Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Избришав преку 300 постови од темава, да да, над 300, па сега памет во глава во иднина, никаков пардон нема да имаме за офтопик муабетите, исто и за навредите, ако се повторува истото, без разлика што сте фанови на Интер, ке бидете тргнати од темава на некој ден .

еве една убава колумна осврт на дербито!
http://www.interusrcu.com/?p=4100
делот во кој вели Мурињо стигна таму кај што е, а јас само до фудбал менаџер чиста слика на моето мислење пред дербито.
сите знаат дека немав доверба во Снајдер а уште повеќе ме изнервира кога не се качи во авионот, сепак дечкото ме демантираше и го направи она што само мурињо и никој друг не очекуваше од него.

Неколку поста погоре читајте, аман !!!

не сум во тек со настаниве , не треба да сме само сериозни Syn :icon_bigg
Да али од таа ваша несериозност денес од темава скинав накај 310 постови ( најмизерните 30 минути од мојот живот ), зашто истата ја уништи цела дискусија на фан клубов, се билдаа мислења безвезе и голем дел од членовите не беа задоволни од таквиот тек на работите, за што и ги оправдувам . Темата беше ставена под клуч со причина, терајте онтопик муабет . . .

vaka rece citiram: ke bide heroj protiv kravite a posle niv ke pomogne da se odmazi drugarot sto go napustia.

p.s se kolnam taka rece

Другар па ај нека ти каже некои сигурни утакмици да фатиме некоја пара во кладилница малку сонце да не огрее сите на форумов.

Иначе Прециози уште еднаш денес говореше за трансферот на Мансини во Џенова и уште еднаш рече дека се било договорено но Мурињо во последен момент го блокирал трансферот.

Не знам колку сега Интер ќе ги користи крилата па Мансини да добива шанса во тимот башка тука е и Рики.

пс Деки му се заблагодари на Киву за добрата партија против Франција и двата бода откинати. Утре ако Србија победи директно се пласира на СП 2010 а Франција ќе игра бараж.

Балотели лупна едно голче за младата репрезентација, очекувам да добие поголема минутажа на дуелот со Парма на местото на Диего Милито.

Во еден натпис процитав дека сме заинтересирани наредната сезона да го доведеме Кристијан Запата кој наводно подолго време е пратен од страна на Мурињо и е тип на играч кој ги исполнува неговите барања.

Kоја ароганција..знам дека играчите од неговиот профил се доста самоуверени ама претера човекот...безмалку си ја препиша целата слава умаловажувајќи ги сите напори и жртви на другите играчи...
Многу играчи денес се врвни фудбалери ама изгледа дека само малку од нив останале "луѓе"...:kesa:

Напаѓачот на Барселона, Златан Ибрахимович конечно ја откри тајната на Интер, поради која последниве години беше успешна оваа екипа. Таа тајна е, тој. Самиот Златан. "Пред да им се придружам, Интер ја немаа освоено титулата 17 години,", изјави швеѓанецот.

"Откога дојдов, освоивме три титули по ред. А јас бев таму само три години...".
Ибрахимович претходно играше за Јувентус, но по Калчополи скандалот, реши да си замине од таа екипа, и да потпише за Интер.
"Не знам каков пречек ќе ми организираат навивачите," додаде Ибра. "Не знам, и да бидам искрен, немам ни размислувано на таа тема. Сè што знам е дека вистинските навивачи ќе го ценат и ќе знаат што имам направено јас за клубот."
Ибрахимович моментално се наоѓа во Шведска, каде што, заедно со селекцијата на Шведска, ќе ја пречекаат Малта во квалификациите за СП 2010.
Очаен е за да стигне до Јужна Африка 2010, поради тоа што ова можеби му е последната шанса за учествување на поголем, интернационален турнир, додека е во неговите најдобри денови.
"Планирам да ја напуштам селекцијата на Шведска, после финалето на СП," додаде, кога беше прашан околу неговата иднина.
"Важно е играч од мојата класа да се појави во Јужна Африка, следната година. Веќе се појавив двапати по светските првенства, и во две европски првенства, но сакам уште една прилика, во која, доколку ми се укаже, планирам да дадам сè."
Каков пречек ќе добие Ибра на 16-ти Септември, е мистерија. Но, едно е јасно, тој натпревар, имено, Интер - Барселона, ќе биде супер-возбудлив.

Немам коментар , т.е имам ама знаеме дека ке се отвори нооооова дискусија на релација Ибра-Ибра ... и не мислам да се замарам ...Само се надевам дека ке ги тепаме Барса и потајно се надевам Реал да им земе титула во шпанско и да не освојат ЛШ (иако го мразам Реал)

:pipi::pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom