Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
4 - 3 - 2 - 1 ownz !!!

Нешто во стилот на Милан со Карло кога Кака и Сидорф играа позади осамениот напаѓач, Џенова целосно неутрализирана на домашен терен, без шанса за гол, Интер со оние плус две на Дејо, едната иста ко голот на Балотели и другата со глава, и овие 3 комада покажа шампионски 45 минути, да не урочиме мора да удрат на иста претстава и во втор дел .

Дејо утна што утна, ама како се извади, у пм нек е, ке конкурира за гол на сезоната, МАЈСТОР .

П.С. И Снајди е феноменален, отвара простор со пасови и создаде две 100% шанси, едната за Дејо која не успеа да ја реализира, и едната за Straordimario кој постигна гол .

Ibrakadabraaaaaaaaaaa!!!!!! ЈАВИИИИ СЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!! Имаш поздрав од ДЕЕЕЕЕЕЕЕКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЕТЕ ТИ ГО ТОЈ ШТО ГО МРАЗЕШЕ!!!!!!!!!!! СКРИЈ СЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!:kesa:
И ти претеруеш, баш пред некој ден членот што го повикуваш рече дека Дејо во моментов е еден од најдобрите играчи на Интер . :smir:
Нема потреба од палење оган :) .

4 - 3 - 2 - 1 ownz !!!

Нешто во стилот на Милан со Карло кога Кака и Сидорф играа позади осамениот напаѓач, Џенова целосно неутрализирана на домашен терен, без шанса за гол, Интер со оние плус две на Дејо, едната иста ко голот на Балотели и другата со глава, и овие 3 комада покажа шампионски 45 минути, да не урочиме мора да удрат на иста претстава и во втор дел .

Дејо утна што утна, ама како се извади, у пм нек е, ке конкурира за гол на сезоната, МАЈСТОР .

П.С. И Снајди е феноменален, отвара простор со пасови и создаде две 100% шанси, едната за Дејо која не успеа да ја реализира, и едната за Straordimario кој постигна гол .

И ти претеруеш, баш пред некој ден членот што го повикуваш рече дека Дејо во моментов е еден од најдобрите играчи на Интер . :smir:
Нема потреба од палење оган :) .
Peace! :smir: Во афект беше! :smir::vozbud:

Кути за срека (или несрека) жив си :pos2::pos2:

Јас у двор излегов ко будала некоја се дерам,највеке дека комшијата ми е Јубенташ :vozbud:

И ја имам еден Јубенташ прееска бев кај него да гледам Јубе,,, за малце телевизорот ке го искршеше кутриот.

Затоа ке си навиваш за Интер и ке се кезиш кога деки пуца од Ѓорче до Радишани :pos:

И ја имам еден Јубенташ прееска бев кај него да гледам Јубе,,, за малце телевизорот ке го искршеше кутриот.

Затоа ке си навиваш за Интер и ке се кезиш кога деки пуца од Ѓорче до Радишани :pos:
Не дека провоцирам али направете нешто повеќе во Лига на шампиони :smir:

Ја повлекувам изјавата али пазете се да не јадете ќутек во Џенова :)

Не сме ние ЈуБе да се вадиме у задњи моменти... :vozbud::vozbud::vozbud:

@ hogar_oh

Момче диши длабоко... Полека... Да не ми ги запишуваш работите што сум ги кажал!?
Али имаш минус, си утнал кога го испофалив за игрите сезонава, те потсети С“у“н...

Чек да се скријам...
Уствари сеа имаме афектен Peace :smir:

Не дека провоцирам али направете нешто повеќе во Лига на шампиони :smir:

Не е проблем ќе биде само ти уживај си :vozbud:.
Патем, ќотек може да јадеме нервозна е и публиката и долу на терен, а и нешто како да го погодија Маикон со некој предмет или го закачија со нешто, се виткаше малку после 45-те минути...

Ај, уште еден гол и ќе оладат :pos2:

да 2 титули и повеќе финалиња !!!

Шо е за смеење шо имате направено таму кажи ако си вистински навијач?

WOW , imate poveke FINALINJA :pos2::pos2::pos2:

Nie imame poveke navivaci na utakmici i pogolem ni e stadionot :)

Zver si ?

Zver si !!

WOW , imate poveke FINALINJA :pos2::pos2::pos2:

Nie imame poveke navivaci na utakmici i pogolem ni e stadionot :)

Zver si ?

Zver si !!
Немате финале бе што се смееш?Ај гледај утакмица и олади пролистај си ја историјата на тимот

ТЕНК, тајмингот ти е катастрофален :pos2: Кај најде сега жити се за ЛШ да зборуваш, сега сме во таква состојба што ич не ни чуе за ЛШ, сега пегламе брате :pos2:

Што мислите, кој е поблиску до црвен, Балотели или Мунтари? :pos2:

И Бранко кога крие дека навива за Интер со тоа што на 3-0 бара прекршок за противникот и црвен за Мунари, многу се нервирам. Да се врати Даре у емисија под итно! :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom