I
IBIZA SOUND
Гостин
ima dosta mnogu realni navivaci na inter,a toa me raduva mnogu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај чекај, Лусио не ти остави добар впечаток ? Дај бе не заебавајОсвен Самуел другите сите :kesa:
Освен Валтер Самуел никој друг играч не ми остави добар впечаток али најбитно е тоа што успеавме да не примиме гол и ги поделивме бодовите. Средината ни беше тотална дупка Мота Мунтари Снајди ништо не играа за тоа и толкава доминација на Барса. Верувам да не беше нашата одбрана на висина на задачата ќе примевме голови пошто каталонците многу лесно се движеја низ нашата половина и во непосредна близина на голот. Тоа е тоа одиме понатаму следна утакмица одиме на победа за да го држиме чекорот со Барселона во борбата за првото место во групата :salut:
Цела одбрана беше за 10,средниот ред се беше ОКК,само грешка имаше Мурињо што почна да игра со Мунтари а не со Станковик.Кога влезе Деки се виде дека играме боље,но што е тука нема бегање.
Порано требаше да реагира и со измената на Милито и Сантон...
Барса па играа како манекени по теренот,пагаа на секој допир со топката,се жалеа на повреди и што ти не,Меси не се виде никаде по теренот,за Ибра да не зборам па ич.
И да додадам имаше многу неправедни одлуки од страна на судијата,се гледаше дека повеке судеше за Барса,ама ај![]()
хахахахаххахах да не ја гледаше на канал5+ ти Лион ??Цела одбрана беше за 10,средниот ред се беше ОКК,само грешка имаше Мурињо што почна да игра со Мунтари а не со Станковик.Кога влезе Деки се виде дека играме боље,но што е тука нема бегање.
Порано требаше да реагира и со измената на Милито и Сантон...
Барса па играа како манекени по теренот,пагаа на секој допир со топката,се жалеа на повреди и што ти не,Меси не се виде никаде по теренот,за Ибра да не зборам па ич.
И да додадам имаше многу неправедни одлуки од страна на судијата,се гледаше дека повеке судеше за Барса,ама ај![]()
И ние имаме овакви навивачи, за тој што ќе не здроби викаме дека не се видел, изгледа друга утакмица си гледал.
bb[noone];2926996 напиша:хахахахаххахах да не ја гледаше на канал5+ ти Лион ??![]()
bb[noone];2926996 напиша:хахахахаххахах да не ја гледаше на канал5+ ти Лион ??![]()
Абе Меси играше Окк,но не играше онака како што го фалеа навивачите на Барса,во стилот само против сите ке игра,ке не здроби ке ни ебе мамата и разно разни срања...
Се надевам ме сфати![]()
ovaj e Inter-ot sto go falevte celo vreme,more bidete zadovolni sto sepak ne izgubivte,cist penal ne dosudi sudijata,posedot na topkata nekogas stigase i 70-30,da se prasuva covek kaj se igra,i dali se igra protiv poveke kratniot sampion na Italijaae ke se vidime na Camp Nou:helou: