Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Полуфинале со Катанија = финале со еден од римските клубови. Балотели заслужи чиста 10ка. Има светла иднина пред него:)

Колку што знам, во полуфинале со Лацио играме.
Како и да е,ептен ми е мило што победивме во сред Торино. Балотели никогаш го немам гледано цела утакмица, пријатно ме изненади.
Дали е тој толку добар или Легротаље паднал во форма:pos2: .

Полуфинале со Катанија = финале со еден од римските клубови. Балотели заслужи чиста 10ка. Има светла иднина пред него:)

Ја искористи шансата шо не ја искористи Славковски

Tooooooooooooooooooooooooo
Како ми се напрај кејфот шо си ги брикнавме сред Торино! Е па тоа е разликата во квалитет!
Е сеа со кој играме со Лацио или Катанија?

Јас како што разбрав од коментаторов на Теле спорт со Катанија. Неколку пати спомна Лацио - Рома. Стварно што стана со Славковски, го најавуваа како ептен надежен а го нема никаде.

Јас како што разбрав од коментаторов на Теле спорт со Катанија. Неколку пати спомна Лацио - Рома. Стварно што стана со Славковски, го најавуваа како ептен надежен а го нема никаде.

Inter - Lazio
Roma - Katanija

Ако не ми верваш оди на www.lega-calcio.it

Хммм којзнае што збореле Романците:) Тоа значи финале со Рома 3та година по ред мислам.

Згреши тој од Телеспорт , спомна и Интер - Катанија , а и Рома - Лацио , така да искрено се надевав ке го избегнеме Лацио ради Пандев , купов може им е и единствена прилика за Европа али тоа е .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom