Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ако го промашеше оваа снајдер ке се убиеф.., па требаше и пенал да свири:nesum:

Aj da ve ebam! Konecno. Ja cekav 1 za na livce ne za drugo :pos2:

ej ako се извлечеа :kez:

3 пенали не ни досудија!
1 полувреме игра со рака во нивниот 16ник.
2 полувреме балотели го згазија на скочниот зглоб не досуди пенал
2 полувреме пред да пуца снајдер имаше фаул над Балотели.

се отепавме од шанси напред(не броејки го перидот од 45 до 70 минута) цело време имавме посед на топката и на крај Бранко ја прави Интер не заслужи три бода.
а удинезе со 2 удара кон голот од кои 2та на ди натале што едниот заврши во гол другиот не-ги заслужи како не !

и на крај како што вика Син до крајот на првенството се ке заборавиме што се случи освен тоа дека конечниот резултат е Интер-Удинезе 2-1
СНАЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРРРРРРРР!!:inter::inter:

Ќе се согласам со секоја негативна критика по овој меч, дежаву од лани, од грешките воопшто не се учи и тоа ме иритира . Удинезе заслужија БОД, тоа имајте го во ум, но верувајте, премногу сум среќен поради овој гол на Весли, ова е момент кој мора да го искористи за убер билдинг на сопствената самодоверба, МАЈСТОР !

Сега имаат условно кажано одмор поради мечевите на репрезентациите па следат Џенова, никаков, повторувам, никаков изговор нема да постои за секој нареден неуспех . Помина згуснатиот распоред, помина овие пеколни 2 недели каде изиграа премногу натпревари, и дефакто веќе не гледам простор за изговори, го очекувам најдоброто од нив и се надевам нема да разочараат, Avanti .

p.s. Реплика од лани, у иста минута победија само со 1-0, онака, ко за мерак на душманчињата, вака понекогаш е послатко . :wink:

Снајдер ѕверууууууууу .....

Каква реакција само имаше Мур, нека сиса судијата !!!

Одлично, тешко освоени 3 бода, но со оглед на тоа дека имаше недосуден пенал, плус уште еден во последнава акција ќе речам сосема заслужена победа. ФОРЦА ИНТЕР !!!

Честито првенец на Шнајдер само така да продолжи ФОРЗА ИНТЕР

Колку слатка победа еј !!!

-да видиме еднаш и ние како е да тепаме во 93 минута :vozbud:

Снајдеееееееееееееер звер !!!!

А оној судијана мамата да му ја ебам,ме напизди 300 на саат коа не досуди пенал и тоа за аутот демек неправилно изведен...:tapp:

Ќе се согласам со секоја негативна критика по овој меч, дежаву од лани, од грешките воопшто не се учи и тоа ме иритира . Удинезе заслужија БОД, тоа имајте го во ум, но верувајте, премногу сум среќен поради овој гол на Весли, ова е момент кој мора да го искористи за убер билдинг на сопствената самодоверба, МАЈСТОР !

p.s. Реплика од лани, у иста минута победија само со 1-0, онака, ко за мерак на душманчињата, вака понекогаш е послатко . :wink:

со што заслужи удинезе бод?
со 1 гол од прво полувреме и со шансата на ди натале во второ кога цезар ја фати жива.
во останатиот дел од натпреварот удинезе немаше никаква игра и се им се базираше на тоа да извадат аут или корнер за најпрвен да завлечкаат време а ако имаат и шанса да пуцнат.
исходот станкович,милито,мунтари и самуел излегоа повредени.

Честитки победа прикажавте црврс карактер

Како и секогаш, неизвесност до самиот финиш. :icon_bigg
Forza Sneijder! Forza Inter!

:vozbud: јако е чуството у 90мин коа ќе забодиш гол , мерак ми се напраи , конечно и ние да се извадиме во 90мин :vozbud:

Вака братчиња не се освојува Сериа А. Штом у последна минута се решава утакмица само сонувајте вие за скудетото оваа година.Ова не е оној интер од лани а и плус конкиренцијата е сега поголема така да тешко скудето оваа година.Поштено си рече коментаторот дека ова не е заслужена победа за интер.Среќата ви донесе три бода ама ова не е заслужено и кога тогаш ке падне некој катастрофален пораз.Со ваква игра против ЈУВЕНТУС можеше и петарда да ви падне.By the way the special one се израдува како лига на шампиони да освоил.

Вака братчиња не се освојува Сериа А. Штом у последна минута се решава утакмица само сонувајте вие за скудетото оваа година.Ова не е оној интер од лани а и плус конкиренцијата е сега поголема така да тешко скудето оваа година.Поштено си рече коментаторот дека ова не е заслужена победа за интер.Среќата ви донесе три бода ама ова не е заслужено и кога тогаш ке падне некој катастрофален пораз.Со ваква игра против интер можеше и петарда да ви падне.By the way the special one се израдува како лига на шампиони да освоил.

Љубе,Пеце или кој и да си...да видиме еднаш и ние како е да тепаме во 93 минута,не само вие :vozbud::vozbud:

Ајдеми попуши сега и гитла од тука...славиме слатка победа,а вие сисајте го !!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom