Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сликава е од реванш мечот со Ливерпул дома, иначе и на официјалната на Интер ( италијанската верзија ) главна статија викендов беше честитката на тимот до Роси за новата освоена титула . :cuc:

Како не ви е срам бе. ЈАЗК да ви е.:tapp::tapp:

Прајте собиранка, и Marley не го каните????? А свесни сте колку ни е битна утакмицава!!! ААААААА не вака :nenene:...Одма сеа да го бомбардирате со покани, и сите по едно пиво да му купите:star:

Како не ви е срам бе. ЈАЗК да ви е.:tapp::tapp:

Прајте собиранка, и Marley не го каните????? А свесни сте колку ни е битна утакмицава!!! ААААААА не вака :nenene:...Одма сеа да го бомбардирате со покани, и сите по едно пиво да му купите:star:

А Тенк ? :)

Им благодарам на сите Интераши што ми ја честитаа титулата а највеќе на официјалниот сајт на Интер. Иначе да, мечот е против Ливерпул и може да се види незадоволството на моето лице. Идеме по нови титули годинава. FORZA INTER ! :)

А бе не ми е то дете уште сигурно....ко погано некако ми стој, а важна е утакмицава, а Marley наш проверена работа е :pipi:

Ако треба и кола до Тетово ке пратиме само да дојде :pos2::baeh:

Тенк само нека пише тука два збора,и даваме гол во рок од 3 минути :)

btw ТонИнтер жив бил,јас мислев срце го стегнало (знае од што) :):)

Ако треба и кола до Тетово ке пратиме само да дојде :pos2::baeh:

Тенк само нека пише тука два збора,и даваме гол во рок од 3 минути :)

btw ТонИнтер жив бил,јас мислев срце го стегнало (знае од што) :):)

Не може да пише Тенк, баниран е од темата :pos2::pos2::pos2:

Не може да пише Тенк, баниран е од темата :pos2::pos2::pos2:

Алоооо модедаротори унбанирајте го Тенкчо,ке изгубиме без него,без неговото тролање на темава и без врска постови..:pos2::pos2::pos2::pos2:

Mizeriive koi za zal ni se komsii se spremaat za osvajanje liga sampioni ili serija a u najmala raka...:kesa::kesa::kesa:.Vidoa malku urda na k.... i odma mislat bacilo da praat.Abe duri im zaviduvam na verbata vo mizerijata narecena Bilan.So pobedite nad Real koj go izede od tretoligas i ocajnata pobeda nad pacienti od tipot na kievo so golovi na nikoj drug tuku Nesta starudijata oni ocekuvale liga sampioni trofej ili seria a :kesa::pos2::pos2:.Mizeriii.....

пензионери се..да, но затоа имаат еден Пато,доволен е тој за Реал и за другите пациенти!:wink:

пензионери се..да, но затоа имаат еден Пато,доволен е тој за Реал и за другите пациенти!:wink:
еј стварно, кога веќе пишав за свинскиот грип и тоа дека ке ги вакцинираат пензионерите морам да кажам дека и мали деца ке буцкале :)

еј стварно, кога веќе пишав за свинскиот грип и тоа дека ке ги вакцинираат пензионерите морам да кажам дека и мали деца ке буцкале :)

да секако тоа..сега ке му биде страв од вакцината :( исто како што му беше страв пред цел Бернабеу да ги утепа ! :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom