Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Давор ке биде ко мува на лајно, ке ни се залепи и дур двомечов не изветрее и ја загуби својата реа ке умара, нормално, доколку Интер победи, наводно ке му смета начинот на кој била искосена тревата во Милано и во наредни една до две години ке биде најголемиот анти фан на Јуве, ке не мрзи повеќе и од фан на Јувентус, или Милан.

Нејсе, сериозен сум кога ке кажам дека дечкото ми е интересна фаца на форумов :) .

Дечки има време ама за утакмицава се собираме нели,мислам срамота е на ваква утакмица да не се собреме?

Давор ке биде ко мува на лајно, ке ни се залепи и дур двомечов не изветрее и ја загуби својата реа ке умара, нормално, доколку Интер победи, наводно ке му смета начинот на кој била искосена тревата во Милано и во наредни една до две години ке биде најголемиот анти фан на Јуве, ке не мрзи повеќе и од фан на Јувентус, или Милан.

Што се замараш со фаци кој уствари не се фаци туку се копињаци? Нашиот фан клуб и на челзи се единствените два фан клуба кој можеш да очекуваш асални постови,,, а овие 14-15 годишниве од Јуве ,Милан ,Манчестер ,освен 27 титули,Пато е боље од Балотели и.т.н. не заат ништо друго да напишат...абе нека тепа Интер па ако сакаат нека пишат Еротски Колумни на форумов :)

Што се замараш со фаци кој уствари не се фаци туку се копињаци? Нашиот фан клуб и на челзи се единствените два фан клуба кој можеш да очекуваш асални постови,,, а овие 14-15 годишниве од Јуве ,Милан ,Манчестер ,освен 27 титули,Пато е боље од Балотели и.т.н. не заат ништо друго да напишат...абе нека тепа Интер па ако сакаат нека пишат Еротски Колумни на форумов :)
Секако дека таквите дечишта максимално ги уништуваат дискусиите али Грујо е крив што им даде интернет на сите. Инаку да вие сте најсреден фан клуб, а ми смо озбилни људи. Нема дечишта и провокатори во фан клуб Баерн.

Секако дека таквите дечишта максимално ги уништуваат дискусиите али Грујо е крив што им даде интернет на сите. Инаку да вие сте најсреден фан клуб, а ми смо озбилни људи. Нема дечишта и провокатори во фан клуб Баерн.

Зарем има навивачи во фан клуб Баерн? :pos:
Мала зезанција. :icon_bigg

Инаку, интересна ждрепка, едвај чекам тој двомеч да дојде... Физички фудбал тераат и двете екипи, па ќе биде жестоко.

Се шпекулира трампа виера - пандев,не ни треба и онака само нека се донесе пандев.:toe:

Се шпекулира трампа виера - пандев,не ни треба и онака само нека се донесе пандев.:toe:

Ако е до мене целава работа и до вас,слободно нека се пакува и нека оди,само Горанчо да дојде...но и вака и така Горан Пандев го сметам за играч на Интер :smir:

Има да го шмркнат Челзи, 2 години ги сакам у ЛШ ради Мур и конечно се паднаа, ви гарантирам, букмарк удрете на постов, чувајте го, шо сакате прајте али Интер ги поминуе Челзи гарант.

A и да, зашто да не бидеме задоволни од ждреплкава кога се падна екипа која скоро 4 години нема видено тројфеј освен бедниот фа куп ( остајте што пацерине летаат у облаци ), реков и по мечот со Рубин, само Реал да не им се паднат зашто претерано ке е ( слично ко лани, прво па мушко ), Барса исто неможеа, Јунајтед исто не паднаа така да Челзи е топ, душата им ја знае Мур на пола тим . :smir:

А Мурињо игра или играчите играат?

Мурињо игра со играчите :smir: :tapp:
Не, он само поставува тактика а они трчаат они шутираат. Е сеа голема предност имате што Мур познава голем дел од карактеристиките на нашите играчи.
Наш Калу например, кој и да му е тренер он пак ќе си промаши сам пред голот или во најдобар случај ќе ја погоди стативата.

Инаку искрено кажано вие сте последниот тим со кој што сакав да се паднеме, пошо од сите можни бевте најсилен противник според мене, а и омилена екипа сте ми од Италија но што е тука е.
Нијанси ќе решаваат, па ќе видиме чии ќе се подобри :toe:

Поздрав

Интер - Челзи аха.Зна4и ако јас се сеќавам добро некој овде пред некое време ре4е дека интер ке го јаде во 1/8 финале сигурно.СЕКОЈА 4ЕСТ.ОВа не го пропуштам за ништо на светов хаха.НИе барем имаме шанса да го освоиме ова натпреварување кај што играме за разлика......сепак ке биде интересно да се види мурињо против својот екс клуб како ке изигра.:baeh::baeh::baeh:

Ѓи фака носталгија за ЛШ. :pusk:

А Мурињо игра или играчите играат?
E да, секогаш сум се прашуваш што бараат тренерите на клупата за резервни играчи, шо улога имаат и слично ... :tapp:

На крај краева, ти ко фан на Челзи знаеш колкава е улогата на еден човек во тимот, оној покрај аут линијата и оној кој е одговорен за тренинзите, погледни ја историјата на твојот тим ( само последните 6 години ) и ке укапираш ваљда шо зборам. :wink:

Што да се каже за ждрепката освен дека речиси сите потенцијални противници беа многу силни и со исклучок на Бордо и Севиља секој друг тим ќе беше исти ѓавол.

Последниве 2 години не беа среќни против англиските тимови, па се надевам сега ќе биде трета среќа. Очигледно е дека Челзи има проблеми во одбраната на чело со Чех, а и имаа неколку бледи изданија во Премиер против послаби противници така што мора да се искористи тоа.

Сепак мислам дека на овој тим на Интер му е неопходен уште еден играч со визија, креатор, не може да се ослони на Снајдер само.

Не реално, не се паднаа нит Реал, нит Манчестер, нит Барса која немаше шанси да се падне, who the fuck is Chelsea ? :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom