Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
натпревар кој мораше да го добиеме ама то је то ... виновник е бурдисо и само заради него анортозис освои бод , но добро е и вака вердер изгуби пак имаме комотно водство на врвот одлична игра на кварезма и балотели како и на круз кој ја ги извади интер од анемичноста по примениот гол а некој треба да се подзамисли дали вреди на ибра да му се даваат 12 мил. кога не може да искористи 2- 3 чисти шанси за гол. и да уште еден мал проблем , сите 3 гола паднаа од прекин не е на арно тоа

Се извинувам ако некој навредив со предходните постови :pos2:

ДОбар натпревар, креиравме многу шанси (и нивните 3 гола ги креира Бурдисо) па Мурињо може да биде задоволен вечерва. Остануваме први, па сега треба да се мисли на натпреварот со Удинезе.

БАш ме интересира каква оцена ќе добие Бурдисо вечерва... :)

Засега на интер.ит е 2,4 многу е... :)

натпревар кој мораше да го добиеме ама то је то ... виновник е бурдисо и само заради него анортозис освои бод , но добро е и вака вердер изгуби пак имаме комотно водство на врвот одлична игра на кварезма и балотели како и на круз кој ја ги извади интер од анемичноста по примениот гол а некој треба да се подзамисли дали вреди на ибра да му се даваат 12 мил. кога не може да искористи 2- 3 чисти шанси за гол. и да уште еден мал проблем , сите 3 гола паднаа од прекин не е на арно тоа
Работава е за мислење, многу тешко излегуваме на крај со потпросечни екипи како Реџина и Анартозис.

Се извинувам ако некој навредив со предходните постови :pos2:

ДОбар натпревар, креиравме многу шанси (и нивните 3 гола ги креира Бурдисо) па Мурињо може да биде задоволен вечерва. Остануваме први, па сега треба да се мисли на натпреварот со Удинезе.

БАш ме интересира каква оцена ќе добие Бурдисо вечерва... :)

Засега на интер.ит е 2,4 многу е... :)

Julio Cesar-------------------6.5
Maicon----------------------6.5
Burdisso---------------------2.4
Materazzi--------------------6.4
Zanetti-----------------------5.8
Quaresma--------------------5.5
Cambiasso--------------------6.4
Stankovic---------------------5.4
Faioli Amantino Mancini---------4.2
Ibrahimovic--------------------4.4
Balotelli------------------------6.5
Maxwell-----------------------5.7
Vieira-------------------------4.6
Cruz--------------------------7.7

Ова е најслаба оценка, која ја добил некој играч на Интер на официалната веб страница.

Добра игра вечерва (со исклучок на поединци од одбраната). Штета што не дадоа Интер уште некој гол со оглед на шансите кои ги имаа во текот на целиот натпревар. Мурињо воглавно би требало да биде задоволен. Подобра играта кога формацијата е 4-4-2.

Btw Burdisso 2.4348... Hm, некако не ми е реална оценава. Многу му е ова...

Пред да почне натпреварот јадев гомна за будисо дека е најмизерен а многу луге ми се противеа, да не беше скотот ке тепаа сигурно а сеа па ке треба да играат со прво тимци а да тепаа ке можесе да комбинира, ФОРЗА ИНТЕР и Бурдисо Вафанкуло(еби се) ПОЗ

Чекам некој убаво објаснение да даде вклучувајќи го Мурињо, како ќе го правдате сега.... дали сеуште мислите дека е "the special one".... ај ако може некој да ми појасне што сеуште мисли за вашиот тренер, може тоа и Syn да е :)))

ова воопшто не е провокација, само соодветно мислење и објаснување ми треба...

Добра игра вечерва (со исклучок на поединци од одбраната). Штета што не дадоа Интер уште некој гол со оглед на шансите кои ги имаа во текот на целиот натпревар. Мурињо воглавно би требало да биде задоволен. Подобра играта кога формацијата е 4-4-2.

Btw Burdisso 2.4348... Hm, некако не ми е реална оценава. Многу му е ова...
Пробувам да гласам но најмала оцена е 2.. па можеби затоа е поголем просекот. ТУка може да гласа секој, па една 10ка ќе крени многу...

Чекам некој убаво објаснение да даде вклучувајќи го Мурињо, како ќе го правдате сега.... дали сеуште мислите дека е "the special one".... ај ако може некој да ми појасне што сеуште мисли за вашиот тренер, може тоа и Syn да е :)))

Добро шо ти е крив сеа Мурињо? Интер имаше игра, имаше шанси но и Бурдисо имаше свој ден.
Први сме во групата не е страшно да се извади бод на гостување.

Пред да почне натпреварот јадев гомна за будисо дека е најмизерен а многу луге ме демантираа, да не беше скотот ке тепаа сигурно а сеа па ке треба да играат со прво тимци а да тепаа ке можесе да комбинира, ФОРЗА ИНТЕР и Бурдисо Вафанкуло(еби се) ПОЗ
Оваа многу ме насмеа, не да е скот, туку глупо скотиште.:pos2::pos2::pos2::pos2::zver:

Ako радувај си се ти , 4 години не сте осетиле како било да си на врвот , и тоа еден бод а спореди ги противниците на Интер и на Милан сезонава.
Ке ви дојдат и вас гостувања во Фиренца, Рим, Торино, Џенова, сега за сега само Интер и Наполи ви беа тешки али играа дома , даваа голови од офсајд , и со играч повеќе .
Кој високо лета ниско паѓа , ке го осетите претходно кажаново и оваа сезона, не ги заборавај Болоња , Џенова, Каљари .

п.с. Први се во група со сигурен пласмнан во понатамошната фаза . . . . . од Лигата на Шампионите .

Како што приметуваш никој не кажа ништо лошо за Мурињо. Не згреши нешто до толку за да треба да го правдаме.
Глупаво ти е прашањето. Смешно ми е тоа СЕ УШТЕ. Не сме ние квази навивачи, па по коло-две да менуваме мислење :wink:.

нема што да го правдаме , први сме на табела , првиот во сериа А ни бега бод а има многу потежок распоред од нашиот , главниот конкурент во сериа А не покажа апсолутно ништо , да не беа низатa судиски грешки веројатно за опстанок ќе се бореа :smir: и да се уште е the special one бидејќи има муда да стави ред екипа полна со ѕвезди , за разлика од други тренери кој се плашат од своите играчи :):):):):)

Како што приметуваш никој не кажа ништо лошо за Мурињо. Не згреши нешто до толку за да го правдаме.
Глупаво ти е прашањето. Смешно ми е тоа СЕ УШТЕ. Не сме ние квази навивачи, па по коло-две да менуваме мислење :wink:.

Да да , до вчера го колнеа Анчелоти , али нема везе , долга е сезонава , ке имаа уште такви прилики .

еве ги оценките на суперталентот од гоал.ком
Burdisso - 2.0: As defensive horror displays go, this was about as bad as it gets. Made two catastrophic mistakes that culminated in Anorthosis' first and third goals.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom