Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Marso напиша:
Armin ti mislis deka se sto e dobro i skapo mora da ide vo Real! Epa ne e veke taka!

Jaaaa a kako e.Ne be ne provocira, tuku kaj go spomnav vo postot Real ziti se.Samo sakam da kazam deka C.Ronaldo nema sansi da dojde vo Italija ako e za toa ete vo Anglija ima 100pati podobar fudbal.Toj saka da igra vo Spanija i toa ne znaci vo Real ete i Barsa i Valensija se zainteresirani. I najdo mi moj post vo koj vikam deka C.Ronaldo ke ide vo Real i ne zbori vo prazno da ne recam vozduh.

Ајде стоп! темава е за интер! и за никој друг... секој офтопик одсега лета!
inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif
inter.gif

band1.gif
band1.gif
band1.gif
band1.gif
band1.gif

неможе итнер да ко земе Кристијано, најверојатно како што кажав иде Quaresma или D. Carvalho, и Quaqliarella последниот највеќе сакам да дојде добар е млад талентиран и не е многу скап играч и е ИТАЉАНЕЦ.

ако веќе се изнервира Моратти и купва суперзвезда тоа ке биди МЕСИ а не CR7

море или кристиано или меси...или пак не е чудно пак да му ’украде’ играч на милан (ко со ибра ...му го зеде пред нос) роналдињо...

Jaс сепак мислам дека CR7 ќе иде во Барса затоа што спортскиот директор на Барса Txiki Begiristain ќе присуствува на утакмицата РОМА-МАНЧЕСТЕР да ги гледа: Philippe Mexes, Cristrian Chivu, Daniele de Rossi and Cristiano Ronaldo, А Барса што ќе помисли тоа ќе го добие! Кој не сака да дојде CR7 во Интер ама да бидеме реални во Интер ќе дојде Quaresma кој го чекам со отворени раце!! А Quaqliarella го гледав на утакмицата со Интер кога играа стварно е опасен и ме импресионираше со неговите игри! Сакам и тој да дојде во Интер!

Не знам по кој пат кажувам ама во Интер сакам да дојдат Quaresma И Diego (Werder)
. Тогаш Интер ќе биде комплетен и ѕверски!!!

Crazy P0Y0L напиша:
диего,кварезма и Тери :vozbud:

e сеа да не се форсираме супер е одбраната а нема шанса да иди тери.
а за Quagliarella види имам тема за гол на колото види зверот што гол кладе ова коло против киево

абе ... ај дал убав гол.... не викам дека не е добар,ама работава е шо батево е само добар а на интер му требат шампиони..зато појке сакам кварезма и диего

quagliarella од асколи во сампдориа дојде за една сезона 12 гола повик во репрезентација секоја недела се поубо игра ако тој не е шампион не знам кој е. Диего јас го поштовам пошто има мн. голем потенцилај а ова Qaresma не знам ако сеа добро игра не е нешо посебно.

Синиша Михајловиќ вели дека во неговиот живот најважна му е фамилијата

Неговата сопруга Ариана
familyphoto20kb3.jpg

и децата:
familyphoto13lq4.jpg

Сега уште една личност ќе има во неговиот дом... неговиот новороден син Николас

5то дете.... Браво Синиша Мајсторе :sekss:

Па прецизен е човекот. Колку гола дадол од слободен удар?:uvo:
:kesa:

Сеа читав изјава на Quaresma на Goal.com дека би можел пак да се врати во Шпанското првенство кое го смета за најдобро на свет! Ова го збори затоа што Атлетико Мадрид појавиле интерес за него! Кога ќе слушне дека Интер појавиле интерес за него, неговата изјава ќе биде:
-Па уште од мал сонував да играм за италијански тим, идол ми е Фиго сакам да играм за шампионски тим како што е Интер.

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

не имаше од Атлетико понуда за во зимскиот преоден рок ама му даваат 8 милиони а Порто бараше минимум 12, интер ќе го собере

абе ...
... ова ... и да дојде овај Кварезма ... сепак не би бил единствен кој ке пристигне во интер ... морати ке донесе некоја ѕвезда ама изгледа убо кријат кој би можело да е ... јас мислам дека роналдињо ке е ... (јас мислам така не мора сеа да ми скокате сите :))

Crazy P0Y0L напиша:
абе ...
... ова ... и да дојде овај Кварезма ... сепак не би бил единствен кој ке пристигне во интер ... морати ке донесе некоја ѕвезда ама изгледа убо кријат кој би можело да е ... јас мислам дека роналдињо ке е ... (јас мислам така не мора сеа да ми скокате сите :))

кој бе шо бе кај ке дој роналдињо? :)
не мајтапот на страна еве ти изјава од ДР. Морати
"We will make up for it next time by winning the European Cup," said the president, who has no intention of spending huge amounts on transfers. "This is the basis of the team, almost one hundred percent. Is it wrong to change something that's working well?" In the meantime, AC Milan fans are dreaming of Ronaldinho. "We were interested in Ronaldinho years ago. I still would be now, but we don't have this need at present. We're not interested, unless he changes his mind..."

едвај чекам некако да го земат тој Меси-лињо, никој друг несакам ама ке видиме со ке бидни налето.:)
pozdraFFF....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom