Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
последниот играч што постигнал хет трик за интер е креспо во мај 2005 против лацио кога тепавме 4-3 на Сан Сиро ако се сеќава некој тогаш пандев првпат ни даде гол!
А круз секогаш кога стартувал бил тапа ама кога влевал од резерви секогаш голови давал.
единствени утакмици што ке ми останат во сеќавање од Круз е кога им даде на јувентус 2 гола еден од слободен и еден на џиџи под нозе, и мартинс тогаш го издрибла џиџи(не му беше денот), и втората утакмица со Арсенал на хајбери 0-3 кога тепавме кога го лобуваше симан :)

Sega inter ke gazi i vo liga na sampioni, ke se ispolni mojot son na Bernabe finale BARSELONA -INTER :pipi:

Па и сам си кажуваш бе, разбуди се, 2 саат попладне е, не сонувај толку многу, штетно е по здравјето.

До сеа со Ибра не газеше сеа со Ето ќе гази. Да не е нешо поќе Ето од Ибра?

Не е нешто појќе ама е нешто completely different, што би рекле од Monty Python. Ето и Милито ќе бидат најдобар тандем, има време, ќе прајме муабет...

Што е тука е,нема бегање од вистината.....
Со трансферов Интер не губи ништо,си оди еден напагач,доага друг и играч од среден ред,крај...

Да почне сезона па ке видиме како ке се привикнат Ето и Хлеб во Интер,мада мислам дека Ето нема да има проблеми со прилагодувањето во играта на Интер,не покрај Мурињо.
Уште плеј да се земе,не знам зашто се чека уште....

Јубенташи ве фати комплексот полека,а..... :vozbud::vozbud:

Што е тука е,нема бегање од вистината.....
Со трансферов Интер не губи ништо,си оди еден напагач,доага друг и играч од среден ред,крај...

Да почне сезона па ке видиме како ке се привикнат Ето и Хлеб во Интер,мада мислам дека Ето нема да има проблеми со прилагодувањето во играта на Интер,не покрај Мурињо.
Уште плеј да се земе,не знам зашто се чека уште....

Јубенташи ве фати комплексот полека,а..... :vozbud::vozbud:

Да, да многу јаки станавте гаќите почнаа да ми се тресат од големите трансфери што ги правите, и вие си знаете дека губите со трансферов али не сакате да признаете :smir:

Да, да многу јаки станавте гаќите почнаа да ми се тресат од големите трансфери што ги правите, и вие си знаете дека губите со трансферов али не сакате да признаете :smir:

Не бе грешка си. Има време, ќе осетите на своја кожа :smir:

леле ми се стресија гаќите од Канаваро и Келини посебно Канаваро ух ептен страв ме фати а пак Григера аууу :pos:Абре види си го тимот др..те на Диего и Мело:pos2:
.Ух како ке ве дрибла Ето :pipi:

Абе знаете и самите дека ке го папнете немиен пак оваа сезона,џабе Мело Диего курац-палац,кога тренерот и одбраната тиња се....:baeh:

Ја уште сум му лут на Берлускони што се заебава со Милан, па сериа А ќе биде интересна 10 кола оваа година. Еден куп пари зеде од Кака ама проституцијата скапа во Италија, па не може да си купи играчи.

Така да им давам поддршка на „колегиве“ од Јувентус да запнат малку колку да е интересно, да не се досадуваме :pos2:.

Радувајте се додека е лето, зошто поларни зими доаѓаат...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom