Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Постоеше Интер ама не освојуваше откако гледаш ти. Интер освојува откако тој носот е тука.Па ако сакаш збори до сабајле.. Кога нема да освоиме ништо тогаш да те видам што ќе зборуваш..
А тоа што јас ги почитувам играчите кои направиле многу за Интер, а Златан досега направи најмногу, а ти само гледаш ТВ и чекаш да заврши натпреварот е твоја работа..

И ќе брани Цезар .. Белчо еден..
100 пати ти кажаа дека почнува во 23.00..

Ја колку го имам гледано Интер и како ги доживувам натпреварите... ти има фурни леб да јадеш. Башка, никаде не сум рекол дека не го почитувам Златан, туку само дека не е незаменлив, дека се може без него. И дека трампава е добра за нас. 100 пати реков, ама не ти се слуша.

Знам дека кажаа, него на Adthe пишува дека е во шест, па да видам кој греши. Ако?

. Ја колку го имам гледано Интер и како ги доживувам натпреварите... ти има фурни леб да јадеш. Башка, никаде не сум рекол дека не го почитувам Златан, туку само дека не е незаменлив, дека се може без него. И дека трампава е добра за нас. 100 пати реков, ама не ти се слуша.

Знам дека кажаа, него на Adthe пишува дека е во шест, па да видам кој греши. Ако?

Колку го имаш гледано ти бе? Сигурно повеќе од Морати а? Мислев татко му.. Или си како оние фанови на Манчестер кои навиваат од својата 5 година..
Ако си го имал гледано ќе знаеш што значи Интер без Златан.. Ќе знаеш што значи пост.. А не да ми дрдориш го имам гледано ова она..

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 26 Chivu, 4 Zanetti; 11 Muntari, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 5 Stankovic; 22 Milito, 45 Balotelli;
A disposizione: 1 Toldo, 2 Cordoba, 7 Quaresma, 14 Vieira, 15 Krhin, 16 Burdisso, 20 Obi, 23 Materazzi, 30 Mancini, 39 Santon, 49 Destro;
All.: José Mourinho

Milan: 16 Kalac; 15 Zambrotta, 14 Onyewu, 25 Thiago Silva, 18 Jankulovski; 8 Gattuso, 21 Pirlo, 23 Ambrosini; 80 Ronaldinho; 22 Borriello, 7 Pato;
A disposizione: 30 Storari, 4 Kaladze, 5 Flamini, 9 Inzaghi, 13 Nesta, 19 Favalli, 20 Abate, 44 Oddo, 49 Di Gennaro, 51 Strasser, 52 Zigoni, 54 Ikande, 55 Oduamadi, 77 Antonini;
All.: Leonardo

Тееее... Рикардо не игра прва постава.

Ај може ќе рикне Станковиќ, па ќе улета...

Ви кажав за составот..
Мислам дека горе долу тоа е тоа што ќе гледаме сезонава..
Плус се разбира најдобриот стрелец во Европа за изминатите сезони Ето на местото на Балотели или Милито..
Па да видиме што ќе биде вечерва..

Братче, го гледам Интер од Панчев наваму, знам што е значи титула и знам што значи да се чека титула толку години и да трпиш неправди. Не ми е дојдено тебе да ти објаснувам. За разлика од тебе, јас тврдам дека Интер после Калчополи ќе ги освоеше титулите и без Златан, ако на негово место имавме друг солиден напаѓач, или подобар тренер од Манчини. Јас сум благодарен за се што направи за Интер и посебно за мечот со Парма во кој ни обезбеди титула која предходно заради Манчини ја покакавме, но јас не патам од филм дека без Ибра ќе беше потоп и немаше да победуваме, или дека тој лично и персонално ни ги донесе титулите а другите беа статисти. Ние победуваме зошто сме најјаки, и зошто се игра далеку по фер отколку пред калчополи, период во кој пак ќе победувавме неколку сезони, да не не местеа.

Некои работи не можеш да си ги ставиш во главата:

• Најдобри сме, затоа сме први.
  • Најдобри сме и без Златан, и пак ќе бидеме први.
  • Златан не го избркавме, сам плачеше да си оди, и да игра за помала плата, само да си оди.
  • Ето направи повеќе за Барса отколку Златан за Интер, па замина - без секој се може.

Не е оправдување за плачкото дека „имал амбиции за ЛШ, а Интер немал“. Интер има амбиции за ЛШ, само му треба напаѓач што ќе даде гол во ЛШ. Тоа што тој не е способен да го одведе овој тим на Интер подалеку, си е негов проблем. Тоа што ти не можеш да го сватиш тоа, си е твој проблем.

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 26 Chivu, 4 Zanetti; 11 Muntari, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 5 Stankovic; 22 Milito, 45 Balotelli;
A disposizione: 1 Toldo, 2 Cordoba, 7 Quaresma, 14 Vieira, 15 Krhin, 16 Burdisso, 20 Obi, 23 Materazzi, 30 Mancini, 39 Santon, 49 Destro;
All.: José Mourinho

Milan: 16 Kalac; 15 Zambrotta, 14 Onyewu, 25 Thiago Silva, 18 Jankulovski; 8 Gattuso, 21 Pirlo, 23 Ambrosini; 80 Ronaldinho; 22 Borriello, 7 Pato;
A disposizione: 30 Storari, 4 Kaladze, 5 Flamini, 9 Inzaghi, 13 Nesta, 19 Favalli, 20 Abate, 44 Oddo, 49 Di Gennaro, 51 Strasser, 52 Zigoni, 54 Ikande, 55 Oduamadi, 77 Antonini;
All.: Leonardo

споредете ги одбранбениве системи
Цезар-калач
Мајкон-ѕамброта
Лусио-ониеву(кој е овој)
Киву-Тиаго Силва
Занети-Јанкуловски

Ако не ги згазиме нека се фрлат под кола!

споредете ги одбранбениве системи
Цезар-калач
Мајкон-ѕамброта
Лусио-ониеву(кој е овој)
Киву-Тиаго Силва
Занети-Јанкуловски

Ако не ги згазиме нека се фрлат под кола!

Ониеву ако стварно не го знаеш, ти е едно типче што се прослави на купот на конфедерации што се играше летово.

Американец е иначе...

Тиаго Силва е најавуван како голем талент, јас го немам гледано...

Ќе биде весело...

Абе и ако ги споредиме Роналдињо и Станковиќ, и они се смеат на оваа споредба, ама тоа е :)

Сепак, пријателска утакмица која не значи ама баш ништо....

Ониеву ако стварно не го знаеш, ти е едно типче што се прослави на купот на конфедерации што се играше летово.

Американец е иначе...

Тиаго Силва е најавуван како голем талент, јас го немам гледано...

Ќе биде весело...

Абе и ако ги споредиме Роналдињо и Станковиќ, и они се смеат на оваа споредба, ама тоа е :)

Сепак, пријателска утакмица која не значи ама баш ништо....
стварно не го знам ониеву!
Што е разликата меѓу роналдињо и станковиќ:?

епа на дресот на роналдињо пишува ZERO TITULLI

Тоа беше еготрипот на Ибра, тоа сакам да кажам, у стил, ја го дадов својот максимум, другите потфрлија што не е точно . Имаше доза на разочараност и револт во таа изјава, после и на мечот со Фиорентина кога даде гол, отера све у пм и не дозволи на своите соиграчи да му се честита асално за голот, уште ја памтам збунетата фаца на Мунтари .
Таков е, едноставно тој е Ибра. Одсекогаш бил, е, и ќе биде таков. Меѓутоа, несомнени се неговите квалитети како фудбалер. Интер губи феноменален играч, добива одличен играч, на кој му преостанува да се докаже како феноменален... Ибра веќе се докажа во Интер, околу Ето, има ризик. Меѓутоа, секој трансфер е ризик, така да... искрено му посакувам да стане она што беше Ибра, но чисто сумњам дека ќе стане. Мое мислење...

Братче, го гледам Интер од Панчев наваму, знам што е значи титула и знам што значи да се чека титула толку години и да трпиш неправди. Не ми е дојдено тебе да ти објаснувам. За разлика од тебе, јас тврдам дека Интер после Калчополи ќе ги освоеше титулите и без Златан, ако на негово место имавме друг солиден напаѓач, или подобар тренер од Манчини. Јас сум благодарен за се што направи за Интер и посебно за мечот со Парма во кој ни обезбеди титула која предходно заради Манчини ја покакавме, но јас не патам од филм дека без Ибра ќе беше потоп и немаше да победуваме, или дека тој лично и персонално ни ги донесе титулите а другите беа статисти. Ние победуваме зошто сме најјаки, и зошто се игра далеку по фер отколку пред калчополи, период во кој пак ќе победувавме неколку сезони, да не не местеа.

Некои работи не можеш да си ги ставиш во главата:

• Најдобри сме, затоа сме први.
  • Најдобри сме и без Златан, и пак ќе бидеме први.
  • Златан не го избркавме, сам плачеше да си оди, и да игра за помала плата, само да си оди.
  • Ето направи повеќе за Барса отколку Златан за Интер, па замина - без секој се може.

Не е оправдување за плачкото дека „имал амбиции за ЛШ, а Интер немал“. Интер има амбиции за ЛШ, само му треба напаѓач што ќе даде гол во ЛШ. Тоа што тој не е способен да го одведе овој тим на Интер подалеку, си е негов проблем. Тоа што ти не можеш да го сватиш тоа, си е твој проблем.

Пази што викаш.. Ќе победевме ако не беше Златан, ама ако имавме подобар тренер од Манчини. Јас ти викам победивме заради Златан, бидејки имавме глуп тренер како Манчини.
Првата ни ја поклонија, втората немавме конкуренција..
Ама онаа третата со последните голови против ПАрма и оваа претходната дека ќе ги победевме без Златан се прикаски за мали деца..
Златан ќе игра за поголема плата..
Што направи Ето за Барселона? Првата титула им ја донесе Роналдињо, односно тој беше најзаслужен, втората Меси.. во ЛШ!
А Ето беше заменуван од играч како Бојан во полифинале со Челзи поради добрите игри..
На Интер му требало напаѓач што ќе даде гол?
Да не мислеше среден ред што ќе направи акција?
Кој Интер си го гледал ти изминативе сезони?
Да не не беше ефикасен Златан? Да не не направи доволно?
Абе ако сакаш гледај го ти Интер од камено доба..
Али него му фалеше плеј.. не напаѓач..

П.С. Почна утакмицата.. стадионов е полн.. ќе биде интересно..

Држи вода ова со титуливе, али сигурно разликата не е ради Дејо....

Рони е Рони... Оној легендарниот од ПСЖ и Барса...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom