Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ААААААААААААа :pos2::pos2: Навивачиве од МеХико се хаос, шутка фест

Натпреварто е почнат 10 минути покасно или кај мене касни толку многу???

пс Од кај го избацивме голманов

Кај тебе доцни, јас си гледам на Super Sport 1, и супер е.

Edit: Грешка, сега видов колку е часот, а во тек е 17тата минута. :)

Една женска во публика: I Love Jose :)

Инаку ми се допаѓа играта на тимот, ниски топки, брзи додавања, Кварезма уште не научил да нафрла :)

Интересно полувреме :)

Една женска во публика: I Love Jose :)

Инаку ми се допаѓа играта на тимот, ниски топки, брзи додавања, Кварезма уште не научил да нафрла :)

Интересно полувреме :)
Има време ќе у4и цело лето :)
Играта не е лоша, Мота дава одлични топки, Милито е опасен при секој влез во шеснаесетникот.

кварезма се труди и од многу трудење труден ке остане, една топка не ја нафрли како што треба.
киву 3 топки не успеа да ги стаса по левата страна 3 аута за противниците.
матераци делува како првпат фудбал да игра, покрај тоа што со кордоба незнаат да ја командуваат одбраната незнаат ни долга топка да дадат напред.
Мота се обидува да го глуми Кака(добро му оди) ама заборава дека таа позиција не е за него.
мунтари се повреди.
Милито имаше една шанса и ја посра.
Сантон немаше ни едно пробивање напред, уствари имаше едно ама го бутнаа во рекламите.
и голманчето е добро ама има уште муви да лапа...
се на се да речеме фала што не губиме со 2-0 оти они имаа 2 шанси што не ги искористија(чисти)

Добра игра сеа за сеа интересно богами, Мота пријатно ме изненадува какви топки дава... да не го урочам :)

ке забораев и станковиќ играше, него го видов само 2 пати еднаш кога се караше оти го бутнаа сантон и еднаш кога нафрли од десно кај 41 минута дотогаш немаше ни д од дејан.

---------------белчо-------------
Сантон-кордоба-матераци-киву
------------Камбиасо------------
---станковиќ-------Мота--------
кварезма----------------мунтари
-------------Милито--------------

исто така забележав дека Мота дрибла многу,дава пасови а и игра со пета(3-4 пати го направи истиот пас со пета).

Најубавата шанса ја имаше Мота со глава откако нафрли Дејо...a и Рики добро го измести играчот по десно ама после со тривелата ја акна в публика :)

Немојте така за Кваки да зборите зашто Деко на шутеви ќе ве дигне :pos2: а не приметив, зборев на тел, Балотели на место на Мунтари влезе, М?

ААААААААААА ВИЕРА ВЛЕЗЕ :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Немојте така за Кваки да зборите зашто Деко на шутеви ќе ве дигне :pos2: а не приметив, зборев на тел, Балотели на место на Мунтари влезе, М?

ААААААААААА ВИЕРА ВЛЕЗЕ :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
коментаторот рече дека мунтари почувствувал болка во половината па затоа го повлекле од игра!
п.с. 1-0 за американците јеееее:kesa:

ФФФФлева ИБРА :vozbud: и Мансини

ФФФФлева ИБРА :vozbud: и Мансини
на општо изненаџење на навивачите на барса кои моментално го сонуваат во дрес со џиновски букви уницеф :smir:

ХАХАХаХАХ НАЈМАЛИОТТТТТТ ГООООЛЛЛ :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom