Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тенк што треба да јадеш лук за да бидеш лукав,а што треба да јадеш за да бидеш Курназ?

0008-0710-1921-1823.jpg

Пресреќен сум ...може на некого му смета ама тоа е реалноста ...Интер е најголемиот :pipi:

честито победа
значи стварно интер не е за на ливче,ја пишав 2-3 а овие 5+:toe:

супер, според мене очекувана победа со неочекуван резултат и формација.
за караницата на полувреме имаше и црвен картон што мислам дека бране наш не го спомна.
резервниот голман на џенова фати црвен.
Genoa's reserve goalkeeper Scarpi is sent off for protesting.
-inter.it
мајкон после постигнувањето ги поздрави сите клубови што го бркаат неговиот потпис.:helou:

Ех токму калчополи е последица зошто јувентус не е оној кој ние го знаевме за тоа е крив Л.Моџи и никој друг али тоа е идемо даље :smir:

Паметен пост чика Куре...

Значи играва вечерва тотално ми се допадна,везење на терен,одбраната стандардно,средниот ред,перфектен,исто и нападот...
Котлето мутаво отпрвин многу се курназеше и правеше фаули без врска,ептен груб беше,но Мурињо му отчита молитва и заигра како што треба.Снајдер се повеке и повеке се привикнува на стилот на игра на Интер,вечерва ако не беше најдобар на теренот (после Деки се разбира:vozbud:)

Лусио....добро бе човеков робот ли е што ли е ???:toe:
Мајкон како и секогаш кога играл.....перфектно.
Цезар додуша не се ни испоти кутриот,кулираше на голот.
Деки...Деки мајстореееее,според мене вечерва најдобар на теренот,го остави срцето на теренот,капак на се беше и екстра голот :vozbud::pos2:
Мунтари црнчугата добро изигра вечерва,мора да се пофали,доста топки пресече :)
Камби полека си се врака во старата препознатлива форма.
Другите не ги коментирам,одлични беа :):)

btw...Арна требаше да го стави да ја помириса тревата барем...

И за крај CURVA NORD перфектна вечерва !!!

Кој чека ќе дочека!
-ние дочекавме да видиме како Виера дава гол!

Кој учи ќе знае!
-Балотели научи како целта не е да добиеш црвен, туку да постигнеш гол!

Изненаден сум од нашата игра во отсуство на Ето, Милито и Мота. Балотели почнува да се вразумува така да може на него да се смета кога ето ќе отиде во Купот на нациите(секако доколку не се засилиме со агуеро во зимскиот преоден рок). Сега само треба да си ја одржуваме ладната температура во Италија и да се стоплиме малку во Европа па ќе биде совршено.

Поздрав до Станкович со песната Ce solo l'Inter:

Маикон :zver: Лусио :zver:

Abe ovie Inter gi zgazile Genova, ja duri sega vidov. Bravo Bravo.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom