Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шпекулација:

Интер има понуда од 20 милиони за Адриано, која најверојано ќе биде прифатена. Тие пари подоцна би биле потрошени за Деко 12м. и Балак 8м. Звучи интересно...

Интересно:? Одлично е тоа бе,ем ке се растерети конкуренцијата за во нападот ем ке ги добиеме повеке од потребните засилувања

Има три варијанти.

Едната е 15 милиони од Реал, која веднаш била одбиена(најверојатно го вклучувала Емерсон).
Другата е 18 милиони од Челзи, плус опција замена за Балак + осум милиони да доплати Челзи.
Третата е 20 чисти милиони од Манчестер сити(оваа мислам дека ќе ја прифатат), не за друго се ближи Гампер Трофеј и мора да се земи Деко.

Ах да сега ми текна на една изјава на Деко, запрашан дали ќе игра на трофејот Гампер изјави: Ќе играм, но сеуште не знам за кој тим...:pipi:

Друже лошо си разбрал...Емерсон е веке вклучен...во Милан

А од интер има официјален коментар?

Знам мрновиЌ, ЗНАМ... Реков дека беше одбиена пошто го содржеше и Емерсон (морати не е некој фан на Емерсон) т.е. уште пред 10тина дена.

Од интер дали има официјално?

There's talk of a possible loan move for Adriano to get him back to being the great striker he has shown he can be...
"The most important thing for us is for Adriano to recover and be back soon, but we have been saying these things for a long time. We need to see what the best solution for him is, this is what we want most of all. In this last week of the transfer market we will see what the best solution for him is."

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Gazzetta dello Sport
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Moratti frees Adriano: ‘Loan? It’s possible’

[/FONT]Mancini Drops Adriano Again, Admits Sale Possible For the second official game in succession, Inter Milan coach Roberto Mancini has left Adriano out of the squad that will face Udinese on Sunday.

Is this enough for Mrno?:pipi:

Значи или позајмица или поверојатно продажба на Императорот.

Значи Адриано нема шанси да прифати да оди на позајмица или во Манчестер Сити тој сака да остане во Италија а нема да оди ни во слаб клуб како Парма значи ако си оди Адријано ке сака да оди во Милан за да му покаже на мистер Х колку вреди.
Морати не сака да го продаде сака да остане а ако веке оди сака да го даде на позајмица но Адријано не го сака тоа значи Адри им има речено или останувам или Милан .

Ако остане пак нема шанси да просперира со трнер како Манчини кој форсира своја група играчи и ке му дава по 15 минути во месец на куп утакмица може и полувреме сега на пријателската со Барселона.

А што велите со 20 милиони за Адри ке се купат играчи тоа нема врска парите за Морати не се проблем тој и без тоа ако сака ке го купи Деко Барса ако го дават и Меси тој ке го зема па коштал и 100 милиони тој покрива 185 милиони евра загуби па за 12 за деко ке прави проблем.

За утакмицата со Удинезе лани само нив не ги победивме серијата од колку победи по ред беа 19 почна по утакмицата со Удинезе и ни заврши со нив

Значи Адриано нема шанси да прифати да оди на позајмица или во Манчестер Сити тој сака да остане во Италија а нема да оди ни во слаб клуб како Парма значи ако си оди Адријано ке сака да оди во Милан за да му покаже на мистер Х колку вреди.
Морати не сака да го продаде сака да остане а ако веке оди сака да го даде на позајмица но Адријано не го сака тоа значи Адри им има речено или останувам или Милан .

Ако остане пак нема шанси да просперира со трнер како Манчини кој форсира своја група играчи и ке му дава по 15 минути во месец на куп утакмица може и полувреме сега на пријателската со Барселона.

А што велите со 20 милиони за Адри ке се купат играчи тоа нема врска парите за Морати не се проблем тој и без тоа ако сака ке го купи Деко Барса ако го дават и Меси тој ке го зема па коштал и 100 милиони тој покрива 185 милиони евра загуби па за 12 за деко ке прави проблем.

За утакмицата со Удинезе лани само нив не ги победивме серијата од колку победи по ред беа 19 почна по утакмицата со Удинезе и ни заврши со нив

А нејќам да си иде Императорот оваа сезона ќе се врати во форма, само ова копилево Манчини никако да го избркаме(гадно копиле)

Jaс колку што се сеќавам имавме серија од 18 победи во низа, и таму застанавме!

Mите една забелешка АДРИАНО без Ј:), лошо изгледа со Ј.
Marso, имавме 17 победи во низа но Удинезе ја прекината таа серија, на САН СИРО 1-1.:pos:

Па да, реков јас Удинезе - Интер X.
Лани не успеавме да ги победиме кога бевме во врвот на формата па сега ќе ги победиме. Јас одам на икс,имако имаме шанса да се извадиме ако некој изигра индивидуално. Имаме класа играчи, кои можат да решаваат утакмици со еден потег.

Inter

Materazzi is the only player out injured.

Probable Formation (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Samuel, Chivu; Zanetti, Cambiasso, Vieira; Stankovic, Suazo, Ibrahimovic.

Udinese

No injury worries for the Friulani.

Probable formation (4-3-3): Handanovic; Mesto, Coda, Zapata, Felipe; Pinzi, Obodo, Felipe; Quagliarella, Floro Flores, Asamoah.

Мене ме плаши Кваљарела пааа и Алзамоа.

Едит:
Морав да едитирам, имаат погрешна иформација и Виеира е повреден и нема да игра. На негово место најверојатно Дакур.

Рекоба ич не сака да си оди од Интер рече ако си оди Адриано останува доколку беше до мене и двајцата ке останеа други ке си одеа инаку жалосно е што Интер купува играчи а не сака да продава

Шпекулација во Шпанија Челзи е многу блиску до Роналдињо понуда од 70 милиони што значи ако оди Балак во Интер

ihaaaa tie se nenormalni bre
:)
nego daj inter neka zgazi denes.. na livce gi iam :)

1-0 Станкович не знам како може Круз да биде прва постава на такви напаѓачи

1-0 Станкович не знам како може Круз да биде прва постава на такви напаѓачи
Е па може бидејќи и Круз е еден од "таквите" мапаѓачи..
А што е проблемот со Виера, Камбиасо, Киву што ги нема ни во резерви..? И кој е онај Самуел во резервите што е пишан.. како што знмам јас само еден имаме во тимот :) сигурно на ривас се мисли..

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 6 Maxwell; 5 Stankovic, 15 Dacourt, 4 Zanetti; 7 Figo; 8 Ibrahimovic, 9 Cruz.
Subs: 1 Toldo, 11 Jimenez, 16 Burdisso, 18 Crespo, 19 Cambiasso, 25 Samuel, 29 Suazo.
Coach: Roberto Mancini.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom