Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Исто како да е сеуште наш играч :) Супер голче...
2-2 ке се извадат како стојат работиве благодарение на гол од офсајд ама ај барем иам нов потпис!

2-2 ке се извадат како стојат работиве благодарение на гол од офсајд ама ај барем иам нов потпис!
Не им беше голот од офсајд, реален резултат им беше овој 2-2, заслужено . :wink:

Добро е што Јуве '' киксна '', сепак Интер има доста тежок меч со Сампдорија, и да влезеа во истиот со негатива од 2 бода на табелата сепак притисокот ке беше поголем, вака добро е, на делба на врвот . :smir:

Tи ако си на бело, не треба да си на форумов..!! Кај виде офсајт бе?? Каде?? Што беше то од Милито бе?? Што?? Кај беше првиот гол од Јакинта Офсајт?? Аххх бе.. Ти многу шмркаш!!

Tи ако си на бело, не треба да си на форумов..!! Кај виде офсајт бе?? Каде?? Што беше то од Милито бе?? Што?? Кај беше првиот гол од Јакинта Офсајт?? Аххх бе.. Ти многу шмркаш!!

Добро бе полека не се пали одма како млад мајмун,него му се видело офсајд...јас не ја гледав утакмицата...додуша не гледам Б-лигаши,па не ја коментирам таа ситуација...

Како и да е Интер наш на врвот е,сега со помал притисок ке влезе во утакмицата против Сампдорија.

за навреда Син треба да знае како се реагира. а за тоа дека голот беше од офсајд исто како и невидливиот пенал(во тим купот) и уште 2-3 ситуации(во лигата)на кои досега ви попуштаа судиите е факт.....

Па линијата кога ја дадоа, раката кај беше ? Дајте добар агол па ке судиме, вака од тоа што го даде режисерот, Јакинта со дел од делото беше позади таа линија и тоа е тоа .

И да, доста го споменувате тој гол на Милито вчера, и со Лацио имаше дискутабилен момент кога им беше поништен гол против Јуве па никому ништо, не мора толку ниско да се паѓа и да се вадат некои муабети за заговот .

Да победеа Јуве, ке беа 2 бода пред Интер, само 2 во 5то коло, но дури 8 пред Милан . :wink:

Syn жити бога брат дај банирај ме!! Напрај му го ќефот на Знаети!! Ај ќе ти бидам благодарен!! Да видам дали ке се посери од среќа!!

Syn жити бога брат дај банирај ме!! Напрај му го ќефот на Знаети!! Ај ќе ти бидам благодарен!! Да видам дали ке се посери од среќа!!
ke си го измаам од радост впрочем исто како минатите 4 години....

единствено неспоредливо чувство ке ми остане ова!

:jube:

Средете се, средете се . . . те цитирав Флерчо и нека ти седи постот, навреда за бан не гледам, можам само да го избришам постот ако тоа е доволна сатисфакција за некого .

Водете нормална дискусија .

ke си го измаам од радост впрочем исто како минатите 4 години....

единствено неспоредливо чувство ке ми остане ова!

:jube:

:bravo: Да ти купам точак сега сакаш ? а ако виде некаде офсајд , тогаш можеме да те назначеме да анализираш натпревари ...

:bravo: Да ти купам точак сега сакаш ? а ако виде некаде офсајд , тогаш можеме да те назначеме да анализираш натпревари ...
Па кажи ми каде е раката на Јакинта ? Пред или позади линијата, зашто и таа е дел од телото . Ако е позади линијата, како што покажа и видеото постирано на ваш клуб и она на Телма, тогаш место за дискусија нема, офсајд, макар бил и од еден милиметар .

Ај бе пак вие што ги е*ете нив.. Речете му не беше офсајд.. Така ни чини.. Тие местеа 10 години, ние ќе местиме 20! Кој ги е*е копиљињата..

Па кажи ми каде е раката на Јакинта ? Пред или позади линијата, зашто и таа е дел од телото . Ако е позади линијата, како што покажа и видеото постирано на ваш клуб и она на Телма, тогаш место за дискусија нема, офсајд, макар бил и од еден милиметар .

стопирај го видеото на 0:23 :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom