Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Даре пер..

"I would like to have all my players available but I have to do without Sneijder and Thiago Motta.Thiago Motta wasn't fit to play and he's very unlikely to recover for Wednesday.":nesum:
Стискам палци да се опорави :)
Па и да не игра... :)
Без Мота, средниот ред би требало да биде:

Занети--Камби--Станкович и пред нив Балотели како плеј.
Значи...

--------------------Цезар----------------
Маикон---Лусио---Самуел(кордоба)-Киву
Занети----------Камбиасо-------Станкович
--------------Супер Марио--------------
---------Милито-------Ето------------------

Кордоба можеби нема да игра со Динамо но со Рубин сигурно. Имаат многу брзи играчи па видовме како си помина Лусио на тој натпревар :)

Decki se nabliziva sreda padna li dogovor kaj ke se gleda na koe mesto utakmicava e mn vazna morame da ja gleadme site zaedno se nadevam deka ke im doneseme sreka na inter:wink:

Па и да не игра... :)
Без Мота, средниот ред би требало да биде:

Занети--Камби--Станкович и пред нив Балотели како плеј.
Значи...

--------------------Цезар----------------
Маикон---Лусио---Самуел(кордоба)-Киву
Занети----------Камбиасо-------Станкович
--------------Супер Марио--------------
---------Милито-------Ето------------------

Кордоба можеби нема да игра со Динамо но со Рубин сигурно. Имаат многу брзи играчи па видовме како си помина Лусио на тој натпревар :)

Jas mislam deka nema potreba da igra mota. Ke ni trebaat trkaci vi sredniot red a na tie zadaci moze da odgovroi taa trojka a verujte mi MARIO ke ja resi. INTER IGRA MAGICNO MAGICNO INTER IGRA FANTASTICNO

Jas mislam deka nema potreba da igra mota. Ke ni trebaat trkaci vi sredniot red a na tie zadaci moze da odgovroi taa trojka a verujte mi MARIO ke ja resi. INTER IGRA MAGICNO MAGICNO INTER IGRA FANTASTICNO

Само да не изигра како со Рубин,да се избламира како селско фраерче,пошо ке му праат атентат :)

Само да не изигра како со Рубин,да се избламира како селско фраерче,пошо ке му праат атентат :)

Ne se sekiraj brat i ja ke idam do milano ke mu napraam. Ama kako izigra so palermo me iznenadi . Znaci gnasata moze da izigra dobro ako saka :):)

Jas mislam deka nema da igra baloteli plej nego ne mu odgovara taa pozocija on e najdobar kako napagac koa ke mu dadat topka mn e opasen znae da pomine duri u 2 igraci zatoa mislam deka ke igra vo napad so eto a pozadi niv najverovatno stankovic,kabmi,mota i zaneti,odbrana se znae maikon,lusio,samuel,kivu.

Jas mislam deka nema da igra baloteli plej nego ne mu odgovara taa pozocija on e najdobar kako napagac koa ke mu dadat topka mn e opasen znae da pomine duri u 2 igraci zatoa mislam deka ke igra vo napad so eto a pozadi niv najverovatno stankovic,kabmi,mota i zaneti,odbrana se znae maikon,lusio,samuel,kivu.

MIlito ke igra sigurno vo napadot a za ostanatite samo Jose znae

Според мене и Виера ќе игра ако нема повреди тој е страшен играч како што вели Мурињо.Вчера го пофали за тоа како одиграл ако нема повреди сигурно ќе игра подобро од Мунтари оваа година.

----------------------Цезар---------------------------
-Мајкон---------Лусио-----Самоел----------Киву-----
--------Занети---------Виера--------Камбијасо----
-----------------Станкович-------------------
------------Ето---------------Милито---------------

Ова според мене ќе биде составот 99% сигурност.

Според мене и Виера ќе игра ако нема повреди тој е страшен играч како што вели Мурињо.Вчера го пофали за тоа како одиграл ако нема повреди сигурно ќе игра подобро од Мунтари оваа година.

----------------------Цезар---------------------------
-Мајкон---------Лусио-----Самоел----------Киву-----
--------Занети---------Виера--------Камбијасо----
-----------------Станкович-------------------
------------Ето---------------Милито---------------

Ова според мене ќе биде составот 99% сигурност.

баш сакав истиот да го постирам, со додавка ако снајдер се опорави(мислам дека веќе е опоравен но се крие) тогаш станковиќ ке игра кај виеира а снајдер позади напаѓачите!

Мота не е повикан?
не е даден уште составот, правиме предвидувања за формацијата.
а во вчерашното интервју после утакмицата мурињо рече дека најверојатно Мота нема да игра во среда.

еве го карло гаганезе, јубенташ со мадиња. го здоболи изгледа поразот од наполи и одма се јавува со некоја анализа во која он СЕ знае
http://goal.com/en/news/1717/editor...bate-the-best-domestic-team-in-europe-but-who
благодарение на идиотот сега знам дека има анти гаганезе група на фејсбук(одма се зачленувам)
и фактот дека сме тим со најголема разлика во цела европа -7 и дека само Арсенал и Ајакс имаат постигнато повеќе голови од нас постигнато.
за пофалба е и фактот што не зависиме од еден играч кој постигнува голови туку цела екипа го прави тоа.
Милито,Балотели,Ето,Мајкон,Станкович,Мота,Лусио,Мунтари,Снајдер - сите имаат постигнато по минимум 1 гол(имам сигурно некој заборавено).

Добро бе, уште го перцепирате Карло, мене ме радува што е убеден дека Интер ке бидат flop оваа година во ЛШ, па ви текнува на неговата прва сторија сезонава по нерешениот со Бари ?

Calcio Debate: Serie A Is Back – Inter Flop, Milan Hop, Juventus’ Cannavaro Is Top

:pos2::pos2::pos2::pos2:

link .

Гледате ли колку тоа '' експертот '' бил во право, ми наликува и на оние тука на форумов кои тврдеа дека без Ибра Интер е нула, дека без Ибра Јуве има подобар напад, дека со Канаваро имаат подобра одбрана, нека погледнат само статистика во дадени и примени голови и Се ке им стане јасно .

eve oficialno koj se povikani za mecot vo kiev

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 Rene Krhin, 19 Esteban Cambiasso, 30 Mancini.

Strikers
: 9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli

Sega moze da se spekulira za moznata formacija na inter :):):):) Ajde trenerista pokazete se :):):):):):):):)

FORZA INTER

Decki se nabliziva sreda padna li dogovor kaj ke se gleda na koe mesto utakmicava e mn vazna morame da ja gleadme site zaedno se nadevam deka ke im doneseme sreka na inter:wink:

Не пишувам често на форумов , ама ако се собирате ќе биде ли проблем да присуствувам и јас на тој свечен чин!:helou:
Мислам дека имаше досега околу 10 души кои рекоа дека би требало да дојдат, па да се договориме за утре некој да отиде за да резервира, или можеби веќе некој има резервирано?

Шо ви реков за Снајди :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom