Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Манипулацијата беше толку успешна, што изминатите два дена не се зборуваше за ништо друго. Тие не зборуваа за Рома која има одлични играчи, играчи кои јас ги посакувам тука, кои ке ја завршат сезоната со 0 титули! Тие не зборуваа за Милан кој ке ја заврши сезоната исто така со 0 титули, кој во своите редови има играчи со победничка култура, кои имаат се за да освојуваат и победуваат. Исто така не зборуваа за Јувентус кој освои многу бодови на судиските грешки! Ако Раниери и Спалети се заедно, тогаш јас сум со Зенга, Дел Нери и Прандели бидејки сите тројца изгубија бодови на сметка на Јувентус, и јас сум со Марино и Новелино кои ке играат против Јувентус наредниот викенд! Ако јас бев на местото на Марино и Новелино, ке беше подобро воопшто да не играм, или да играм со вториот тим. Којзнае, можеби е подобро за Интер да не игра утре или наредниот викенд, бидејки оние кои зборуваа за Балотели го предвидоа и денот за наредниот скандал дека се наближува.. а тоа е интелектуална манипулација!!

Секоја чест, само напред Мур. Сега ќе се појави некој деген во весник со наслов Hey Mou, show some respect :tv:

хахахахахахаха Јуве бара Интер да се одгради од изјавата на Мурињо бидејќи таа била навредлива за Јуве, 14 милиони фанови на Јуве и целиот Италијански фудбал.

Е сега боли вистината па ајде одма како пички да бараме извинување. Зошто не излезеа претходно со барање до медиумите да престанат со нападите кон Интер зошто го навредуваат Италијанскиот фудбал???? Или претходно им годеше тоа што го оцрнуваат Интер????

Ах да сум на местото на Морати, 100 милиони следната сезона за да го видам Диего, Агуеро и Есиен на Меаца па сите да сонуваат дека ќе успеат да симнат Интер од тронот со децении.

Се огласија и од федерацијата, демек Мурињо само ги подгревал тензиите со вакви изјави и ќе бидат разгледани сите коментари за да се види дали ќе има некаква казна.

Koга Јувентус ке се извини за фрлањето тон кал врз целиот Италијански Фудбал, врз сите фанови на истиот, кога ке се извинат за класичната имплементација на мафијашкиот стил на игри во фудбалот, тогаш може да правиме муабет и за извинувања од страна на Интер за некои изјави, а кога сме кај изјавата на Мурињо . . . . зашто да се извини ? Зашто ја збореше вистината ? Па и не ме чуди ова апсурдно барање од клуб чии навивачи уште се крстат во Моџи ( дел од нив ), тие заслужуваат да бидат плукнати во фаца, а не да бараат некакви смешни извинувања .

Само што го изгледав клипчето... Каков говор :vozbud:, секоја чест! Ги закопа.

Сега самите спортски новинари ќе си се направат будали ако повторно бараат рачки.

А за реакциите на Јувентус имам само еден коментар - не се нормални :nesvest: :tapp:!

Да му го јадат сите, поготово тој РАниери, кој не знае ни сам што бара да е менаџер на една екипа, туткун.

I m running out of credit , can you call me back please ? Хахаххаахха ЗВЕЕЕЕЕЕЕЕЕР !!!!!1

Се согласувам со Syn и остали .... барањето на Јувентус е ни повеќе ни помалку СМЕШНО !!!!
И нормално .... и јас да си кажам ... еххх да беше Мурињо во времето коа пиздевме со Закерони,Купер и остали нетренери !!!!!!!

Браво МУР ! Без влакна на јазик .. така треба.

Интер одговори на барањето од Јубе .

Dopo aver letto con attenzione la nota ufficiale di Juventus F.C., si sottolinea che José Mourinho ha risposto in maniera chiara ed esplicita a un attacco di pari livello. Il nostro allenatore ha espresso le sue idee, senza insinuazioni, senza malizia, con sincerità, secondo il suo stile, molto apprezzato dalla Società.

- Inter.it

Во превод, Мурињо даде одговор на напад со иста тежина, немало никакви навреди освен чисто говорење на вистината без пардон, во негов стил, ценет од останатите . :smir:

п.с. Сакаа они, раздели па владеј да удрат, неда не им успеа . :)

Секоја чест, само напред Мур. Сега ќе се појави некој деген во весник со наслов Hey Mou, show some respect :tv:

Ќе се цитирам самиот, одма после мојот пост се јавија дегените :)

Море Крејзи најубо рече, истиот пост и јас го дуплирам за таквите кретени и еретици :pos:

Абе ко нема да го поминат Лацио да паднат со нас.. е тогаш биче крви до колења.. :vozbud: што би рекол Аркан некад..

П.С. На емисијава од Јанко на Наша се јавува гледач од Пробиштип му вика на Јанко што мислиш за утрешната утакмица.. како ке заврши Сампдориа - Интер.. Јанко прашува Златан ке игра? Гледачов вика нема да игра.. тогаш е 1-1 вика Јанко.. :pos2:

АБЕ ОВОЈ ЈАНКО АПЛА ПРОТИВ ИНТЕР НАШ Е.ГО ГЛЕДАВ ТОА КОГА СЕ ЈАВИ ТОЈ ОД ПРОБИШТИП,САМО СЕ НАСМЕА И РЕЧЕ 1-1 КРВТА НЕГОВА.ДА ДАДЕ ГОСПОД ДА НЕ ДОЧЕКА ТИТУЛА ОД МИЛАН ДУР Е ЖИВ.

Абе пишав јас поназад да не барам сега.. откако Интер го доби Милан со 2-1.. почна емисијава наредниот ден.. го зема еден весник и вика.. ракометниот тим на Интер го победи фудбалскиот тим на Милан.. и го повтори тоа едно 5 пати.. ми идеше да му се јавам.. пелената негова..

Абе две утакмици се игра 100%, ако важи и тука ,,гол во гости'' нас би ни одговарало 1-1, дури и повеќе од задоволувачки резултат поради фактот дека играме со десеткуван состав, така да Јанко е сакер! :)

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 22 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas.
Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini.
Strikers: 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli, 21 Victor Obinna.

Еве ти го составот.. Адриано го постира преска.. десеткуван? Само Златко го нема.. другиве сите кој од кој појак се.. да не знајш кој да го ставиш.. :pos:

П.С. Сериозно сега.. составов не е за жалење.. би бил разочаран со 1-1 па кој сака нека игра од овие..

Еве ти го составот.. Адриано го постира преска.. десеткуван? Само Златко го нема.. другиве сите кој од кој појак се.. да не знајш кој да го ставиш.. :pos:

П.С. Сериозно сега.. составов не е за жалење.. би бил разочаран со 1-1 па кој сака нека игра од овие..
Време е Маикон да одмори, со Рома го изигра може и најлошиот меч од кога е дојден во Интер, едноставно немаше душа а и време е Сантон да почне да игра десно, а не лево каде нема никаков ефект во нападот .

За нападот не би сакал да го видам нит Ибра, нит Адри, во средниот ред би требало да играат Хименез а тука е и Мансини, ништо чудно и да играат со само еден напаѓач напред а во позадина да бидат овие двајца играчи, ја сум за оваа варијанта .

п.с. Штета што Болцони сезонава не доби шанса .

СЕПАК МЕСТО АДРИАНО МОЖЕЛ КРЕСПО ДА ГО СТАВИ,НЕКА ПОТРЧА МАЛЦЕ.ДОСТА АДРИАНО ИГРАШЕ И ПЛУС АКО ДАДЕ ГОЛ ДА НЕ БАРААТ МААНИ СИТЕ-ВАКОВ БИЛ ГОЛОТ ТАКОВ БИЛ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom