Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ujutro putujem na derbi , nosim fotoaparat i kada se vratim stavljam slike...

nadam se golijadi u mreži bbilana , pozdrav i ponedeljak se javljam...

Поздрав Били, среќен пат и да ни пратиш убави слики од победничка атмосфера! :vozbud:

Среќен пат до Милано, и уште посреќно враќање во Ријека :D, така беше и кога отиде на мечот со Јубе, така ке биде и со BB Меrda .

fala na site, ušte nemam negativan skor na Meazza pa se nadam da tradicija neće sega da me zae.e
Ти немаш негативен скор на Меаца, Мурињо нема пораз на домашен терен, Кака не игра, Адри се враќа . . . се е на наша страна . :D

Ајде среќен пат и од мене, во победничка атмосвера да ни се вратиш. Дери се таму на Паца Интер и за нас :helou:

Време е.

To kick some Milan butt!
Очекувам Адри да ги нокаутира со левица,за претходните неправди.

Btw,Појол рече кој може да му пише смс со резултатот,он не глеа,ќе глеал Lost.

When I shake hands with Interista I wash my hands afterwards, but when I shake hands with Juventino I check my pockets.
There are two great teams in milano-A.C.Milan and The MIlan Youth team

КОлку мизерно изгледаат а се извадени од потписи за навивачи на милан членови на форумов!
Зарем децава толку незнаат дека овие изјави се дадени од Пепино Приско најголемиот навивач на Интер и се тотално спротивни одколку што они ги препишале!
Мизерни станаа веќе!

bbmilan_lamilanosiserieb.gif

POSTER_TRIONFO.jpg

Штета момци, Јуве се доближи до Интер денес на 6 бода . . . . . . уф каков пенал имаме вечер во борбата за Скудетото . :vozbud:

КОлку мизерно изгледаат а се извадени од потписи за навивачи на милан членови на форумов!
Зарем децава толку незнаат дека овие изјави се дадени од Пепино Приско најголемиот навивач на Интер и се тотално спротивни одколку што они ги препишале!
Мизерни станаа веќе!

bbmilan_lamilanosiserieb.gif

POSTER_TRIONFO.jpg

Изјавите се тежок плагијат :pos2:

Оригиналите:

“Има два тима во Милано, Интер и Интер Примавера“

“Кога ќе се ракувам со навивач на Јувентус, после си ги пребројувам прстите“

Пацерине од Торино извадија бод денес :) :) :) :) :)
Смешни се...
Шанса имаме вечер за да летнеме на табелата и да избегаме доволно за 1во место на крајот.
Милан е главниот “конкурент“, од друго не му ја мислам...

Пацерине од Торино извадија бод денес :) :) :) :) :)
Смешни се...
Шанса имаме вечер за да летнеме на табелата и да избегаме доволно за 1во место на крајот.
Милан е главниот “конкурент“, од друго не му ја мислам...

Ја веќе се кладев на аватар така да се надевам дека си во право, инаку ќе ме гледате со Форца Милан еден месец :pos2:

Ајде срекно, ајде да победиме!!!
Зар се сомневаш во тоа ? :P Ајде момци денеска имаме голема шанса која мораме да ја искористиме за да биде по извесно првенствово до крајот да ни биде нас полесно и да мозе Мурињо да одмара играчи кој ке бидат потребни на 3 фонта оваа сезона. Одиме на победа , ФОРЦА ИНТЕР !!!:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom