¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Џабе да го земиме овај,појке на клупа ке сејт.
Сите големи клубови земаат млади играчи ние,станавме ко Милан,ебаго!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
lele sporedbava boli ...... cekaj ide 100 ot rodenden ..... morrati ke ne iznenadi ... osekam deka ke bide bombaЏабе да го земиме овај,појке на клупа ке сејт.
Грешка си не е италианец,албанец еА шо велите за Монтоливо во Интернајдобар избор од сите ке биде супер играчиште е млад талентиран и шо е најважно Италијанец
Добар е но не нешто посебно.. често ја гледав Фиорентина и минатата и оваа сезона.. Мислам дека во Интер нема да фати место во никој случај.. не е секогаш стандарден а и незнам зошто давате предност на Италианци.. И Морати убаво си изјави.. нема потреба од Италијански играчи во клубот..А шо велите за Монтоливо во Интернајдобар избор од сите ке биде супер играчиште е млад талентиран и шо е најважно Италијанец
печен е Маниче готово е!
Респект за тебе и Интер,али со едно мора и самиот да се согласиш...
За Интер и ГОСПОД да игра , пак нема титула да освојат.Секад имале боље тим од Милан а увек позади нив на табела.Така ќе биде и оваа година немај гајле за тоа...
Ти другарче не знам колку ја знаеш историјата на италијанскиот фудбал
ама според ова врска немаш.Милан се извади во периодот на 90-тите со ван Бастен и компанија инаку и еден Торино е можеби и попочитуван клуб заради тоа што го остварил во сериа А и се знае дека повеќето навивачи на Милан се надвор од Италија т.е. италјански навивачи има многу малку,Црвена Звезда има повеке навивачи во Белград отколку Милан што има во Милано.А тоа што со срамна тактика на бранење со 6 души во одбрана земаат титули во Лига на Шампиони не треба да спомнувам,бидејќи Анчелоти е најголемата пичка која се плаши да одигра натпревар со 2 напаѓача![]()
Другар тоа мислење ти е од 2005!bikbikbikbik КАРАМБА!!!