- Член од
- 9 април 2009
- Мислења
- 3.183
- Поени од реакции
- 3.830
Да ова го кажаа и на Скаи Италија и од таму е пренесено.Демек Бронзети агентот на Милан се сретнал со агентот на Ето.Инаку Галијани ги молеше на пример Барса да го купат Киву па нели и Ибра го сакаа па и Суазо се обидуваа да го земат.А и да го земат таму вршат детални медицински прегледи па тежко да не му најдат нешто па и плата каква што бара Ето Галјани ке треба 5 месеци да преговара за неа.
Инаку најверојатно утре Ето ке потпише 5 годишен договор 10мил по сезона.
Официјалната понуда на Барса е 50 мил + Ето+хлеб на позајмица со можнос да се откупи следната сезона за 10мил(Барса го зема 17)
Ова според мене е најголемиот трансвер во историјата на фудбалот бидејки Ето да потпишеше со Барса ке вредеше преку 50 мил вака бидејки во Јануари може да потпише со кој сака Барса беше под притисок.
абе преку к..о ми дојде со барса и ибра и то мајмуно ето... црнчуигава се мисли кој знај шо дека е, а според мене не вреди ни пола од ибра... какви глупости се ова 50 милиони, плус ето и хлеб... па и овие лудиве прифаќаат...лудница...а можи толку едноставно се да помини...иниеста плус 30 милиони и готово...ние најдобриот играч го губиме, а барса си го чисти ѓубрето од дворот!