Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ке си иде фиго без гајле , само стратегот наш да не го земе на негово место мареска сме свршиле работа.

uste edna pobeda najmnogu se raduvav koga jimenez dade gol,i toa prekrasen gol,a na rekoba ne mu li4i dresot na torino..

me dupis mene ili sto?? aj ne me zezaj! gi baram golovite kade so sekogas gi imalo! a ne od inter.it mislis deka ne znam deka ima tamu
Е кај да знам дали знаеш дека ги има таму.. на youtube барај ги кога е така.. :baeh:

507.gif
VS
734.gif

Голови:

1-0 Ibrahimovic Download Zshare
2-0 Cruz Download Download Zshare
3-0 Jimenez Download Download Zshare
4-0 Cordoba Download Download Zshare

Уште една лесна победа и сега веќе предноста е 5 бода во однос на Рома.

Шо му стана на Кордоба во последно време.Ако ви фали напаѓач ставајте Хименес бравоо

Одамна јас дробам за Кордоба дека е еден од топ 3 дефанзивци во Италија... само сега ја крева формата, затоа се забележува повеќе.

Него еве што носи денешна Газета :)

2005607026269337778_rs.jpg

Мераци, мераци...

Чудовишта 2.47 гола по натпревар. :vozbud:

Нешто други ми паѓа во очи на сликава. =)

И јас се чудам што му стана на Хименез, позајмен е од Лацио ?

Не.... Хименез е играч на Тернана :)

Беше позајмен во Лацио 1 година.. а после да го докупи. Во Лацио помина пола година и сега е позајмен во Интер, но од 27 јануари ќе стане играч на Лацио. После неколкуте добри партии верувам дека Морати ќе го купи....

Заслужува и прва постава во Интер дечкото,не смееме да го исшуштиме ако има шанса да стане играч на ИНТЕР за официјално

Не бре колега. Сеуште е играч на Тернана. Договорот е до крај на сезоната, со можност Интер да го купи но за 7 милиони евра.

И покрај топ формата и блескавите изданија, сепак сметам дека не е материјал за Интер, но да се надеваме дека грешам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom