Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
AAAAAAAAAAAAAAA! :vozbud: ИСЛЕР Man of The MAtch

хаххахаххахах АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ЕВРОГОЛ !
ХАХАХХАХА леле се УБИВ од смеење.
FORZA INTER, диџеј седи жити око најјаки сме хахаххахаха.

башка што се бунеше ко најголема пизда ....
A што мислиш, зашто се бунеше, баш затоа, да не добие уште еден жолт, демек имало контакт и затоа паднал, макар истиот и да не бил за пенал.
Иначе, супер резултат, мора да се издржи до крајот . . . се гледаме тогаш .

p.s. И дефинитивно не беше офсајд .

Хахаха кога не оди , вака ке мора голој да пагаааат..

Виеира труп несакастрен немојше да ја шутнит :tapp::pos2:

:pos2::pos2::pos2: неам видено подосадна утакмица и полош гол у животот, ама што е најбитно, у најбоље момент :)
edit, му видовте ли Дачиа копачка на Киву :)

Полсат да продолжеа ебаго мајката...:tapp:

Еве ви ја крај бе... ај честито титула :) :)

Еве ви ја крај бе... ај честито титула :) :)

Мерси момчета :) да ви се врати и на вас, годинава по можност :) али тоа со 6те минути не му требаше на судијата дефинитивно. Како и да е сеа е -9 за јуБе така да нека му ја мислат следната ако не ја тепаат.

Аууу досадна утакмица :pos2:

3 бода , патуваааат за Милано :helou:

Честитки :smir:

тешка победа да не речам незаслужена но уште послатка зато .... не се осмелувам да кажам дека е готова работа со скудетото сепак се е можно поготово со интер. но со оглед дека јувентус со овој тим и тренер нема капацитет за титула би рекол дека 90 % титулата е наша. иако мал проблем може да биде повредата на цезар зошто он е причината што во гол разлика нема + 20 во графата примени голови. и да all hail мурињо ... затоа што психички ги врати играчите по елиминацијата од манчестер и секако за вистинските измени во вистински момент.

Mурињо . . . . . . ШАТ МАТ со измените, БРАВО БРАВО БРАВО .

Лоша утакмица се согласувам, но се одеше на резултат против едно од најнезгодните гостувања за Интер, а победа без примен гол ( 3 меча по ред не примаат гол ) и те како е супер за тимот .

Немам време за постирање зашо тргам на работа, ке ви честитам за победава и зголемувањето на предноста пред Јубе . . . . цели 9 бода пред нивното претешко гостување во Џенова . :vozbud:

И ТРИ слики, само за вас :wink:

C_27_articolo_11688_GroupArticolo_listaparagrafi_itemParagrafo_0_immaginecorpo.jpg

pellissier_03122005.jpg

sergio-pellissier.jpg

И на крај еден од најбитните моменти од минатата сезона, покрај головите на Ибра против Парма, oвој пат уз коментар на Рекалкати, уште еден од Интеристите на скај Италија мислам .

FORZA INTER :vozbud:

Честитки и од мене за победата (иако Удинезе според мене заслужи барем бод) али во фудбалот и среќата е потребна :) а ние ја имавме :) :) :)

Кај нас времето е се потопло и потопло, а додека во Италија (Торино) температурата паѓа на -9 :wink::wink::wink:

Ajде и од мене......нека ни е со среќа победата,сепак многу послатка отколку што мислевме:vozbud::vozbud:Но,не сум многу задоволен од играта денеска,безброј промашени шанси,тој па четникот Станкович пазен гол утнува:tapp:Нема врска,сепак на крај стои дека Интер тепаше,трите бода накај Милано,башка и времето се потопло и потопло,а во Торино уште ги немаат соблечено јакните.:vozbud::vozbud::vozbud:

FORZA INTER!!!!

Се е јасно околу титулата годинава...
Победи на гостувања против Удинезе, Џенова... страшно!
Forza Inter!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom