Чудо големо е... мислам тука беше Ривас... можеби и тој ќе направеше фаул, но не беше зад грб, немаше да има црвен.
Инаку, одбраната без Бурдисо делува МНОГУ многу подобро...
Инаку, одбраната без Бурдисо делува МНОГУ многу подобро...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој му беше филмот на Виеира?
Мислам не изигра лошо.. но, играше соло... како да сакаше да покаже нешто...
Остај Виера.. кој му беше на Манчини? Од шо мака става средина а вади одбрана.. и така одбраната не беше нај нај..Кој му беше филмот на Виеира?
Мислам не изигра лошо.. но, играше соло... како да сакаше да покаже нешто...
Абе Интериста, и мене купот не ми значи, го зимавме 2-3 години по ред нели... И тогаш онака ни беше. демек калчото е битно... Што е и многу јасно... Него меракот ми е голем на овие второлигашиве да им покажеме кој е кој... Тоа ми е... Ај нек се заинати Манчини и да го пушти Ибра, па да видиме кај ќе им биде крајот...
Е па незгоден е.. Нив му одговара и 0:0 во торини.. средбата се игра за 6 дена но мислам дека за тој натпревар ќе играме со посилен состав.. Многу значи да бидат Занети, Камбиасо, Виера и Ибра во прв тим.. Сепак се игра со Јувентус и не му е сеедно ни на Манчини дали ќе загубиме или победиме.. Без разлика дали е во куп или првенство.Стандардно за Јувентус голови во последните 10 мин. Незгоден резултат меѓутоа мислам дека може и да се победи во Торино, сигурен сум дека желба нема да фали. Само не знам кога ќе биде реваншто и со кој тим ќе игра Интер.