Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема шански да има таква размена.. Само шпекулации се.
И да те поправам во формацијата.. :)
Камбијасо неможи да игра крило.. Не го бива за таа позиција.. гледавме за Аргентина на финалето.. катастрофа беше. Тука моѓи да игра фиго. И со 3цата шпицеви не верувам.. ибра и суазо напред.. Хименез позади.. пологично би било.. или пак Хименез крило станкович зад напаѓачи.. :helou:

Фиго не ми е за прв состав треба што побрго да му најдат замена Хименез или еве Емерсон велат ќе дошол
Еве уште една шпекулација Баерн дал понуда за Матераци 7.5 милиони и 4.5милиони на него годишно за 3 сезони

Фиго не ми е за прв состав треба што побрго да му најдат замена Хименез или еве Емерсон велат ќе дошол
Еве уште една шпекулација Баерн дал понуда за Матераци 7.5 милиони и 4.5милиони на него годишно за 3 сезони
Како да не.. Матераци да замине од Интер нема шанси.. абе си пишат што ќе му текни.. нити баерн дал понуда нитѕ Мартераци ќе си оди.. :)

И ставајте линкови за вакви информации..

Значи ни Парма не го сака никој не го сака ни пари да им дадат за да го земат но тука е Интер да го прибере ѓубрето ах кој ја прави таа трансвер политика
http://www.gazzetta.it/Calcio/Primo_Piano/2007/07_Luglio/26/solari.shtml
http://www.calciomercato.com/index.php?c=21&a=49669
http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/1a_division/real_madrid/es/desarrollo/1020768.html
Интер следната година ке игра без среден ред само одбрана и напад не знаев дека до толку е идиот Манчини

3-5-2

zaneti-----kivu-----maikon
-------kambi-viera--------
figo--------------stankovic
--------himenez-----------
------- adri
-------------- ibra

moze i 4-4-2 taka sto ili kambi ili viera bi sedele na klupa

3-5-2

zaneti-----kivu-----maikon
-------kambi-viera--------
figo--------------stankovic
--------himenez-----------
------- adri
-------------- ibra

moze i 4-4-2 taka sto ili kambi ili viera bi sedele na klupa
Ако го прочита ова Матераци ќе те коси.. :) Интер без Матераци во последно време не можам да го замислам.. видовме лани пример.. без Матераци со Милан..кога доби црвен матераци Интер беше катастрофа.. да имаше уште неколку минути и милан ќе изедначеше..

Yes, We know Toni...

Него ова со Касано сигурно е, У ПМ пa деновиве очекувајте една добра една лоша вест.

А да човек по кој се изнаплукавте, Миколи изигра ПРЕКРАСНО на последната пријателска на Палермо, очекувајте дека ќе биди изненадување на сезоната.

Малиот со трофејот во рацете(еххх за негде 10 месеци ќе го држи тој поголемиот...Трофеј де поооо:)
97052-480.jpg

Ke ja tepate Valensija utre?
:pos2: ...
Da zemam i jas nekoja para...a sto mislite?
(seriozno prasuvam):back:

Дали ќе јадат ќотек Или ќе победиме?:pos::pos::pos:
Убаво формализирај го прашањето:)

Искрено да ти кажам не знам кој состав ќе го извади Валенсија ама Интер ќе игра минимум со 5 младинци во прв тим. Аргентинците се одмараат а ги има многу. Така да јас повеќе би одел на тоа а ја типуваш.......прекината поради тепачка:pos::pos::pos::pos::pos:

Киву во Интер! тоооооооооо! :).. а од каде сега сигурно дека Касано ќе дојди во Интер?
Ако дојди Касано 2ца напаѓачи заминуваат.. Рекоба и уште еден..

Пато следната недела ке одлучи за кој ке игра Интер го следел 2 години најверојатно ке оди во Милан но на се секирајте интеристи ние го зимаме Касано љубимецот на Манчини
Погледнете внимателно само каков гола дал Пато вчера
http://video.globo.com/Videos/Playe...LEX+GIRA+E+ABRE+O+PLACAR+AOS+DO+TEMPO,00.html

Е па наместо да тршаше Манчини по Емерсон и Касано можеше да се фокусира на Пато.. Ама Манчини е "д бест"

Утре играме со Валенсиа.. пренос ќе има на:
Alpha TV
Aljazeera Sport 1
Canal+ (Spain)
Sky Sports 2
Sport +
BH-TV1
Digit ALB

Читав наназад низ форумов и дојдов до еден интересен пост
Т У К А
За Бети.... (боли газето?)

Уште еден: ТУКА Прашање на време?

И пак Мистер (Официални трансфери) Бети: Овој пат тема: ЕМЕРСОН :)

Гледам по составиве што сте ги пишале нигде го нема Креспо. Креспо ви е најдобар напаѓач заедно со Ибра. Ама ако, купувајте вие играчи. Ајде сега и Касано купете го и ќе свршите работа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom