Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Остај Џерард... него ова гугл транслејт тотално го растури објективното новинарство, и она малку што беше останато. Во моментов гугл транслејт се заканува тотално да ги уништи италијанските спортски медиуми, кои почнаа да се повикуваат на извори од Вест, Македонски Спорт итн... Да знаат со кого си имаат работа... :pos2:

Инаку на ИнтерЊуз ме насмеа една теорија која вика дека Интер има страшен напад од 0 евра! :pos2:
Како? Пандев доаѓа како слободен играч, Балотели е продукт на младинската школа, Ето дојде заедно со 50 милиони евра а Милито беше платен со помош на Аквафреска, Бонучи некој итн... Голем успех на претседателот! :pos2:

Абе Морати е опасен уште малце ќе почне на Милан и на Јуве да им купува напаѓачи :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Не сум пишал одамна па си реков да ви честитам Нова година, Божик и секако Горан Пандев па една новогодишна желба како WINERI на Лига на шампиони оваа година

Незнам што ѓи читате овие goal.com.

И Снајдер треба да го стават у ова за да биде комплетиран тимот. :tapp:

според goal.com
мансини и кварезма се во the worst team in seria Ahttp://goal.com/en/news/1717/editor...alcio-debate-serie-a-worst-team-of-the-season
a golden bin(citaj melo) i huntelar ne se se vo timot:uvo:

денеска им е тргнато на гоал.ком почнувајки од трансферот на џерард во интер, па најлошиов тим па се до готовиот трансфер на балотели во манчестер сити.
ја ги читам редовно, јебига и ја сакам хумор одвреме навреме.

Мансини не знам зошто го блокираше Мурињо и не го даде на Џенова јас не знам играше ли тој оваа полусезона дали има 15 мин вкупно.Кварезма не играше и тој цела полусезона за на крај да одигра еден натпревар и да се повреди и се спаси да не освои дабл Златна Канта.

Инаку Суазо не го земале за Абу Даби ќе си одел.А Мансини и Кварезма остануват додека не им падне вредноста на 1 долар или Интер да им плаќа за да си одат.

Мансини не знам зошто го блокираше Мурињо и не го даде на Џенова јас не знам играше ли тој оваа полусезона дали има 15 мин вкупно.Кварезма не играше и тој цела полусезона за на крај да одигра еден натпревар и да се повреди и се спаси да не освои дабл Златна Канта.

Инаку Суазо не го земале за Абу Даби ќе си одел.А Мансини и Кварезма остануват додека не им падне вредноста на 1 долар или Интер да им плаќа за да си одат.

Мурињо изјави дека најголемото засилување за Интер зимава ќе биде Кварезма и дека смета на него наредната полусезона.

Така да, не мислам дека Интер планира да го продаде, не барем овој период.

http://www.football-italia.net/dec29k.html

Мурињо изјави дека најголемото засилување за Интер зимава ќе биде Кварезма и дека смета на него наредната полусезона.

Така да, не мислам дека Интер планира да го продаде, не барем овој период.

Те подржувам 100% со напишаново,мислам дека Рики е од оние инат играчи.Кој го критикуваат за слабите игри му даваат глупи награди но ипак тој остави душа против Фиорентина и за кратко успеа да ги затне сите тие глупости кој се позади неговото име.А ние пак можеме да шпекулираме што ке се случи во него во Интер но Хозе верува во него и тоа е добро за неговата самодоверба која медиумите му ја спуштаат на многу ниско ниво,па не е он робот па да игнорира се.Очекувам рики да остане и да продолжи да демантира,,, :)

А лично сметам дека вишок во тимот се Мансини,Суазо па и Виеира. а доколку Балотели го напушти Интер ич криво нема да ми биде.

А лично сметам дека вишок во тимот се Мансини,Суазо па и Виеира. а доколку Балотели го напушти Интер ич криво нема да ми биде.

Абе сега нема да ти биде криво, но за некоја година не би го мислел истово што го напиша.

Абе сега нема да ти биде криво, но за некоја година не би го мислел истово што го напиша.

Ако се опамети не ги го мислел истово,али АКО се опамети...предпоставка

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom