Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добра мачка е добра мачка, дал стара или млада нема врска. Беше и нумеро уно на Италија. Како и да е, едино тоа ми се допадна од целата игра на Јуве, стварно добра комбинација. Се друго одеше преку Алекс...

Ок, не беше пречка беше статива. Одеше под пречка, ја зафатил голманот и ја промена траекторијата. Маниче какви голови постигнувал од слични позиции, впрочем еден трејдмарк негов се тие торпеда од 30+метри прашајте ја Холандската морнарица, потоа морнарицата на Спортинг, Лион мислам прими сличен гол итн...

Ај да видам на тубата ќе ти реплицирам пак.

Незнам дали остатокот ти беше продолжение на ова па еве ти хајлајтот.
http://www.18yards.com/2008/01/31/inter-vs-juventus-tim/
1:17 мислам дека за тој удар збораме.
:) рене игита кај ти текна па тој...
Инаку точно убав удар исто како и онај на Трезеге 5:10.

@KikoMC> Не а за џабе Толдо најдобар италијански голман по Буфон. Штета шо е резерва.

Тренерот на Балотели од Ц2 денес изјавил дека малиот може да биде и подобар од Пато (мразам кога ги споредуваат децата), но: вели дека голем проблем е неговиот карактер. Постојано влегувал во расправии со тренерот и почнувал караници со играчите. Неговиот совет до Манчини е да му даде шанса затоа што Марио е “уникатен талент“.

Па, ќе видиме како ќе се развива кариерата на детево. Се надевам ќе биде на арно. Инаку вчера за првпат го гледав 90 минути и ми остави силен впечаток а башка ми донесе и некој денар. Убав почеток, само нека продолжи така :-)

Некој кажа дека играта на Јувентус во вториот дел била подобра од онаа на Интер... Па јас не знам која игра бе!? Јуве не се видоа... Топката ај сокрија нашиве...

Абе чекајте вие догодина, до кога ќе се лажете со тоа само ме интересира... Догодина пак иста песна ќе биде, само и полошо... Второлигаши едни смешни!!!!!

Првин велеа службена титула едно друго, лани ко ја освоивме велеа без јувентус и “казнетиот“ милан, ова година велат в’година ке сме виделе сево ова е непризнавање на реалноста а тоа е дека Интер е најак тим во Италија во последните 3 или повеке години, затоа некои прашања не заслужуваат одговор.

Во врска со патувањето во Милано за Интер:Ливерпул.
Му пустив порака на овие од General Tours (шо кажа ЛиверпулФан) и му кажав дек сакаме да се собериме и да ојме на натпреварот.
Добив одговор ваков:

---------------------------------------

Thanks you for your inquiry about a trip to Milan Italy. We can arrange anything you would like, we just need details

> dates of travel, how many people, how many rooms, class of hotels, what transportation is needed etc.

Please advise with the information and thank you for contacting General Tours.

Regards,
Randan

Randan Rhodes
Reservation Sales[FONT=Times New (W1)][/FONT]
General Tours Inc.[FONT=Times New (W1)][/FONT]
World Traveler[FONT=Times New (W1)][/FONT]
Toll Free: 1-800-221-2216[FONT=Times New (W1)][/FONT]
Fax: 603-328-2992[FONT=Times New (W1)][/FONT]
Email: [FONT=Times New (W1)]rrhodes@generaltours.com[/FONT]
Web: [FONT=Times New (W1)]www.generaltours.com

-------------------------------------------------------

колку шо разбрав мојме да ојме, само требит да се договориме... Само требит вака:
Да се договориме кој ќе иде, тој шо сака да иде нека се пријави овде, па после ќе се договориме преку мсн...Па после да му пуштиме од некој што има FAX.
Или пак некој шо има идеја, нека каже шо ќе правиме.
Поздрав...
[/FONT][FONT=Times New (W1)]

[/FONT]

Абе чекајте вие догодина, до кога ќе се лажете со тоа само ме интересира... Догодина пак иста песна ќе биде, само и полошо... Второлигаши едни смешни!!!!!

Другарче, со твојте патетични постови ништо не правиш само ме смееш искрено..Ти или не го гледаше фудбалот или како што ти одговара го гледаше така да пссст!Догодина, ќе правиме тогаш муабет, не сега.За до кога ќе се лажеме?Има многу екипи што се лажеле по повеќе од петнаесет години, па за Јуве за две години:kesa:..Ај терај сега и научи се малку да гледаш фудбал не само навивачки да следиш..Читај ги моите минати постови и можи ќе доловиш што сакам да кажам..Ајт

Кој високо лета ниско паѓа..Човек со најдобри намери ви честита и победа, и се..ама излгеда и тоа нечини...Така да, ваше е..

Човек со најдобри намери ви честита и победа, и се..ама излгеда и тоа нечини...Така да, ваше е..

Добро де, не мораше тоа во множина, повеќето ги прифативме честитките ...:salut:

Во врска со патувањето во Милано за Интер:Ливерпул.
Му пустив порака на овие од General Tours (шо кажа ЛиверпулФан) и му кажав дек сакаме да се собериме и да ојме на натпреварот.
Добив одговор ваков:

---------------------------------------

Thanks you for your inquiry about a trip to Milan Italy. We can arrange anything you would like, we just need details

> dates of travel, how many people, how many rooms, class of hotels, what transportation is needed etc.

Please advise with the information and thank you for contacting General Tours.

Regards,
Randan

Randan Rhodes
Reservation Sales
General Tours Inc.
World Traveler
Toll Free: 1-800-221-2216
Fax: 603-328-2992
Email: [FONT=Times New (W1)]rrhodes@generaltours.com[/FONT]
Web: [FONT=Times New (W1)]www.generaltours.com

-------------------------------------------------------

колку шо разбрав мојме да ојме, само требит да се договориме... Само требит вака:
Да се договориме кој ќе иде, тој шо сака да иде нека се пријави овде, па после ќе се договориме преку мсн...Па после да му пуштиме од некој што има FAX.
Или пак некој шо има идеја, нека каже шо ќе правиме.
Поздрав...
[/FONT]

Дај бе кажите нешо за ова горе :)

Добро де, не мораше тоа во множина, повеќето ги прифативме честитките ...:salut:

Оки, тоа важеше само за оние кој не знаат..Сепак,те поштовам оти знаеш реално да гледаш на работите, го почитувам тоа да знаеш!!поздрав.Инаку со Димитар&Meazza го гледавме заедно фудбалот, со смеа и со заебанции помина сето тоа:)Четворица за Интер беа, јас сам за Јувентус:):)Ама пред натпреварот џентлменски договор имаше да нема зафркавање каков сака да е резултатот, и Димитар и meazza си додржаа на ветувањата, и закон си поминавме, на крајот им честитав и закон беше се..Смеа и заебанции, супер!Треба да служиме за пример не??

Кој високо лета ниско паѓа..Човек со најдобри намери ви честита и победа, и се..ама излгеда и тоа нечини...Така да, ваше е..
Ке се повторам,за лузери не е темава.
Имаш твоја тема,пиши си таму шо пишеш тука,мислиш не знаеме дека сме најјаки?:urko:

Hahahaha Znajme Ami ne Znajme POJOL,pa uste so ona deteno kalesho so je:):) Balotelli ne da sme najjaki....dzabe e da postiram mislam dokazano e toa...FORZAAAA

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom