Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
119836.jpg

Еве еден поздрав од се срце,,,,и немој да заборавите МУДАР и СОЛИДЕН :vozbud:

Ете го Снајдер веднаш се вади дека решил да дојде после многубројните писма од Мурињо кој направил се за да го доведе во тимот. А бе и овој Мудар и Солиден ќе излезе изгледа!

Код:
Wesley Sneijder's move from Real Madrid to Inter was hard-fought and so easy to get wrong. The Dutch midfielder revealed he has joined Inter thanks to a bombardment of texts from Nerazzurri coach Jose Mourinho, who did everything to land him.

Ми се свига ова одма дека сака да игра со милан,знак дека сака да игра за интер!Али,мислам дека мур нема да го стави,ја спремал тактикава ваљда нема сеа да ја смени :)

Ќе го стави 100% :)

Кој ке му дава иначе топки на Ето?

+Има шут типот .... а и знае да солира за разлика од Декица наш =)

Зависи... ако биде мудар и солиден на тренинзите би требало да го стави ако не ќе почека :)

Ако одигра Снајдер солидно и мудро нека му ја мисли Ббилан...ке вади петарда од својата мрежа,па после Ббиланезите нека се навратат на темата за дербито да се потсетат какви срања пишувале...

На крај краева,со Снајдер,без Снајдер Ббилан ке го папне немиен како до сега што го папкаше,само ми е страв оваа утакмица Бонера да не изиггра премногу солидно и мудро па да се чудиме сите :pos2::pos2::pos2:

Бонера има среќа што Леонардо е мудар па нема да го стави да ја покаже својата мудра и солидна игра :)

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

пс:Не го реметите Љубе бе , мене ме пријавуе кај модератори ... мамата

MERDA !!!

абе што се замарате у кој шешир сме , секако у првиот шешир има послаби екипи од интер , како на пример севиља и такви како неа

битно очекувам да има линк на страната на интер(македонската)и да искоментираме

Не се замараме , али дебили као тој типот (читај милан-интер тема) што не ни знаат зашто се они во прв шешир него мислат дека ради тоа што Роналдињо играл се у прв шешир ... ми се присеруе од нив !

еве на кој програми ке се пренесува ждребот

ko: 18:00
Код:
 2BE	
  Club RTL	
  Futbol Smart	
  MEGA Channel	
[B]  N24 Germany[/B]	
  NED 2	
  Nova Sports 1 (Hellas)	
  [B]RAI Due[/B]	
  RTP 1	
  RTP Madeira	
 [B] RTPA[/B]	
  Setanta Ireland	
  SF 2	
  Sky Sport 1 (Germany)	
  Sky Sport 1 (Italy)	
  Sky Sport Info (Portal)	
  Sky Sports News (uk)	
  Sport 1.2 (Ned)	
  Sport 5	
  Sport TV1	
  SuperSport 1 (DigitAlb)	
  [B]TV3 Cat[/B]	
  TVE La 2	
  TVE La 2 SAT	
  TVR 1	
  Viasat Football (Swe)	
  Viasat Sport (Nor)	
  ~ Sport HD (Ukr)
болдираните програми се free,али ја очекувам да ми дадат линк па ке го ставам тука

ајде паднете се со челзи, ајде
тешки стратегии ќе паѓат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom