Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога се игра во Сицилија Палермо може да биде многу незгоден, но на гости е сосема друга екипа така што очекувам сигурна победа.

Добро е што се враќа Милито со оглед на тоа дека добро ја отвори сезонава со голови.

Милан ми го разведрија денот, сите 3 пресврти минативе 2 недели им се вратија денес:pos:

Ja go vidov sostavot na inter vo napad ke igraat baloteli i eto a za milito ne procitav deka ke igra no zatoa mota se vraka i ke igra zaedno so zaneti,muntari i deki vo sredina odbranata standard.

Ja go vidov sostavot na inter vo napad ke igraat baloteli i eto a za milito ne procitav deka ke igra no zatoa mota se vraka i ke igra zaedno so zaneti,muntari i deki vo sredina odbranata standard.
ГО виде но само можниот состав...
Се предпоставува дека Милито ќе седи на клупа бидејќи сеуште не е доволно подготвен а Мота се враќа во средниот ред.

Можеби Сантон ќе добие шанса пред Киву.

--------------Цезар-------------
Маикон--Лусио--Самуел--Сантон
Занети------Камбиасо------Мота
------------Станкович----------
--------Ето--------Марио-------

Не би ме изненадило Мунтари да добие шанса пред Камбиасо кој сеуште не е во форма, не дека Мунтари влезе во форма но по среќно постигнатиот гол минатото коло и една стандардна партија можеби му се врати и самодовербата па за очекуување е една добра игра и од него.

Eve go oficialniot sostav za inter - cezar,maikon,lusio,samuel,kivu,kambjaso,mota,zaneti,stankovic,eto i baloteli. rezervi - toldo,kordoba,santon,viera,milito,suazo

Eve go oficialniot sostav za inter - cezar,maikon,lusio,samuel,kivu,kambjaso,mota,zaneti,stankovic,eto i baloteli. rezervi - toldo,kordoba,santon,viera,milito,suazo
Не знам брат од кај ти е но составот сигурен сум дека е само нечија предпоставка. Не гледај на некои без везе сајтови, сочекај Мурињо да каже дефинитовно или на ИНтер.ит.
Види на официалната страна на Интер во повиканите. Суазо не е повикан ни за на клупа.

Аааааааааааа , ке го јадеме у Киев =(

Дај боже да грешам ...

А утре ке биде смеење со Палермо , коа ке ни збичи Миколи гол у 3та мин. :back:

Брат што толку песимистични постови пишуеш, ќе го јадеме во Киев, Палермо ќе ни даде гол, на тема Сериа А гледам постираш и да изгубиме од Јувентус ОК е....не им давај лажна надеж на овие бјанкосите, заплаши ги малку за кога ќе дојде дуелот да ги биде страв да го гледаат!

Брат што толку песимистични постови пишуеш, ќе го јадеме во Киев, Палермо ќе ни даде гол, на тема Сериа А гледам постираш и да изгубиме од Јувентус ОК е....не им давај лажна надеж на овие бјанкосите, заплаши ги малку за кога ќе дојде дуелот да ги биде страв да го гледаат!

Ме мрзи после да се убедувам со нив ако случајно изгубиме :)

Глеаш цели фан клубови од деца им се ..... пак ке дрват 27 титули имале 7лш имале и да ги исплескаме и да им земеме скудето :)

А за во Киев онака го пишав ... ипак се надевав на најјак состав , мада ке го јадат тие ....

Не треба да го игра Балотели прв состав....а другото е топ.

Почиња мурињо одбивен да ми станува дека на ниеден млад играч не му даде шанса а ниту пак на кварезма.Најмногу ме нервира што Анра не го пушти барем 5 минути против катанија да направи деби.

Не треба да го игра Балотели прв состав....а другото е топ.

Почиња мурињо одбивен да ми станува дека на ниеден млад играч не му даде шанса а ниту пак на кварезма.Најмногу ме нервира што Анра не го пушти барем 5 минути против катанија да направи деби.
се сложуам дека котлето треба да седи на клупа, премногу време беше мирен, скоро една недела можно е пак да го фане точката да прави црвени картони.

кај мурињо јасна е тактиката како да влезеш во утакмица, покажи се на тренинг и добиваш тикет! тоа многу пати се има потврдено и мурињо секогаш го кажува.
за Арнаутович сум еден од најголемите скептици, најавуван како страшен талент, дечкото има одиграно една пријателска утакмица каде бил најслаб и тотално разочарал(овде оди во прилог и тоа дека ако направи еден официјален настап интер треба да исплати определена сума).
а за млади играчи ете крхин доби шанса, Сантон не е во форма а Балотели треба на психијатар да оди. сите други просперитетни младинци редовно одат на тренинзи со постарите, дестро беше најавуван за со Динамо Киев(или некој друг) кога Милито и Ето беа повредени.

се сложуам дека котлето треба да седи на клупа, премногу време беше мирен, скоро една недела можно е пак да го фане точката да прави црвени картони.

кај мурињо јасна е тактиката како да влезеш во утакмица, покажи се на тренинг и добиваш тикет! тоа многу пати се има потврдено и мурињо секогаш го кажува.
за Арнаутович сум еден од најголемите скептици, најавуван како страшен талент, дечкото има одиграно една пријателска утакмица каде бил најслаб и тотално разочарал(овде оди во прилог и тоа дека ако направи еден официјален настап интер треба да исплати определена сума).
а за млади играчи ете крхин доби шанса, Сантон не е во форма а Балотели треба на психијатар да оди. сите други просперитетни младинци редовно одат на тренинзи со постарите, дестро беше најавуван за со Динамо Киев(или некој друг) кога Милито и Ето беа повредени.

Во право си до негде... Кварезма и Мансини ти нема во приказнава.Секој ден гледам слики на inter.it дека заедно тренираат со останатите играчи со осмех на лице.Милион и пол посто сум сигурен дека моментално двацата се ко кучиња кој се буквално врзани во бокс,али кога ке ги пуштиш ке ринат.

Треба мансини да старта една утакмица да видиме до каде е,,,истото важи и за кварезма.Да им се даде последна шанса да се докажат дека вредат за тимот,,дека повеке од јасно е дека ке си ги пакуваат куферите.

Во право си до негде... Кварезма и Мансини ти нема во приказнава.Секој ден гледам слики на inter.it дека заедно тренираат со останатите играчи со осмех на лице.Милион и пол посто сум сигурен дека моментално двацата се ко кучиња кој се буквално врзани во бокс,али кога ке ги пуштиш ке ринат.

Треба мансини да старта една утакмица да видиме до каде е,,,истото важи и за кварезма.Да им се даде последна шанса да се докажат дека вредат за тимот,,дека повеке од јасно е дека ке си ги пакуваат куферите.

Брат до некаде си во право си за ова...но Кварезма доби шанса неколку пати и упропасти се...
Мансини не знам и тој е како Кварезма...

Двајцата добиваа ептен многу шанси и ништо не покажуваа,Кварезма ми се допадна само како изигра во ТопТим купот против ЈуБе,тогаш играше ептен добро...
Мансини не се секавам кога изигра добро,освен сеа со Џенова што го пушти Мур да се истрча само :toe:

Мурињо доволно ги толерираше,па штом до сега правел така,вечер против Палермо ако беа во списокот би требало да ги пушти да играат,да се докажат еднаш дека вредат да играат за Италијанскиот шампион.

За мансини во право си меѓутоа за каврезма незнам дали ке добие шанса понатаму. Кога го гледав мечот со Рубин влезе квраезма и мурињо беше многу лут на неговата игра така да не верувам дека ќе доби шанса

Муабетот ми беше да го пушти во игра кога на полувреме води со 3-0 (на пример со Милан :pos: ) дека верувам во тој играч и убеден сум дека дава 100% од себе да ги докаже својте способности,,,Мурињо нема да изгуби ако го пушти со цел да биде пријатно изненаден од неговиот напредок...а тој не го става ни на клупа против тимови во кој се очекуваат сигурни бодови.

Држи и вашето но ипак оваа опција мислам дека е боље. :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom