Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
The Moratti family is the best thing that ever happened to Inter! After the arrival of Angelo, Inter isn't just a club. It's a family also and I am a proud member of it! Greetings from the Interisti from Macedonia
(Nikola Gorgiev)
магичен гол-станковиќ со миланНемам што друго да додадам.. Ми се одмили да пишувам веќе.. Не сум се израдувал на некој маестрален и магичен гол откако е почната сезоната.. Откако пратам јас прво Роналдо, потоа Виери, Мартинс, Рекоба, Адриано и Златан сите постигнуваа магични голови.. Ми недостига сето тоа..
магичен гол-станковиќ со милан
магичен гол-Ето со Парма
магичен гол-станковиќ со џенова(од центар)
магичен гол-Снајдер со Катанија
Да така е со Мур, иде со глава кроз ѕид и ги оправдува своите инвестиции, ко лани со Кварезма, од што толку сака да ги оправдува своите инвестции дечкото не беше пријавен во втората фаза од ЛШ и дечкото беше пратен на позајмица во Англија . :wink:Ја гледам ситуацијава и си викам.. Што мајка после таков меч во Киев, Мурињо бара да ги става 9 од 11 кои играа таму? И ми текна нешто.. А највероватно е тоа.. Па и тој како некои тешки експерти овде на клубов има нешто кое треба да го оправда (а експертите некои полека го заборавија тоа, некои го минимизираа)..
Мурињо треба да ги оправда своите инвестиции Милито, Мота кои ги купи со експресен воз, и најмногу да го оправда Ето! Тие мораат да даваат голови..
А
Од една страна те разбирам, од друга страна имам што да ти кажам.
Италија не е Шпанија... Овде малите клубови се бранат со сите 11 играчи, и воопшто не размислуваат на противничкиот гол. Играта со тие таканаречени деструктивци се покажувала како правилен избор многупати во досегашните дерби дуели во Италија.
Еден Роналдињо е ставен на мало прсте од Камбијасо, кој пак беше прогласен за неталентиран во Реал, а во Интер е најдобар на својата позиција и во лигата во Италија воопшто.
Целта ги оправдува средствата т.е. ако тимот победува тогаш зошто да не игра така... МЕ сфаќаш нели?
Во Европа е друга песна, затоа и Интер има проблеми и целосно го менува менталитетот и тактиката.
А за публиката... Интер има продадено највеќе сезонски влезни билети т.е. самото првенство е такво. Не заборавај дека во Калчото имаше “шампион“ кој плаќаше судии, како сакаш навивачите да го заборават тоа? Едноставно квалитетот на првенството е таков, а и довербата на навивачите е на ниско ниво.
Затоа, предвиден е нов стадион, без атлетска патека во англиски стил и со помал капацитет.![]()
Се надевам се разбравме :smir: