Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ajde momci Fantom ve falese vo kanal 5 vecerva :)

Cestito pobeda!

Според Мурињо Мота бил клучот најдобро изиграл човекот гледа некои работи ние што не ги гледаме.Мора да го пофалам Камбијасо одлично изигра кога влезе иста крвна група се со Занети секогаш срцето на теренот а и Кордоба беше одличен како и Марио кој мораше да удри еден старт и да си го добие дежурниот жолт.

Честитко победа момци, само средина да ти држат Дејо и Мота у иднина веќе не, нека тераат со 4-3-1-2, боље е, зашто во прво до голот не имресионираа со 3ца напаѓачи, средината е онаа која го диктира темпото, го диктира поседот и креирањето на шанси а со тоа и напаѓачката игра, и 4ца напаѓачи да има, без среден ред Се е џабе.

Балотели беше ѕверотиња, алал нека му е на детето, даде феноменален гол, асистираше со пета за првиот, се на се човек на мечот е без сомневање иако за жал го гледавме повеќе ко крило него ко најисутен. Втор што мене ме изненади е Занети, аууу човечееее, споменик за овој човек подитно пред тренинг кампот на Интер.
Трет, едноставно фантасична партија на Мота, 100 акции прекина, она за што е донесен тоа и го прави, супер изигра во средниот ред, уште еднаш се потврдува дека функционира далеку подобро кога Мунтари не е во тимот.
Четврти, Ето, ради голот во прво полувреме најмногу, од големо значење беше тој момент иако Занети и Балотели му ја завршија работата мада и овој со лева искина мрежа.

Играчи кои ме разочараа, Милито, немаше смелост Мур да го остави на клупа од старт, нешто налик ко Дел Пиеро беше вчера, неподготвен. Исто и Маикон, очигледно овие 2 меча суспензија го извадија од колосек, тотално неприметлив беше освен онаа бомба при крајот од првиот дел по пасот од Ето.

За понатаму со кој и да се паднеме ке биде тешко. Едноставно ако сакаме да освоиме ЛШ, мора се да победиме до крај :)

Со некое засилување зимоска ке бидеме многу поконкурентни.

Занети денеска добро одигра на позиција на лев бек, а оваа формација на Мурињо може да донесе нова филозофија на играта на Интер. Занети како лев бек имаше многу повеке продори отколку Киву кој повеке е ориентиран на одбраната.

Мурињо сега има повеке формации за изненадување кога противникот мисли дека ја знае поставеноста и играчите кои ке излезат. 4-3-1-2 4-3-2-1 4-2-1-3

Најдобри на теренот беа мота,занети,лусио,кордоба, и голманот цезар и камбјасо коа влезе.

Играчи кои ме разочараа, Милито, немаше смелост Мур да го остави на клупа од старт, нешто налик ко Дел Пиеро беше вчера, неподготвен. Исто и Маикон, очигледно овие 2 меча суспензија го извадија од колосек, тотално неприметлив беше освен онаа бомба при крајот од првиот дел по пасот од Ето.
Е како да го седне првиот стрелец кој дал 13 гола оваа сезона 3 најефикасен играч во историја на Серија А.Милито секогаш треба да игра.Еден лош натпревар и клупа тоа е најголема грешка што може да се направи да си го уништиш првиот стрелец.Можеби накај 80 минута може да го стават да одмори а резерва никако.Ако не беше Милито сега 3 ќе бевме.

ете го марио како крило :toe::toe::toe::toe: кога сака може

честито и јас лично ги посакувам манчестер за противници

Честита победа и пласман..:smir:

Балотели зверотиња каков талент има дечково ама само малце да се смири да не прави глупости за 1-2 години ке биди предводник на Интер.:wink:

Кој и да падне нема да биде лесен но најмногу ги сакам севила па бордо,сите други се јаки противници а најмногу челзи според мене

Dali zabelezavte koga Balotelli go postigna golot otide kaj Matrix-Materazzi:vozbud:

baloteli.gif
materazzi_772929.jpg

:vozbud:

Иначе балотели даде гол сличен на роналдо вчера се гледа дека мозе да го имитира хехе,јувенташине излеа денес видоа како се игра фудбал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom