Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
RAjkard e lud nedaj boze da dojde, ke go stavi Zaneti Napagac :), ibra ke igra levo krilo a Kruz desno. Maikon ke go prefrli na levata bekovska pozicija a maksvel na desnata :) ke napravi kasa popara. A da mu dademe sanasa na SIki (mihajlovic) on ke si go vikne mancini za pomosnik i ke imame nov trener ama se ke si bide po staro :)

baska ako ni dadat glup crven siki ke go plukne sudijata kako sto mu napravi na MUTU

ај остај сики а касано ако ни беше во екипа оваа утакмица ? :)

Друго нешто ме интересираше , приметивте вчера дека атмосверата на Џузепе Меаца беше некако чудна , тивка , монотона уште од самиот почеток на натпреварот , несвојствено за фановите на Интер на вакви натпревари .

kasano bese na tribinite zaedno so Materaci i Rosi falese samo ADRIANO

kasano bese na tribinite zaedno so Materaci i Rosi falese samo ADRIANO

Ako планираат да го враќаат Адријано у тој случај што ке им е Мурињо кога истиов преферира игра со само еден класичен напаѓач , а и играта со два класични напаѓачи што ни донесе , ау да ништо , у Италија сеуште се носиме со афтерефектот на Калчополи .

Italijanskoto prvenstvo e sosema razlicno od Anglija, nemozes da igras so eden spisc i dvajca krilni igraci. Bidejki site klubovi prvenstvenot mislat na svojot gol, tesko deka ke moze da se uspee so edna takva taktika, iako na Roma prilicno dobro i odi. Murinjo ima golem avtoritet i odlicno ke se vklopi vo Inter no vo Celzi mu nedostasuvase atraktiven fudbal, sakam Inter da stane kako Arsenal, Barsa iako znam deka nemoze preku nok toa da se sluci no so pravilen trener i pravilna programa i planovi za tri cetiri pa i pet godini Inter moze da se preobrazi.

Italijanskoto prvenstvo e sosema razlicno od Anglija, nemozes da igras so eden spisc i dvajca krilni igraci. Bidejki site klubovi prvenstvenot mislat na svojot gol, tesko deka ke moze da se uspee so edna takva taktika, iako na Roma prilicno dobro i odi. Murinjo ima golem avtoritet i odlicno ke se vklopi vo Inter no vo Celzi mu nedostasuvase atraktiven fudbal, sakam Inter da stane kako Arsenal, Barsa iako znam deka nemoze preku nok toa da se sluci no so pravilen trener i pravilna programa i planovi za tri cetiri pa i pet godini Inter moze da se preobrazi.

На Рома им оди прилично добро ? Рома го игра најдобриот Фудбал во Италија , не е ова мое мислење , истово е глобално , само им фали искуство и константност што нема врска со тактиката а која им е со еден напаѓач и тоа во Тоти кој и не е класичен напаѓач . Рачунај со Мурињо ке се донесат нови имиња а знаеш и самиот сите оние играчи што он ги носеше , значи по негово инсистирање , беа првотимци и сеуште се и станаа имиња во Фудбалот , т.е. сакам да кажам дека во тој поглед Мурињо не греши и целосно ги оправдува потрошените пари за играчите .

Еве едно прашање , што добија Интер со трошењето на 30 милиони евра за Киву ???

- Имаат играч на таа позиција , Кордоба , лев бек Киву никогаш не играл ни во Ајакс ни во Рома ни во Романија освен по потреба , а на таа позиција го имаат Максвел кој според мене е играч со најголем напредок од минатата сезона во оваа и ми станува еден од омилените во Интер така да со други зборови фрлени се пари со кои ке се купеше некое креативче у средината ( Менез , Диего ) .

Site znaat deka transverot na Kivu e losa investicija osven Mancini, ako ne se lasam igrase i levo krilo vo inter pa i igrac za vrska vo sredniot red,

Edno e jasno Mancini imase losa transfer politika. Kupi igraci koi ne ni bea potrebni a namesto da donese kreatinost vo sredniot red ne donese nisto

Site znaat deka transverot na Kivu e losa investicija osven Mancini, ako ne se lasam igrase i levo krilo vo inter pa i igrac za vrska vo sredniot red,

Edno e jasno Mancini imase losa transfer politika. Kupi igraci koi ne ni bea potrebni a namesto da donese kreatinost vo sredniot red ne donese nisto

Имав еден пост одамна али ти ваљда покасно си станал член на форумов , од 1990та година т.е. после Матеус Интер во средината немаат креативец , се што беше носено беше одбрана и напад , Џоркаеф , Инс и останатите беа просечни дури и подпросечни играчи ( Кое , Вампета и други ).

Да , Манчини има лоша трансфер политика а Морати . . .уфф неможам соодветен збор да најдам , ке помогне некој ?

Јес ке си оди копилето ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕС

ЈЕ ЈЕ ЈЕ ЈЕ ЈЕ
Сеа Мурињо летово ако дојде лелелелелеле!
па ако повлече уште некој како Лампард леле што ке стане!

Имав еден пост одамна али ти ваљда покасно си станал член на форумов , од 1990та година т.е. после Матеус Интер во средината немаат креативец , се што беше носено беше одбрана и напад , Џоркаеф , Инс и останатите беа просечни дури и подпросечни играчи ( Кое , Вампета и други ).

Да , Манчини има лоша трансфер политика а Морати . . .уфф неможам соодветен збор да најдам , ке помогне некој ?

нелогично идиотска ?!?

за киву можеше да се покаже и како паметна инвестиција доколку манчини го форсираше на неговата природна позиција , и тоа вечера кога и највеке беше потребен таму. максвел немам зборови , неверојатен играч, неверојатен карактер и голем борец. кога се врати од повреда која му ја загрози кариерата дечкото остана да цело лето да тренира и дури не отиде на одмор за да се врати во форма тоа многу зборува за него нели .

Nemojte da go mesate MORATI, podobar sopstvenik od nego nema, covekot 20 godini nema titula a vo nitu eden moment ne se otkaza od Inter i sekoj agodina go posakuvase najdobroto za inter zatoa kupuvaame igraci od svetska klasa i se rasfrlavme so pari.

No nemozam da go odbranam dokolku i toj e del od timot koj ja kroi transfer politikata, Nema informacii koj e zadolzen za toj del, pod pretpostavka deka Mancini ne se buni jas go obvinuvam nego, dokollu Morati se mesase garant ke imase zalbi i poplaki. Ljubovta na Morati kon Inter ke se vidi i letovo koga povtorno ke go odvrze keseto i ke gu kupi igracite koi trenerot ke gi posaka a toa samo zosto ni se potsmevaat vo LS.

Ako znaete nekoj pouporen slobodno kazete, dovolen primer e i Ronaldo i Vieri koi se oporavuvaa od teska povreda a Morati gi ohrabruvase i vo nitu eden momen ne se otkaza. i ADRI rece deka eventualno vrakamje vo Inter e zaradi MORATI.

edinstveno nesto za sto mozeme da mu zamerime e sto pred vreme ne go nabrka Mnacini a moze i vo toj pogled ke zgresime. Sega mozeme samo da nagagame koj, kade zosto i kako zgresil i sto bi bilo koga bi bilo.... no dotogas samo vremeto ke pokaze koj e vo pravo a koj ne

за киву можеше да се покаже и како паметна инвестиција доколку манчини го форсираше на неговата природна позиција , и тоа вечера кога и највеке беше потребен таму. максвел немам зборови , неверојатен играч, неверојатен карактер и голем борец. кога се врати од повреда која му ја загрози кариерата дечкото остана да цело лето да тренира и дури не отиде на одмор за да се врати во форма тоа многу зборува за него нели .

Човече добро ме потсети а многумина заборавија , вклучувајки ме и мене , Максвел во сезоната 2004/2005 кога играше за Ајакс ги имаше скинато лигаментите што за него значеше и пауза од 8 до 10 месеци ( не ми текиња ) а и самата кариера му беше ставена под знак прашалник , браво за блондираното , респект за Максвел еден од најдобрите во Интер оваа сезона .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom