1.пошо очиглено при очи се правиш слеп... само за тоа ти замерив во постовите. Јас ја рабирам болната потреба на вас(читај тебе) да омаловажите противничка екипа.
2 А изгледа од поодамна не пратиш како стоиме со гол разлика и д*каш на Мурињо
1. Значи заклучок од претходното мое прашање, тебе те чачна тоа што твојот тим го ставам онаму каде што и припаѓа а истото за тебе е омаловажување.
Јас разбирам дете, кое навива за Челзи од 2004 па да има ваков ретардиран став ко твојот, али тип на 26 години, да шири ваква лоша реа на фан клубов е просто невероватно.
Идеме, во што го омаловажува клубот за кој навиваш ? Во тоа што велам дека во последни 10 -15 години од кога пратам фудбал ( и поголемиот дел од тука од кога пратат ) освоиле само 2 титули ,зашто во последниве 3 години сменија 3 тренери а Анчелоти е оној четвтриот, зашто во овие 10-12 години освен оние 2 со Мурињо биле декор во натперварувањата каде што се натпреварувале ? Дали тоа за тебе е омаловажување или говорење на една објективна вистина, дај размрдај го амебичето у глава и почни вака да размислуваш .
Дали говорењето на факти кои велат дека Челзи сезонава загуби од екипа која прима 9 голови, загуби од Вила, загуби од Сити, прима 3 голови дома од очаен Евертон е омаловажување, или говорење на една реална ситуација за Челзи кога и те како на површина ги изнесува нивните слабости.
Ваљда, имаш недостаток на неврони ( чирај рецептори ) па тешко стигаат овие информации то твојот т.н. мозок кој еве догурал до 26 години од својот развој а сеуште ја имаа онаа фантазија и бегање од реалноста ко детенце од 5-6 години.
Ти реков до кој стадиум се дојдени Челзи, ко оној на Валенсија до 2004, ФАКТ, далеку е ова од омаловажување, сега стигнавте до она ниво кое ви вика можете да останете надвор и по 12, ништо повеќе, е сега што твојата, морам да кажам, ретардирана и смешна фантазија оди до таму што ова го смета за омаловажување тоа е твој проблем.
2. Е сега точка 2, прво да разјасниме, дека ти, ко голем но за жал недораснат фан на Челзи кој сеуште не може да се соземе дека конечно екипата му стана конкурент за голема титула, јадеш бурек за пази, легенда на твојот клуб, али бидејќи не си дораснат ко оние ваши комшии од Лондон ( Арсенал ) или оние од Манчестер, кои знаат што е зборот легенда, ти си земал овде и тролаш за НАЈТРОФЕЈНИОТ тренер во историјата на клубот за кој навиваш.
Тој Мурињо за кој ја наводно д*кам, бил, е и ке остане најдобриот тренер за Челзи, тренер кој ги доведе до едно ниво на непобедливост и ниво кое велеше дека се во топ 4 екипи во Свет.
Али уште една причина за твојата глупа патетика ( што ме чуди бидејќи си фан на Челзи и треба да ги познаваш работите подобро од мене ), Челзи до ова коло има примено 14 голови, Челзи со оној Мурињо, на кој наводно д*ркам, а за кој ти уствари сеуште не си сватил што е он за вашиот клуб, во 38 кола прими 15 голови.
Така да, разбирам, имаше цела вечер време за реплицирање и размислување, таа техничка причина е разработката на информации уз процес на едноклеточно размножување од страна на амеба, али маме му ебам, пак ли со смешни бламажи у кои ништо не кажуваш освен што го ставаш знакот прашалник на твојата возраст. :wink: