Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вака братчиња не се освојува Сериа А. Штом у последна минута се решава утакмица само сонувајте вие за скудетото оваа година.Ова не е оној интер од лани а и плус конкиренцијата е сега поголема така да тешко скудето оваа година.Поштено си рече коментаторот дека ова не е заслужена победа за интер.Среќата ви донесе три бода ама ова не е заслужено и кога тогаш ке падне некој катастрофален пораз.Со ваква игра против ЈУВЕНТУС можеше и петарда да ви падне.By the way the special one се израдува како лига на шампиони да освоил.

ги обожавам.... они ако не ме насмеат нема кој :pos2:

утакмица во 90 не се решавало немало титула да земеме ох мори мајко.... сега оди во фан клуб манчестер и кажи им го истото да видиш што ке ти пренесат.
и за крај не се секирај ке има петарди против јувентус, милито и снајдер ке се погрижат за :jube:

Abe sase sase...:kesa:Aj za glupostite so gi istrese ke ti progledame niz prsti posto uste si detence samo te molam koa ke imas drugpat inspiracija za vaka umni i solidni postovi podobro napisi si gi vo tetratkite za na skolo ili vo fan klubot na vasiot mocan i dolen klub.POz:pipi:

пак некој камен на мудроста се мавна или така ми се чини на мене :pos2:

:pop:

Ova e toa sto go sakam, site se raduvaat zaedno a Jose Mou poluduva :vozbud: kolku slatka pobeda, abe meraci...
Forza Inter, a za Jube, Bilan i ostali pozdrav :baeh:

Вака братчиња не се освојува Сериа А.

А со каква игра се освојува Сериа А? Сепак... подобро е дадеш него да примиш во 90-та минута нели? :)

Балотели малце забушава, паѓа ко ветрушка некоја... ама ќе се среди :) уште е зелен. И браво за Снајдер.

Честитки.

Вака братчиња не се освојува Сериа А. Штом у последна минута се решава утакмица само сонувајте вие за скудетото оваа година.Ова не е оној интер од лани а и плус конкиренцијата е сега поголема така да тешко скудето оваа година.Поштено си рече коментаторот дека ова не е заслужена победа за интер.Среќата ви донесе три бода ама ова не е заслужено и кога тогаш ке падне некој катастрофален пораз.Со ваква игра против ЈУВЕНТУС можеше и петарда да ви падне.By the way the special one се израдува како лига на шампиони да освоил.

Точно, не се освојува вака Сериа А. Вака се освојува:

Честито победа Интераши! :smir:

Денес не го гледав натпреварот за да му помогнам на Марли кој во последно време сам не може да ни донесе победа :), па морав да тргнам еден малер од пред екранот :)

Го гледав хајлајтсот погоре само колку што гледам повеќе шанси имале од нас. Ама затоа конечно проработе Снајдер. Многу ладнокрвно како за 90 и некоја минута. Секоја чест!

Така е,во право си,Серија А се освојува само со местење вака не.

Денес не го гледав натпреварот за да му помогнам на Марли кој во последно време сам не може да ни донесе победа :), па морав да тргнам еден малер од пред екранот :)

Го гледав хајлајтсот погоре само колку што гледам повеќе шанси имале од нас. Ама затоа конечно проработе Снајдер. Многу ладнокрвно како за 90 и некоја минута. Секоја чест!

Нема врска, на тоа ги има само посериозните шанси, и затоа така ти делува... Инаку напаѓавме константно. :icon_bigg

Io Sono, јас бев малерот во 85 минута излегов на град да јадам леб,кога се враќам 2-1 :helou:

Искрено не сум задоволен од вечерашнава игра,на моменти одбраната делуваше немокно протин напагачите на Удине,поготово Ди Натале,партали ги направи вечерва Лусио и Самуел.

Средниот ред делуваше мокно,а можеше уште помокно да делува да не играше Мунтари и да не беа тие негови центаршутеви со кој тепаше гулаби во облаци.

Криво ми е Милито се повреди,со него ке бевме за едно 2035954 појаки,отколку со Балотели.Се гледа од авион дека Балотели уште е зелен за вакви утакмици,секоја топка ја губеше вечерва,не знам што му беше.
Се чуствуваше отсуството на Мајкон,неговите продори по страна и неговата сила назад...
Ето некако премногу нежно,неколку пати се сплетка во шеснаесетик кога беше во шанси да постигне гол во првото полувреме.
Снајдер вечерва заедно со Станкович едни од најдобрите поединци,Занети како и секогаш,робот,но се осека и кај него немок,го стигнуваат годините.
Камби уште не е залечен од повредата целосно,има време за него,ке биде оној стариот.
Аха да го заборавив Жулио Цезар....ФЕНОМЕНАЛЕН КАКО И СЕКОГАШ !!!

Мурињо....:pos2::vozbud:
Немам збор за овој човек,кога Снајдер постигна гол како само го исплази јазикот од срека и како скокаше :pos2:
Легенда !!

И судијата јебеше цела утакмица цело време,ама ај...

Moмци честитки за победата,заслужена со оглед на играта и доминацијата.

Хејтерите можат да збораш што сакаат но 3 бода си се 3 бода.:baeh:

Снајдер...Одличен натпревар за него,по повредата се врати на најдобар можен начин.Со Дејо беа моторот на тимот денес,одличен натпревар и за него.Ето многу слабо повторно,а штета што Милито излезе порано.Балотели се виде дека се опаметил барем за оваа утакмица,играше смирено но не изигра нешто посебно.Мунтари најголемо разочарување,но се виде дека тимот е обединет и сите му дадоа подршка кога излегуваше а беше исвиркуван од публиката.

Одбраната потфрли денес,поради голот на Ди Натале и честите улетувања за кои да не беше Цезар немаше да славиме денес.Огромен RESPECT за него,секоја чест.

Се на се,најдобар оглед на утакмицата беше реакцијата на Мурињо,исто како лани со Удинезе кога ја затнуваше публиката.Сега беше уште порадосен.Ваквите мигови го прават тимот уште пообединет и да се надеваме дека по паузата со веке опоравениот Мота ке целиме на уште поголеми и поубедливи победи.

AVANTI INTER!:helou:

Иако знаев дека игравме доста многу утакмици изминативе две недели, иако знаев дека фудбалерите се премногу изморени, иако знаев дека прелетаа низ цела источна европа за да си дојдат дома, иако знаев дека сите фаворити кои играа низ Европа имаа очајна игра и повеќето не успеаја да победат, да изгубевме ќе ги критикував Интер! Да изигравме нерешено пак ќе ги критикував Интер! Да победевме со гол постигнат многу порано, повторно ќе ги критикував заради слабата игра.. Ама не можам да ги критикувам заради голот во 94 минута, заради играчот кој го донесовме и го гледаме како бело мече да не се повреди, заради радоста на Мурињо..
Снајдер не беше повреден со Рубин, едноставно Мурињо знае што значи за него Снајдер за да го пушти да игра во Казан.. Не можи играч кој е повреден наредна утакмица да изигра цели 94 минути.. Денес да бидеш тренер на Интер треба да имаш лекарска потврда дека си ненормален.. Денес Мурињо е на големи маки бидејќи има само двајца офанзивни фудбалери во средниот ред од кои му зависи неговото реноме.. Денес победи Мурињо! Баш ми е мило за оние копуцине од Серија Б, баш ми е мило за голот во 94 минута, иако се гледаше дека едвај се движиме по теренот..
Утре да победи ЈуБе во Палермо треба да им поклонат пенал и црвен за домаќините! Утре чекам кикс на Сампдорија и да избиеме на првото место.. Оваа ноќ јас не критикувам.. Ова е ноќ за славење на сите Интеристи! Браво Интер! Господ не гледа и не прати..

П.С. Гледам не сте пишале ништо за повредите на Лусио и Милито.. Нема гледам ни на интернет нешто посебно.. Да не имате некоја информација или не е ништо сериозно?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom