно !!!!

Дали сега правдата е задоволена???
Очекувам реакции од навивачите на Бувентус...
Браво Сиена!!!

e treba, CESAR!!!!!!!!!!!!!!! sramota za juve i roma, se posramotija pozdrav do site navivaci na sampionot INTER!

Браво и за Кајлари... Aj ќе не стигните, Јуве, Рома, Милан итн. итн. Ама знајте кога!?
Никош!!!
Шо чутите сеа ко пи**и, а Јуве!?

Абе судиите во Италија се тешки дебили едноставно не те оставаат фудбал да гледаш како што треба

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom