Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За кого како паметно. Интер си ја даде алфата и омегата, Барса се ослободи од товарот.
Па како тоа без напаѓач? Анри е напаѓач, го имате Меси, Бојан, Иниеста.. сите тие играат по страните во таа 4-3-3 формација.. го имате Гудјонсен..
Туку не го дрви многу.. Вие бевте во небрано со Ето.. Не го сакавте кај вас, а никој друг не го сакаше кај него.. освен се разбира Интер..:tapp: И како тоа најдобриот напаѓач според многумина Ето, кој поради договорот имаше цена од 20 тина милиони евра, не го побара ниеден клуб туку само Сити?:uvo:

Епа тоа е проблемот играат по страните, а Бојан не е дораснат. Гудјонсен... Пеп попрво би го ставил да игра ДМ него напаѓач.

Абе ние дека бевме во небрано бевме. Не можам јас да ти солам памет дека е тоа добар потег за Интер затоа што не го знам Интер подобро од тебе.

Со претходниот пост не сакав да го дрвам само сакав да кажам дека не го продадовме Ето затоа што не е доволно добар или затоа што прави проблеми и не сакаме да имаме работа со него. Причините беа највеќе финансиски. Многу поскапо ќе поминевме ако не го продадевме.

:smir:

Топ... али на дугачок период... Пошо таква е кладбата... Ќе трае 8-9 месеци...

Знаеш што уствари е муабетот, така? :)

Глеам ќе носи некој наредно лето интересен аватар и потпис :)

П.С. Златна капричиоза, бар ќе каснев нешто... Вака аватарот ќе треба да ти го праам :)

А бе и капричиоза ќе уфрлиме ако треба само да е весело :vozbud:
Колку што разбрав, кладбата е дека нема да сме освоеле титула оваа година. Ако е така, јас сум IN.

Ок, секому може тоа да се деси, али после меч да ми каже го дадов својот максимум, моето СЕ . . . маломорген .

Заеби Syn, не си во право. Може мене и тебе да ни се деси. Тој не е платен тешки милиони за да промашува во клучен натпревар, и да каже дека и тој е човек од крв и месо. Тој е платен за да го направи она што му го направи Ето на Видич.

А бе и капричиоза ќе уфрлиме ако треба само да е весело :vozbud:
Колку што разбрав, кладбата е дека нема да сме освоеле титула оваа година. Ако е така, јас сум IN.

Уште времетраењето да го утврдевме и топ ќе беше... :)

Ај смисли нешто подолго, жити се... И така најхрабар си од Интерашиве :)

Нема проблем, ќе смислиме, има време. Треба да е квалитетно да не биде џабе кладбата :)

Засега важно стои тоа дека се кладиме, пошто јас мислам дека и пијани да ја одиграме сезонава ќе ја освоиме Сериа А. Башка и во кладилница ќе уплатам. А не сум бил во кладилница со месеци, и пак после тоа не одам. Имам ја трпение, ќе си чекам :)

Ј

Ајде бе Syn, да ставиме некоја кладба, сакаш? :)

У што сакаш, бирај. Јас викам дека Интер не осваја титула (ЛШ или Калчо)...
Копа Италија не ја бројам за титула, нит па Суперкупот што го играме со Лацио на 8ми Август.

Искрено, сакам ти да ја добиеш кладбата! :) Размисли зошто... :)
Сега те прочитав, случајно и тоа, ајде, со оглед на тоа дека сум убеден во успехот односно титулата во Серија А ( за ЛШ не давам предвидувања со оглед на тоа што има минимум 8 клуба кои заслужуваат трогеј ). Нека биде Туборг, у Парк у Ск, ке биде или-или ситуација, или ке го локаме со мои пари и ке праиме муабет за тиња сезоната уз твоето тролање "' Ти реков, Ти реков '', или ке ја славиме титулата уз

tuborg-beer.jpg

нормално, со твои пари . :smir: Бива ?

'' Штета " што вторава варијанта ке се реализира :D .

Супер, супер... :)

Него кога почиња утакмицава? 23 или 00:00?

Сегде се води дека е од 23, али на livescore.com пишува дека е од 00:00...

Знаеш, ветер и магла... Да знаеше, ќе ти светнеше дека играта се гради подолг период, дека е потребно време за уигрување, посебно кога имаш нови играчи. Ти од носот на Ибра подалеку, ништо не знаеш.

Носот на Ибра за мене значи титула и радост! А ако тебе не ти се допаѓа тоа, тогаш ти си љубител на второ, трето и четврто место.
Нели се работеше за Интер? Или сега битно е да се натпреваруваме.. не се битни титулите.. се заситивме..?!
Знаеш толку многу ми се допаѓа тој нос на Ибра што ни носеше титула што не сакам да слушнам за нешто друго..
Изгледа овде некој друг навива за нешто друго.. за да нема титули..:baeh:

Сега те прочитав случано и тоа, ајде, со оглед на тоа дека сум убеден во успехот односно титулата во Серија А . Нека биде Туборг, у Парк у Ск, ке биде или-или ситуација, или ке го локаме со мои пари и ке праиме муабет за тиња сезоната уз твоето тролање "' Ти реков, Ти реков '', или ке ја славиме титулата уз

Убеден во Серија А? Јас си реков убеден ќе бидеш во ЛШ! :pipi: Нели сега ќе градиме тим и игра? :back:

Зашто не се пронаоѓам во твојот пост ? Епа ваљда зашто си грешка во врска со моите ставови за Ибра . Него во неколку наврати го критикував и секогаш постирав објективно во врска со неговите игри . Ибра вели, го дадов својот максимум со Јунајтед, јас не се согласив со таа негова изјава зашто играч од таков калибар утна 2 100% шанси во вториот меч при резултат 1-0 . Ок, секому може тоа да се деси, али после меч да ми каже го дадов својот максимум, моето СЕ . . . маломорген . Башка, најди еден мој пост во кој јас велам дека Ибра е бог и дека Интер без Ибра е нула . . . нема такво нешто. 100 пати имам кажано, со трампа Ибра - Ето се согласувам и воопшто не гледам на истата како нешто што деструктивно ке влијае врз Интер, тоа го тролам месец ипол уназад и си стојам цврсто на тој став, далеку од тоа дека сега откако замина почнав да го менувам своето мислење за Ибра . Напротив, кажав и претходно, Ибра е еден од најдобрите напаѓачи во Свет у моментов, но заедно со Ето кој според мене беше број 1 напаѓач за изминатата сезона .

Моментот со Јунајтед и голот на Ето беше даден како класичен пример за споредба на Ето и Ибра против ист тим во една иста сезона, колку да укажам на грешката која ја прават дел од вас со начинот на кој Ето го спуштате на многу ниско ниво, ниво во кое не припаѓа, и да укажам на тоа дека Ето не зависи само од Иниеста, Чави и Меси т.е. они се виновни за неговите феноменални игри .
Околу болдот... не мислиш дека кога не оди, и максимум, и повеќе од максимум да даваш, нема да оди? Едноставно, Ибра имаше лош ден, и ок е да каже дека го дал максимумот... Не секогаш кога го даваш максимумот, успеваш во целта нели...

Не се сомневам дека не си рекол дека Ибра е Бог во Интер, те читам секогаш, ти ги почитувам мислењата и ти верувам, нема потреба да барам. Меѓутоа, Ибра беше најјакиот играч на Интер, со мала предност пред Цезар, Маикон и Занети. Друг беше Интер со Ибра, мора да признаеш.

За вториод дел од постот нема што посебно да кажам. Не ми е целта да ти докажам дека Ето не е класа напаѓач. Знам дека е, и не спаѓам во тој “дел од вас“ како што рече ти...

Ибракадабра замисли ситуација Ѕун губи и во парк муабетиме јас, ти и тој? :pipi: Што мислиш колку време ќе издржи да не слуша?

Носот на Ибра за мене значи титула и радост! А ако тебе не ти се допаѓа тоа, тогаш ти си љубител на второ, трето и четврто место.
Нели се работеше за Интер? Или сега битно е да се натпреваруваме.. не се битни титулите.. се заситивме..?!
Знаеш толку многу ми се допаѓа тој нос на Ибра што ни носеше титула што не сакам да слушнам за нешто друго..

Што тропаш бе дете? Гледаш дека се кладиме со оригиналниот Ibrakadabra дека ќе освоиме титула. Нормално дека се работи за Интер, кој постоеше и пред носот на Ибра и ќе постои и по него. Брзо ќе ти дојде демантот за титулите, нема ја што да ти објаснувам.

P.S. Носот на Ибра ти е сега на фан-клуб Барса, па не е лошо таму да си се радуваш со него.

Убеден во Серија А? Јас си реков убеден ќе бидеш во ЛШ! :pipi: Нели сега ќе градиме тим и игра? :back:
Ок Алиса ( у земјата на Чудата ), реков неколку поста уназад а и погоре, умре периодот кога 4 екипи конкурираа за ЛШ, мислам дека и самиот знаеш дека денес е потешко од било кога да се освои тој трофеј, смешно би било во оваа фаза од годината да говорам за Мај, наредната година . Со оглед дека се однесуваше на кладбата нека биде вака, дури и да освојат ЛШ а не Серија А, ја губам . . . бива ? ( ова до твојот имењак со К )

Сега те прочитав случано и тоа, ајде, со оглед на тоа дека сум убеден во успехот односно титулата во Серија А . Нека биде Туборг, у Парк у Ск, ке биде или-или ситуација, или ке го локаме со мои пари и ке праиме муабет за тиња сезоната уз твоето тролање "' Ти реков, Ти реков '', или ке ја славиме титулата уз

tuborg-beer.jpg

Лудило.... бива, како не бива :)
Само глупости ќе биде, праиме живели и пцуеме на утнатата сезона....

Ајде ваљда ќе дојдам у парк со гајба пиво и капричиоза за IOsonoINTERISTA... сите навиваме за тоа, нели...

Ама ако не сме, поред пивата и 2 месеца ви мислам потпис и аватар на 2цата :)

Со еден зајак два куршума :pos2::pos2::pos2:

Што тропаш бе дете? Гледаш дека се кладиме со оригиналниот Ibrakadabra дека ќе освоиме титула. Нормално дека се работи за Интер, кој постоеше и пред носот на Ибра и ќе постои и по него. Брзо ќе ти дојде демантот за титулите, нема ја што да ти објаснувам.

P.S. Носот на Ибра ти е сега на фан-клуб Барса, па не е лошо таму да си се радуваш со него.

Постоеше Интер ама не освојуваше откако гледаш ти. Интер освојува откако тој носот е тука. Па ако сакаш збори до сабајле.. Кога нема да освоиме ништо тогаш да те видам што ќе зборуваш..
А тоа што јас ги почитувам играчите кои направиле многу за Интер, а Златан досега направи најмногу, а ти само гледаш ТВ и чекаш да заврши натпреварот е твоја работа..

Да не сте грешка со терминов, овде пишува 6.pm, у пм... http://atdhe.net/8178/watch-ac-milan-vs-inter-milan.

Нема ваљда пак да чекам до 6 сабајле за да го гледам Белчо Стрелчо како месечари...

И ќе брани Цезар .. Белчо еден..
100 пати ти кажаа дека почнува во 23.00..

1. Околу болдот... не мислиш дека кога не оди, и максимум, и повеќе од максимум да даваш, нема да оди? Едноставно, Ибра имаше лош ден, и ок е да каже дека го дал максимумот... Не секогаш кога го даваш максимумот, успеваш во целта нели...

Не се сомневам дека не си рекол дека Ибра е Бог во Интер, те читам секогаш, ти ги почитувам мислењата и ти верувам, нема потреба да барам. Меѓутоа, Ибра беше најјакиот играч на Интер, со мала предност пред Цезар, Маикон и Занети. Друг беше Интер со Ибра, мора да признаеш.

За вториод дел од постот нема што посебно да кажам. Не ми е целта да ти докажам дека Ето не е класа напаѓач. Знам дека е, и не спаѓам во тој “дел од вас“ како што рече ти...
Тоа беше еготрипот на Ибра, тоа сакам да кажам, у стил, ја го дадов својот максимум, другите потфрлија што не е точно . Имаше доза на разочараност и револт во таа изјава, после и на мечот со Фиорентина кога даде гол, отера све у пм и не дозволи на своите соиграчи да му се честита асално за голот, уште ја памтам збунетата фаца на Мунтари .

Факт е дека Ибра донесе новост ( во позитивна смисла ) во Интер, омилен играч ми беше и веруј ми дека сеуште ке го сакам иако '' плукам '' во дел од моите постови за некои негови постапки . Со самото тоа што велам дека заедно со Ето се може и најдобрите напаѓаќи моментално у Свет доволно кажувам, затоа и реков, само со доаѓање на Ето јас ( како фан на Интер ) си давам зелено светло за заминување на Ибра, да беше нешто во стил на Роналдо, е тогаш ке видеше некој трет Syn контра управа, и онака Морати никогаш не сум го мирисал со неговите трансфери, ова е искрено една од неговите подобри зделки зашто и онака, Ибра ке заминеше, а ако одовлекуваа, ке останеа и без Ибра и без Ето, па ке ја покакаа со некое трето '' големо '' засилување .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom