Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ајде бе .....ова ти се вика ФЕР!?!?!?
зошто не бев таму??????????????

никој не успеал да ме ИЗВАДЕ ОД ТАКТ ко пи*ките од валенсиа!!!!!!
ова е ненормално

crazy, tonInter, позрав, и комплетно се согласувам со вас !!!!!!
кад-тад некој ке најдам што е за валенсија, мозокот ке му го истурам,
:tapp:
ама не само за некој што е за нив него и на некој клошар (зашто многу ги има) што ке ме испровоцира за ИНТЕР....тие што ме знаат не се рчкаат за мојата болна точка :)
ама у секој случај, и у добро и у лошо
FORZA INTER!!!!!!FORZA INTER!!!!!!FORZA INTER!!!!!!FORZA INTER!!!!!!

да уште тоа фали утре некој да ме гиба и да мѕ ја наполнам глата со макарони (читај куршуми) колку и да звучи детски тоа ке го сторам ако некој мизерен уте ме ГИБА!!!

nejkam da jadam gomna ama Inter sami si se krivi. tolku ne zboram niso. se znae Valencia kakov mizeren fudbal igraat taka da trebase bolje da izigraat. tolku

Tребаше нетребаше било поминало, сега да се сконцентрираат на Дербито со Милан, иако, на крајот на краиштата и тоа нема врска толку,лигата е сигурна, купот - финале против Рома.... поважно е да си земеме двојната круна во Италија....

повторно....

зошто не бев таму???
ова ке ме мачи цел живот!

Ме разочараа со резултатот.Требаше се да се фрли на напад па подобро да изгубеа него вака со 0:0 да испаднат.Ај што вика Димитар барем и купот да се земе па другата година да се надеваме дека ќе биде подобро.

maksimalno ve podrzuvam poso stvarno najgolemi pikki so moze da postojat se valencia, istoto go pravea i so nas vo ligata ,dadoa eden gol i odma pocnaa da se vitkaat i da lezat po cel teren a posle toa i namerno go isprovociraa DECO i zatoa i dobi crven ,ali ako ke im se vrati ,zatoa i ovaa sezona ke si ostanat so prazni race

Дали ја гледавте тепачката???Матераци и Златан делеа????:vozbud:
линк

важно си ги спакуваа куферите, и право во Милано. :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom